Cyklosedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.5.14 16:48

Cyklosedačka Dopředu

Ahoj jezdime od 10mesicu, mame cyklosedacku dopredu a je super. Salma ma rok a pocitam ze dalsi sezonu vimenime za Hamax Kiss jako u prvni dcery. Muzu jedine doporucit :)

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
27.5.14 16:31

Holky, máte někdo zkušenosti s jízdou na kole s mimčem v cyklosedačce? Mám 14m holčičku a pořídily jsme samonosnou sedačku dozadu. Malá z ní ještě moc nadšená není, ale zatím jsem jí tam zkusila jen posadit. Ale zkusila jsem i kousek jet a kolo mi přijde trochu nestabilní, trochu se bojim, aby mi nějak nespadla… není to nebezpečný? Asi je to o zvyku… jak vám to drandí? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.5.14 17:14

@tyna.andilek 14 měsíců, to už není takový mimčo :) my máme sedačku Hamax Siesta a s malou jezdíme cca od 13 měsíců a v pohodě. Každopádně i když je sedačka samonosná, mě se to moc nelíbilo a nevěřila jsem tomu, tak jsme si ještě připlatili a koupili jsme přímo k té sedačce i nosič asi za 900Kč a je to o hodně lepší, já jsem tak klidnější :) Nebezpečný to určitě není ale prostě každému to vyhovuje jinak, pokud se tak nebudeš cítit v pohodě, zkuste ten nosič a uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.6.14 17:10

Oživuji diskuzi a potřebuji se zeptat ohledně cyklosedačky Hamax Siesta (nebo i jiných). Syn má 18m a v této sedačce už má plochu pro sezení krátkou - nemá sedací plochu pod celými stehny, ale tak do půlky. Je to normální, nebo je potřeba koupit větší sedačku? Je deklarovaná do 22kg, tak nevím, jestli to není normální.. Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
3380
29.6.14 17:15

@Lizzi Řekla bych, že je normální. My jsme sedačku přestali používat až když jsme si s dítětem o sebe štrejchali nohama, i když byla posunutá nadoraz dozadu.Tj. po třetím roce.Na sedačce musí mít hlavně zadek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.6.14 17:16

@Ainy díky, přijde mi to takové divné, že tam prostě nesedí celými stehny, málo bezpěčné.. a můžu se ještě zeptat, zda je pro rok a půl dítě ještě potřebná polohovací sedačka?

• Citovat
  • Upravit
3380
29.6.14 17:19

@Lizzi My nikdy polohovací neměli. Starší neusla a mladší měl na přilbě teplákovou gumu, kterou jsem mu zahákla za sedačku, když náhodou usnul :oops: což bylo vyjímečně. Záleží jestli ti tam spává nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.6.14 17:24

@Ainy my právě teprve uvažujeme o koupi a máme doma tu polohovací na vyzkoušení, tak přemýšlíme co a jak

• Citovat
  • Upravit
5358
29.6.14 17:26

@Lizzi používat ji asi budeš, dokud malého uvezeš, ne? 22kg si nedovedu představit, naše má 15 a letos v zimě to už asi ukončíme, bude mít max 17 odhaduju a budou jí 3 roky. Na jaře už bude drandit na svým, nmožná koupíme tyč za kolo. Vysoká je asi 97cm, takže šlapky už má úplně dole a přijde mi to v poho, občas usne, polohuju, v pohodě, jen se holt nedá zastavit, protože pak se vzbudí. Já bych nekupovala větší. Ani nevím že by se cyklosedačky dělaly ve více velikostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.9.14 19:09

Ahoj,
nemáte prosím někdo zkušenost se sedačkou Walaroo polisport, je polohovací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
17.9.14 19:29
@ala42 píše:
Ahoj,
nemáte prosím někdo zkušenost se sedačkou Walaroo polisport, je polohovací?

Ted jsem se divala na polisport a polohovaci se zda byt jen cyklosedacka bilby, tu mame my a jsme spokojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.9.14 19:39

@michee Mooc díky,
já to nemůžu nikde najít, nabízí mi jí kamarádka pro sousedku a já sháním info :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.1.19 10:26

Cyklosedačka pro batole

Dobrý den!
Oživuji diskuzy. Potřebuji poradit, jaké máte zkušenosti s cyklosedačkami pro dvouleté dítě, jakou by jste doporučili?
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.1.19 10:47

Já pořídil úplně tu nejlevnější na trhu, dozadu za sedlo, asi za 800,– v cyklistice, protože jsem plánoval pouze občasné a krátké převozy, cca do 5 km a v inzercích žádná levnější dostupná nebyla… Jinak bych ani novou nekupoval… V pohodě zvládla i jeden celodenní výlet. Nevím, co víc čekat od drahé…Pokud bych jezdil denně a daleko, kouknul bych se na recenze a popřípadě i dTest a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí