Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, tak je to ranné těhotenství
Hcg je jen 160 IU ale snad poroste. Příští pátek jdu na KO. Nemůžu tomu pořád věřít, po 3 letech snažení
![]()
No to je paráda. Také moc gratuluji
![]()
Teda to je krásné překvápko ![]()
Ahoj holky mám 2 dny po operaci cysty a slepáku předtím jsme se snažily 7 mesícu a nic tak určitě mela cysta vliv ale nemáte tady některá z vás zkušenosti po operaci cysty jak to bylo se snažením o mimi? děkuju za odpověd
Po potratu se mi objevila endometriální cysta a byla mi doporučena operace, 3 roky jsem s ní žila, protože jsem na operaci jít nechtěla, 1× praskla, doktoři zaléčili vše antb. s tím, že operace je nezbytná. Já jsem vyhledala nového lékaře v Praze, který ještě zkusil hormonální léčbu, protože cysta se v té době zmenšila na 3 cm. Po hormonální léčbě cysta nezmizela, nerostla, měla stejné rozměry, tedy 3 cm. V té době jsem měla sex a při sexu mi praskla, krvácela jsem asi měsíc, ne moc, každý den trochu. Pila jsem bylinné čaj a při návštěvě u lékaře mi bylo řečeno, že cysta zmizela sama
Doufám jen, že se opět neobjeví…Nelíbil se mi přístup lékařů, kteří na mě dělali dojem, že vzhledem k tomu, že je mi 40 a děti mám…můj vaječník, který byl v sázce, se prostě odebere…Vytrpěla jsem si své, ale jsem ráda, že jsem na operaci nešla.