Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Topaz?
Přidejte zkušenost s Cybex TopazNevíte někdo, na Černáku v Babystaru, už je nová kolekce? na netu mají asi ještě rok 2009,páč to jsou jiné barvy a i cena než na Malvíku
![]()
Ahoj, v Babystaru bude nová kolekce koncem února. Taky na ni čekám:) akorát na Callisto ![]()
Tak máme už nánožník od New life,ze vnitř zelený fleece a z venku černý šusťák, na zimu není, ale my budem v zimně jezdit Mutsynkou. Pa
http://www.babylife.cz/…kocarku-akce
sice je to už hooodně dlouho, ale pro doplnění ![]()
zkoušela jsem nedávno na callisto klasickou vložnou tašku od ABC design, za 1000,– a krásně pasovala, zaklínila se za zádovou opěrku a nádhera.. docela mě to potěšilo, protože vím, že pro případ, že bych v tom chtěla vozit miminko, můžu bez problémů a investice do korby. ![]()
předpokládám tiše, že v tomto směru je topaz a callisto stejné..
Ahoj holky, nemůžete mi někdo poradit. Chtěla bych si koupit Cybex Topaz.Mám fusak Aesthetic, byl docela drahý. Myslíte, že ho tam nějak vpasuji? Díky moc za rady
maminky dávají aesthetic do callista, a sedáky topaz a callisto jsou totožné, takže jít by to mělo.. zkus se podívat do diksuze o CC, jsou tam i fotky.
Moc díky…na fotkách to bohužel není moc vidět. Už jsem ho objednala, tak snad to bude O.K… je fakt krásný, tak doufám, že budeme spokojení ![]()
Myslím že jedna maminka vozila v CC a aestheticu docela velké dítě něco jako 18 m,v té diskuzi to právě bylo. Mi se vejde vojta na šířku v orig fusaku,ten je fleesovy taky tak podle mého se vleze..
určité budete spokojení.
Zkusím obnovit diskuzi, nechci zakládat novou…
Zvažuji koupi Cybex Topaz a slyšela jsem, že original pláštěnka je prý nic moc, údajně nemá okénko (jen pár dírek po boku) a tím pádem se zevnitř (zapařuje). Napíše mi prosím někdo, kdo kočárek má, jak to skutečně je a případně jakou jinou pláštěnku… Díky moc!
Ahoj, moc se mi líbí Cybex Topaz, jsem z něj úplně hotová, ale měřím cca 163 cm a přijde mi, že je dost vysoký. Jak se vám s ním jezdí, pokud máte podobnou výšku? Ještě mi v prodejně doporučovali Espiro Metro, ten má polohovací rukojeť je a levnější. Nemáte s ním někdo zkušenost?
Díky moc.
@Martík78 Topaz je pro vyšší rodiče, rukojeť má ve výšce 110cm. Já mám 170cm a je to na hraně. Uvítala bych určitě o něco rukojeti víc dole. U trojkombinace mám nastavitelnou, vozívám ji v té nejnižší - 106cm. Manžel má naopak 183cm a je to pro něj naprosto ideální a u trojkombinace ji zase vozíval v té nejvyšší. Šla bych si to někam vyzkoušet, jestli ti ta výška bude vyhovovat.
No, právě, že moc nevyhovuje výškově, ale jinak je super… Škoda, že v této cenové kategorii už nemá výškově nastavitelou rukojeť.
@Martík78 sice už je to pár měsíců, ale tak třeba to ještě k něčemu bude, nebo třeba někomu jinému to pomůže
mám tento kočárek už rok, a používám jej denně, jsem naprosto spokojená, měřím 167 cm a rukojeti mi příjdou akorát, nezdají se mi být vysoké, i když nemá spojenou rukojeť jako třeba Calisto, tak se dají ovládat jednou rukou v pohodě, jediné co mi trochu vadí je v létě, že stříška není dost dlouhá aby dítě ochránila před sluncem, ale to jsem jednoduše vyřešila dokoupení univerzální sluneční slony a slunečníku a v pohodě. A letos už dokonce mají ty Topazy integrovanou maxi stříšku, což ten můj model ještě nemá ![]()
tyto golfky jsou parádní, a na příští léto mám v plánu si koupit ten nový model, a ty co mám, nechám už jen tak do auža na lítačku ![]()
Ahojky, taktéž uvažuji o těchto golfkách..Vzhled se mi moc líbí. Syn není žádný drobek, tak aby nám chvíli vydrželi.
Nový typ má i nastavitelnou výšku rukojeti ![]()
Jaký je rozdíl mezi Topazem a Onyxem? ![]()
Koukám také po Jané Nanuq, ale asi by nám byly za chvíli malé..