Bíle zalitá zornička

496
8.1.16 22:13

Bíle zalitá zornička

Ahojte. Pritel mel v detsvi vyrazeny oko, ktery mu spravili, ale nevidi na nej jen svetlo-tmu a lece obrisi.. Zije s tim asi 30 let a dnes se rano vzbudil a mel v zornicce a cocce jakoby zality bileho neco, jak kdyby mu tam neco vyteklo.. nemate s tim nekdo zkusenost? Premluvila jsem ho aby rano po praci jel na pohotovost. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30419
8.1.16 22:18
@chrastitko11 píše:
Ahojte. Pritel mel v detsvi vyrazeny oko, ktery mu spravili, ale nevidi na nej jen svetlo-tmu a lece obrisi..Zije s tim asi 30 let a dnes se rano vzbudil a mel v zornicce a cocce jakoby zality bileho neco, jak kdyby mu tam neco vyteklo.. nemate s tim nekdo zkusenost? Premluvila jsem ho aby rano po praci jel na pohotovost. Diky.

Marně přemýšlím, co vlastně vidí. Jinak k doktorovi měl jít hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.1.16 22:23
@chrastitko11 píše:
Ahojte. Pritel mel v detsvi vyrazeny oko, ktery mu spravili, ale nevidi na nej jen svetlo-tmu a lece obrisi.. Zije s tim asi 30 let a dnes se rano vzbudil a mel v zornicce a cocce jakoby zality bileho neco, jak kdyby mu tam neco vyteklo.. nemate s tim nekdo zkusenost? Premluvila jsem ho aby rano po praci jel na pohotovost. Diky.

proč nešel k Dr hned? rozhodně bych teda nečekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
8.1.16 22:32
@hanka.br. píše:
Marně přemýšlím, co vlastně vidí. Jinak k doktorovi měl jít hned.
že by lehce obrysy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
8.1.16 22:32

Jinak si taky myslím, že měl jít k Dr. hned ráno a ne čekat celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
8.1.16 22:42
@Aspera píše: že by lehce obrysy?

Fakt…Já jsem si nad tím lámala hlavu. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
9.1.16 00:10

@chrastitko11 a vidi na to oko stale alespon ty obrysy? Protoze co ja videla takto zakalene oci, tak to byl clovek, ktery byl jiz slepy. Jinak tedy stejne jako devcata, i ja bych na jeho miste okamzite letela k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí