Cyklosedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
474
13.2.06 16:15

Ahoj, my mame cyklosedacku od Hamaxu a jsme s ni spokojeni, ma operku i na nohy, coz je pri vyberu hodne dulezite, aby nohy nevisely dolu.

Simona :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.2.06 21:23

AHOJ HOLKI
Píšete o sedačkách vzadu,nemáte někdo zkušenosti se sedačkou vepředu?
Přeci jenom bych na něj ráda viděla.
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.3.06 19:08

Taky mě zajímá jestli se vůbec ještě dělají sedačky na kolo dopředu? Nějak nemůžu žádnou najít............Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.3.06 15:38

Gabule,
nevím jestli to tady někdo přede mnou nezmiňoval. Ale v loňském časopise Test , někdy v létě vyšel test dětských sedaček na kolo. Výsledky docela otřesné asi z 12 testovaných sedaček prošly jen 2!
možná by bylo dobré si sehnat tenhle časopis v knihovně nebo na www.dtest.cz je archiv a můžeš si požadované číslo objednat.
Apéolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
6.3.06 15:52

Apolen,díky vím to a Hamax byl jednou z těch dvou co prošla.Už jsem koupila z druhé ruky Hamax Kiss basic a je supééér.

Gabule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.3.06 13:23

Proč jsou špatné sedačky do předu?

Na dítě vidím
můžu si s ním povídat
pokud usne, sedačka vzadu není o nic lepší než ta vpředu - dítě klimbá, dle mě je nejlepší se spícím děckem nejezdit, ale jak to udělat? :(

Předpokládám, že schvlálně nikdo nepadá, jinak pád zase schytá dítě stejně vzadu jako vpředu, ne? (Nedej Bože náraz auta zezadu…!! To se snad nikomu nestane)

asi není v předu žádný uvázání dítěte?

Zatím jsem však objevili jen takové sedačky, které na kolo s lankama na štangli nejde dát :( Plastové v kamenném cykloobchodě, cena asi 600 Kč, polstrování nic moc

Takže já zkušenosti praktické nemám, manžel ano - s prvním dítětem a je pouze pro sedačku dopředu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
8.3.06 13:38

Michi,

taky uvažujeme o koupi sedačky a rozhodli jsme se pro zadní. I když každá má svoje pro a proti.
S přední sice na dítě vidíš a ono taky dobře vidí, ale zase všechen prach a hmyz jde na něj. Nehledě na to, že se „řidiči“ může špatně šlapat.

Na netu jsem našla Hamax Sleepy za 2690,–, takže asi jdeme do ní.

Miroušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
8.3.06 13:42

Ahoj Michi,
myslím, že sedačky, co se dávají dopředu, nejsou bezpečné z toho důvodu, že se kolo celkově hůř ovládá! Když vezeš něco těžkého, taky to dáš na nosič na zadní kolo a ne dopředu. Pokud jsou brašny na přední kolo, tak se zase dávají níž, kvůli těžiště…Já osobně si nedovedu představit, že bych měla 10ti kg dítě vézt na předních řídítkách (skoro…), nemluvě o tom, že se dítko občas zavrtí…

Je fakt, že nevím, jestli se teď vyrábí sedačky dopředu nějaké vymakanější, ale takové ty klasické, co si pamatuju, jsou vlastně jen sedátka, tak maximálně na nějaké popojetí, rozhodně ne na delší výlety, vždyť se v nich prcek nemůže ani pořádně opřít..

Takže já bych do této sedačky 100% nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.3.06 21:01

Prosím máte někdo zkušenost s cyklosedačkou Römer Sulky?
Upevňuje se za sedlo na na štangli............?

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
14.3.06 18:53

Tak jsem ještě objevila HAMAX DISCOVERY nemáte s ní někdo zkušenost? Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zet
857
26.3.07 23:51

Taky hledám na netu informace,

spaní dítěte v sedačce

http://www.nakole.cz/…ze/tema.php3?…

a vůbec spousta zajímavých info na webu

http://www.nakole.cz/…/clanek.php3?…

(určitě se proklikáte dále… :wink: )

Zet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.4.07 09:13

Loni jsem sháněla info, letos mám už i praktické zkušenosti. Malýho jsme začali na kole vozit v 9 měsích. Mám přední sedačku samonosnou ( má stejný systém uchycení jako ta zadní) na kratši trasy je supr, s prckem si člověk může povídat a vidí co dělá a má taky stupátka s uchycením na nohy tudíž se nikde nepletou. Na delší trasy po zkušenostech se sedačkou dopředu jsem si koupila Hamax tu trošku polohovatelnou tuším, že Siesta už nevím, ale malý i když usne tak je to v pohodě. Nemám teda ozkoušené celodenní výlety, ale letos už to snad zvládnem. Loni nám ty na půl dne stačily .-)))

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.4.07 12:56

Ahoj, mi máme cyklosedačku Bellelli cocoon relax (it. firma) a je samonosná, polohovací (i nožky), tříbodové bezpečnostní pásy a pásy přes nožky. Je výborná, chválím. Stála 2500,–, ale na webu už ji vídám asi za 1600,–. Mám syna za zády a cestou mi i drbe záda (bedra) nebo tahá za kalhotky (i mi vytahoval tanga :lol: ), rukama tam dosáhne :wink:
Helmu má s Bořkem Stavitelem od Ked Helmsysteme http://www.ked-helmsysteme.com/index.php5?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.4.07 13:01

Jo a ještě jsem někde na eMiminu četla, že někdo má cyklosedačku zn. Author. Nevím, nám byla nedopuručená (a nelíbili se mi). Firma Author dělá kola, světla na kola, tachometry, držáky na lahve, lahve, cyklooblečení,… a mohla bych pokračovat. Myslíte, že je to OK :?: :! Máme s manželem stejná kola od Authora (já dámské se štanglí on pánské se štanglí-já nižší on vyšší), jsou dobrá, chválíme si je, ale do dalších výrobků této značky bych opravdu nešla, jsou specializovaní na kola, ne na ostatní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
29.6.07 18:23

Nazdárek holky…právě se rozhoduju mezi koupí Hamax Smiley a Siesta. Nemáte náhodou některá fotku spícího dítěte v sedačce Siesta??? Zajímalo by mně, jestli když v tom prcek usne mu opravdu nepřepadává hlava??? Díky L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí