Ztratila se Vám cysta sama, nebo jste museli na operaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
7.8.18 21:20

Nemohlo to být nidační krvácení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.18 21:25

Testovala jsem 2 dny po vynechání a nic. Kdyby 19.dc byla nidace, tak ten 30.dc by už dávno byly //.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.18 21:52

A ještě se mi udělalo akné na dost neobvyklých místech- čelo, spánky a záda. Tam jsem nikdy nemívala. Je možné že by tam ta cysta pořád byla i když mě nic nebolí? Naty

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.18 12:23
@Anonymní píše:
Ahojte,
11. den cyklu jsem byla na gynekologii a doktor viděl folikul a říkal, že co nevidět praskne. Ovulační hlen jsem začala mít kolem 14. dne, ale jinak žádné ovu přznaky, které obvykle mívám. Až 19. den přišla ráno najednou dost velká bolest a během pár hodin i krvácení. Až jsem myslela, že už dorazila ms. Krvácela jsem ale jen jeden den a tak jsem usoudila, že to ms nejspíš nebyla, že možná folikul přerostl v cystu a ta praskla. Nicméně teď jsem už 36. den a ms furt nic. Je možné, že bych si to odbyla tím 1-denním krvácením 19. den cyklu? Doktor na ultrazvuku viděl sliznici 10 mm, je možné to odkrvácet za jeden den (ne silného) krvácení, odpo už spíš špinění?
Mám to nějak řešit nebo prostě počkat, až ms dojde…? Teď už mě dávno nic nebolí, jen občas lehounce zašpiním (hnědě).
Naty

Moje zkušenost, snad ti aspoň trochu pomůže. Z ničeho nic jsem měla ukrutné bolesti břicha, skoro jsem brečela, nemohla jsem ani bolestí mluvit. Vzala jsem si nospu, udělalo se mi o trochu líp. A začala jsem krvácet. Cysta byla plná krve a praskla mi v neděli, dnes už nekrvacim, břicho mě bolí trochu. Snad už to je za mnou :pocitac: jinak se kamarádky diví, že jsem bolest vydržela. 8o Šílené a teď mám dostat menstruaci, za cca týden. Beru antikoncepci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa