Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@roksy25 píše:
A jak se ti podařilo otěhotnět? Co ti zabralo?
jó, tak to bych taky ráda věděla
ostatně můj dr též, protože mi považuje za zázrak. Já si pořád myslím, že pomohl kontryhelový čaj - fakt tomu i věřím. Protože jiné vysvětlení mi nenapadá - ovulaci se nepodařilo nahodit ani pomocí hodně silných hormonů
![]()
@roksy25 píše:
A jak poznáš do kdy ho máš pít?
@Boudová Já bez HA mám cyklus zhruba jednou za čtvrt roku a doma mám krásnou holčičku. Otěhotněla jsem hned jak jsme se přestali chránit.
@Boudová já zkušenost mám. Gynekolog mi řekl, že tolerovat se dá cyklus do 40. dní, pokud je delší, tak je to špatně
Ty jo tak já to zkusím..Vždycky jsem o tom tady četla, ale moc nevěřila, ale teď jsem dospěla do stavu, že zkusím vše.. A mám počkat na další MS, nebo má klidně začít teď? Poslední MS mi začala 6.4…
@Olion píše:
@Boudová Já bez HA mám cyklus zhruba jednou za čtvrt roku a doma mám krásnou holčičku. Otěhotněla jsem hned jak jsme se přestali chránit.
@hipisek84 píše:
@roksy25 Děkuju mocTobě taky hodně štěstí
Děkuji ![]()
@roksy25 Klidně začni teď
Já měla poslední ms 4.4. tak to jsme na tom podobně ![]()
@roksy25 co se týče toho kontryhele - pila jsem od začátku ms prvních 14 dní, pak do ms pauza - některé cykly mi to zkrátilo na úžasných cca 35-40 dní, a pak se prostě povedla i ta ovulace ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@Boudová já zkušenost mám. Gynekolog mi řekl, že tolerovat se dá cyklus do 40. dní, pokud je delší, tak je to špatně
Tak ono záleží na doktorovi, ten co jsem ho odkopla
tak tomu to bylo jedno i po dvou letech, kdy mi neustále cpal Noreth. a tvrdil, že to můžu brát při snažení
.A že ve stavu v jakým jsem můžu otěhotnět
. Moje nová lékařka mi řekla, že dokud se nesnažíme o prcka, je jedno jak dlouhý cyklus je a při snažení nevadí ani přes těch 40dní, ale sleduje se ovulace a podle délky cyklu se pak dávají hormony na ovulaci a že Noreth. je absoulutně nevhodný při snažení…A posledně když jsem jí řekla, že teď s těmi vyšetření počkáme, neboť jsme řešili nepříjemné životní situace, tak mi řekla, že ani nebudeme srovnávat MS, že mám přijít až budeme chtít obnovit snažení…
Já myslela když mám cyklus 40 dní, že je to divné ale asík ne
Já mám třetího a ve své podstatě pokud nechci otěhotnět tak se to nijak vlastně neřeší. Tedy kromně nasazení HA.
Můj cyklus az 70 dni
Ted jsem tak na 50
A nepomohlo nic kromě utrogestanu…uz se ani ne snažím
Kontryhel, femigard, gynex…za ty roky jsem zkusila vše