cysta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
13.5.09 11:51

Holky, tak je to ranné těhotenství :D Hcg je jen 160 IU ale snad poroste. Příští pátek jdu na KO. Nemůžu tomu pořád věřít, po 3 letech snažení :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
13.5.09 12:13

SUPER, tak gratulujuuuu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
13.5.09 13:07

No to je paráda. Také moc gratuluji :srdce: :srdce: :-)

Teda to je krásné překvápko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
13.5.09 13:49

Tak parada,gratuluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
11.1.14 11:07

Ahoj holky mám 2 dny po operaci cysty a slepáku předtím jsme se snažily 7 mesícu a nic tak určitě mela cysta vliv ale nemáte tady některá z vás zkušenosti po operaci cysty jak to bylo se snažením o mimi? děkuju za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.22 10:53

Po potratu se mi objevila endometriální cysta a byla mi doporučena operace, 3 roky jsem s ní žila, protože jsem na operaci jít nechtěla, 1× praskla, doktoři zaléčili vše antb. s tím, že operace je nezbytná. Já jsem vyhledala nového lékaře v Praze, který ještě zkusil hormonální léčbu, protože cysta se v té době zmenšila na 3 cm. Po hormonální léčbě cysta nezmizela, nerostla, měla stejné rozměry, tedy 3 cm. V té době jsem měla sex a při sexu mi praskla, krvácela jsem asi měsíc, ne moc, každý den trochu. Pila jsem bylinné čaj a při návštěvě u lékaře mi bylo řečeno, že cysta zmizela sama :) Doufám jen, že se opět neobjeví…Nelíbil se mi přístup lékařů, kteří na mě dělali dojem, že vzhledem k tomu, že je mi 40 a děti mám…můj vaječník, který byl v sázce, se prostě odebere…Vytrpěla jsem si své, ale jsem ráda, že jsem na operaci nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí