Cyklosedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6637
19.1.14 15:58

Nám se osvědčila Hamax Siesta máme i s tou nafukovací podložkou. Upevněná je pouze v zámku a jde vytáhnout hned a bez problémů. Jde sklopit o pár stupňů, kdyby dítě usnulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.1.14 20:35
@jessikka píše:
Hoky, poraďte kvalitní cyklosedačku pro dítě. Je nutné, aby se dala snadno demontovat (manžel jezdí do práce na kole). Bezpečnost je prioritou. Synovy bude v létě 1 a 3/4 roku, je drobek, v patnácti měsících má necelých deset kilo.

My máme pro malou Hamax Caress a max. spokojenost. Koupili jsme ji loni když bylo malé něco přes rok a byla v ní naprosto spojená už od začátku. Bezpečná je dost (vyzkoušeno bohužel osobně když jsem malou vyklopila při zatáčení ale v sedačce se ani nehnula a nebyla ani odřená) a navíc vypadá opravdu krásně. Demontáž je velmi snadná, pouze se vyzvakne se zámku a je to..Super také je, že zádová opěrka se dá nastavovat dle potřeby, tzn. že zde nejsou např. jen dva otvory ale pohybuje se plynule nahoru a dolů a každý si ji tak upraví dle výšky dítěte. Jde také polohovat pokud dítě usne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
19.1.14 20:40

Máme hamax siesta.. Dost jsem to tenkrát řešila a vybírala.. Tato sedačka vyšla dobře v testech bezpečnosti, jen se nacvakne na takový díl, co je připevněný na kole pod sedadlem a máme tyto díly 2, takže můžeme libovolně a lehce bez montáže přehazovat sedačku na kolo mé nebo manželovo. Je polohovatelná, sice to je nepříjemné při jízdě, když se dítě napoluhuje/zakloní, víc to rozhazuje rovnováhu, ale občas jako nouzovka, když dítko usne, co by pro něho starostlivý rodič cyklista neudělal :) Polostrování je pratelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
19.1.14 20:42

@Dobru taky mame hamax siesta premium a velka spokojenost. Manzel taky jezdi na kole do práce, jen vycvakne sedacku a jede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
19.1.14 20:42

@Dobru nafukovací podložka? Nebyl by nějaký odkaz? To se dá dokoupit? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.1.14 20:44

Jaký je rozdíl mezi jednotlivýma sedačkama Hamax?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
19.1.14 20:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
19.1.14 21:30

@cunklik AAha, děkuju..hm, to se asi zvlášť nekoupí.. koukám jak ji za ty 3 roky pěkně vylepšili..

@jessikka Stačí si je zadat do vyhledávače a už dle obrázku uvidíš - cena, polostrování, uzamykatelnost držáku - co se Hamax Siesta týká.. Ne všechny Hamaxy mají tu možnost naklánění.. To už bude chtít trochu samostudia a vybírání, řekla bych..dost záleží jak moc budete využívat a kolik se vám chce investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
20.1.14 07:50

Tady je pěkný přehled všech sedaček od Hamaxu

http://www.hamax-cz.com/cz-l08/leto.php

@lekarnicka28 píše:
@Dobru nafukovací podložka? Nebyl by nějaký odkaz? To se dá dokoupit? děkuju

No loni to šlo dokoupit, ten potah stál kolem 600kč, ale letos jsem se dívala a lze dokoupit jen ten nenafukovací, takže to zrušili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
20.1.14 07:56
@lekarnicka28 píše:
@Dobru nafukovací podložka? Nebyl by nějaký odkaz? To se dá dokoupit? děkuju

Tak jsem jí našla
http://www.123shop. cz/d/hamax-extra-air-cover/#utm_campaign=feedzbozi&utm_content=zbozi&utm_source=heureka. cz&utm_medium=ppc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
20.1.14 23:06

@Dobru . díky, ale mně se ten odkaz nezobrazuje :( Já jsem právě chvíli hledala a nenašla nic.. No ještě to zítra zkusím, když vím, že to existuje.. líbilo by se mi to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
21.1.14 07:16
@lekarnicka28 píše:
@Dobru . díky, ale mně se ten odkaz nezobrazuje :( Já jsem právě chvíli hledala a nenašla nic.. No ještě to zítra zkusím, když vím, že to existuje.. líbilo by se mi to..

http://www.123shop.cz/search/?…

Ted už by to mělo fungovat a mají to tady za 349kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.1.14 17:10

@Dobru juuu, super.. A vy to máte? A je to fakt dobré? Oproti tomu klasickému tenkému polostrování? Já to fakt asi koupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
21.1.14 19:58

@lekarnicka28

No já nemůžu srovnávat protože mám jen ten nafukovací potah jiný jsem u té siesty neměla. Je to příjemné měkoučké, malý jak v pokojíčku. A ta cena je fakt výborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.1.14 23:21

@Dobru Děkuju mockrát!!! Už jsem to koupila.. za tu cenu, no neber to :) A píší, že je to skladem, tak snad to opravdu dorazí. Děkujuuuuu ještě jednou. Malá se asi v sedačce nasedí víc jak syn, přeci jen už sportovní program přizpůsobujeme i jemu ne jen batoleti, jak to měl on coby jedináček, takže jsem ráda, že jí bude pohodlněji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí