Cysta? Močový měchýř?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
269
9.1.16 00:18

Cysta? Močový měchýř?

Dobré den,
pobolívá mě v podbříšku. Někdy uprostřed, vlevo i vpravo. Před ms, po ms. Je to takova ostra bolest, i takove tlaky. Bolest trvá pár vteřin, pak přestane a třeba pak zase znova. Nejčastěji to tak je ráno, občas někdy teda i přes den a zase často večer. Včera mě i při sezení začalo bolet u ledvin a i nad nimi, ale to možná z dlouhého sezení. Myslíte, že cysta nebo třeba močový měchýř? Nic nepálí, neřeže, ani krev. Prý může být zánět i jen s bolestmi v podbrisku. Máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
673
9.1.16 00:29

@terezkakol doktor? :zed: vysetreni na gynde a uro kdyz tam nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.1.16 05:42

Terez ty normálně píšeš za me!!! Ale úplně presne. Ja trpím na zánět moc. mechyre. Kolem vanoc mi začal přesně tenhle stav co mas ty. Tak s močí. Nic. Čistá. Po dvou dnech mi to nedalo. Znovu. Nic. Tak ji dr poslala do laborky. Nic. Tak na gyndu. ( po 4 letech mi dr udělala utz) a myom na deloze. Prý se nemam bát. Ze to je zhluk svalů. A ze mam přijít klasicky v červnu na cytolku. Výrok nic, krvácení nic,.. Pichnuti v mocaku, za chvilku na pravé straně, pak na levé, za chvilku pocit na MS, pak v zádech… 8o a tlak v oblasti mocaku. Jakoby nafouknuti. Někdy me pichne i nahoře. Prijde mi, jak kdyby to melo byt " otlacene od kalhot". Nebo ja fakt nevím. Mam zaklonenou delohu tak jestli je to tím? Ještě me napadlo.. Nemáš problém se zadama? Ja jo a rehabil.dr mi tenkrát řekl když mě prohmataval bricho ze diky spatne pateri můžou bolet vnitrnosti. 8o a když jsem mela už asi zánět mocaku 6krat, tak me jen jednou rezalo při curani. Jinak jsem mela tenhle pocit.

Vzpomínám si, ze tenkrát když byla dcera mala tak jsem ležela na zádech, ona mi seděla na podbrisku a hopsala. A pak jsem mela tenhle stav. Tak jsem litala po urologii. Nic. Utz mocaku, ledvin, cevkovani- nic. Tenkrát mi dr řekl ze to muze byt po nedávno prodelanem prave zánětu mocaku. Citlive. :? Ja to takhle resim už dva dny a nevím jestli nekam jet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
9.1.16 06:08

Taky me to obcas poboliva, nekdy kdyz si kejchnu a lezim na zadech, tak to zaboli jak blazen. Rikala jsem to doktorovi, udelal ultrazvuk a prohlidnul me, nic tam nebylo, tak to neresim. Neboli me to nejak moc casto, problemy nemam, na zanety mocaku jsem driv trpela hodne a tohle je uplne jina bolest. Spis na vajecnicich.

Zajdi si k dr a rekni mu to, sama nic moc nevykoumas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
9.1.16 09:18

Můžou to být i záda, bederní páteř, pánev. Mám podobné bolesti, vnitřní UTZ byl v pořádku, sama gyndařka mě navrhla zajít za fyzioterapeutem - diagnóza vychýlená pánev, nikdy jsem si toho nevšimla :roll: začínám cvičit, někdy mě podbřišek bolí, někdy ne…nicméně pokud mě podbřišek bolí opravdu od zad a pánve, cvičení nepomůže hned, je to běh na dlouhou trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.1.16 09:34

@Meera to si právě taky myslím. Jen doufám ze to není např. od toho myomu :‚( jojo. Ja takhle bojuju se zadama rok :‘( des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.16 14:29

Jee, to je zajímavé, diskuze mi jde do rány…stejně potíže teď řeším taky. Tlak v podbřišku, občas pichnuti, bolesti zad. Nejvíc
V noci. Dnes jsem nechala vyšetřit moc-negativní…myom na deloze mi našla gynekolozka taky, ale od toho by to
Být teda nemělo…tak premyslim, co dál…

• Citovat
  • Upravit
10426
9.1.16 14:32

Tak pokud je to od zad, v noci právě bolest ustupuje, když člověk leží na zádech a zrelaxuje strnulost svalů okolo pánve, která právě tahá do dutiny břišní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.1.16 14:40

Já jdu v pondělí k obvodní, jestli to třeba není kýla, už mě to bolí i u pupíku, taky by mi mohla nechat vyšetřit moč, když ta nic nezjistí, tak v útery ke gynekoložce, tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
9.1.16 14:47

@terezkakol když zmáčkneš střeva, vystřeluje ti to k pupíku? To jsou střeva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.1.16 15:00

@Meera Nevystřeluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.1.16 17:29

Tak jsem doma z pohotovosti. Byla jsem na gynde. Myom velký 13mm, takže tím to není. Na chirurgii taky ok. Tak prý bud od strev-zacpa, nebo bederni pater.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.1.16 17:29

Tak jsem doma z pohotovosti. Byla jsem na gynde. Myom velký 13mm, takže tím to není. Na chirurgii taky ok. Tak prý bud od strev-zacpa, nebo bederni pater.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.1.16 03:34

@Šema a vystřeluje ti bolest do konečníku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.1.16 05:28

@terezkakol jj. Kolikrát si nemůžu ani sednout. Držím palce u dr a pak pisni. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí