Cyklosedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
29.6.07 22:20

Ja myslím, že pokaždý tomu dítku bude hlavička při usnutí padat, zvlášť když má helmu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
29.6.07 22:29

Prodejce mně tvrdil, že u té polohovací je to fakt v pohodě, že tam to děcko fakt pěkně leží…teda jako že mu ta hlavička nepřepadává…janinkoz…ty tu sedačku máš??? Tak to mně sklamalo…na co tam to polohování teda je??? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.6.07 23:53

Ne, tuhle nemáme, máme beleli (italská), taky polohovací. Třeba jsou ale tyhle mnohem víc do lehu a fakt mu ta hlavička padat nebude. Nám prostě padá, jak má těžkou havu s helmou, a i když mu ji sundám. Prostě je uvolněnej, tak padá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.6.07 23:55

Aby si hověl, líp to péruje, není ti nalepenej na záda,…A uritě nepadá tolik, jako v úplným sedu-já ho tak ani nevozím, máme to pořád sklopené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
30.6.07 18:07

Ja mam Hamax Sleepy a max spokojenost už byli i pády jen lehčí ale odnesl to jen odřený manža sedačka tím tvarováním podél těla prcka ochránila tak se neodřel když spí tak mu přivážu hlavičku za přilbu k sedačce suchým zipem a padání je vyřešený jezdíme s ní už 6let ted už vozí druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
30.6.07 20:23

zuzan, to mě nenapadlo přivázat helmu :lol: , díky za radu, využijeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.1.08 21:47

ahoj, trochu obnovim diskuzi o dětských sedačkách na kolo.
Nemá někdo zkušenost se sedačkami ok baby ergon nebo sherman comfort? váhám kterou z nich pořídit.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
16.3.08 09:30

yuka tak koukám odpověd žádná co, přesně mezi těma taky váhám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.3.08 16:23

hm, já půjdu asi do shermanky.Pohledávala jsem různě po internetu, pár názorů jsem našla a každý si jí chválil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
12.7.10 18:01

teď vybíráme cyklosedačku a na začátku někdo psal že polisport neprošla, tak v tom testu byly testované dvě polisport a ta jedna polisport walaby prošla, doporučili ji vedle ok baby ergon a hamax sleepy, to jen pro dopnění, hlavně ten test je už z roku raz dva - přesněji z roku 2005 tak předpokládám a hlavně doufám, že už výrobci chyby odstranily..nicméně, já se budu rozhodovat mezi těmahle třema typama :mrgreen:

přihazuji článeček k tomuto tématu http://nejbaby.cz/clanek.35~.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.3.11 08:29

Do kolika let v cyklosedačce???

Hezké nedělní ráno :mavam:

zkouším oživit jednu ze starších diskusí, protože diskusí o cyklosedačkách je tu hodně, ale nenašla jsem odpověď na svojí otázku..

Jak dlouho (do kolika let?) jste svoje děti vozili v cyklosedačce? Případně proč jste přestali?
(dítě ze sedačky vyrostlo - výškou/váhově, naučilo se samo jezdit na kole, jiné důvody)
Jde mi o ten věk, dítku budou v létě 3 roky a o jízdě na kole nemůže být řeč, tak mě zajímá jestli budu sedačku pořizovat jen na jednu sezonu, nebo jestli jí využijeme i dál.
Díky za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.3.11 09:37
janinkaz píše:
zuzan, to mě nenapadlo přivázat helmu :lol: , díky za radu, využijeme :wink:

ahoj holky čtu tady o přivázání helmy v případě že by dítko usnulo. 8-o Můj názor:je to víc nebezpečné než když mu klinbá hlavička.Při případnym pádu to dítěti naopak ublíží :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21545
27.3.11 10:37

my jsme klárku vozili cca právě do těch 3 - 3,5 let. tedy loni v létě (na podzim jí byly 4). myslím, že ji letos už do cyklosedačky nedostaneme. za prvé dost vyrostla, takže bysme asi neprotáhli pásy a za druhé už má svoje kolo a vyžaduje jezdit na něm :-) pravda je, že letos jsme ještě cyklosedačku nezkoušeli… jinak máma Hamax sleepy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.1.14 15:53

Hoky, poraďte kvalitní cyklosedačku pro dítě. Je nutné, aby se dala snadno demontovat (manžel jezdí do práce na kole). Bezpečnost je prioritou. Synovy bude v létě 1 a 3/4 roku, je drobek, v patnácti měsících má necelých deset kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.1.14 15:55

@admin Bohužel jsem zapomněla zakliknout obnovení diskuse u předchozího příspěvku a už to nejde. Můžete mi pomoct, aby byla diskuse vidět?

Příspěvek upraven 19.01.14 v 16:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ