Je to trombóza?

32
7.1.16 21:08

Je to tromboza?

Ahoj holky, je mi jasny ze bych primárně mela jít k dr, ale nechci zbytečně hystercit a plasit, tak hledám radu. Před par dny jsem při chůzi po schodech chytla zničehonic hroznou bolest do nohy(svalu), ale do 5 minut to přešlo. Vcera me dost bolela( přicitala jsem to nocni šichte v praci, i když normalne me tolik nohy nebolí) a dneska chvilku po probuzení bolí cela noha od kolene dolu, mam ji jako z olova. Napadlo mě, jestli to nemůže byt tromboza, ale nemam s tim vubec zkusenosti, tak bych nerada plasila kvůli nejake prkotine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3753
7.1.16 21:13

Jestli se bojíš trombózy, tak si vezmi tabletku anopyrinu nebo acylpyrinu - ty ředí krev

jako prkotina mi to nepřipadá, šla bych minimálně k obvoďákovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
7.1.16 21:14

Spíš bych řekla, že je to namožený sval… Trombóza se projevuje otokem, bolestí a namodralou končetinou… Zkus nějaký chladící gel a nohu zabandážovat. Pokuď to nepřejde, šla bych k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
7.1.16 21:22
@KatrinKejt píše:
Spíš bych řekla, že je to namožený sval… Trombóza se projevuje otokem, bolestí a namodralou končetinou… Zkus nějaký chladící gel a nohu zabandážovat. Pokuď to nepřejde, šla bych k lékaři.

Není pravda…mě se takto vůbec neprojevila…ani otok, ani modráním, pouze mírnou bolestí…A tu jsem ještě přikládala nemocné achilovce. Po UTZ mi našli menší trombon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.1.16 21:22

Praveze mi prijde ze ji mam takovou oteklou…minimálně pocitive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
7.1.16 21:23

Pro klid duše si zajdi k Dr. a trvej na doporučení UTZ dolních končetin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
7.1.16 21:27

Aha, je pravda, že každému se příznaky projevují jinak…
@Destinka zítra bych zašla o obvodnímu… Aby si se přes víkend nestrachovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.2.19 18:50

Ahoj, potřebovala bych radu cca. Před měsícem mě začlo bolet lýtko na obou nohách, ale teď 3 dny mě poboliva pouze levé lýtko. Nateklou nohu nemám ani žádný jiný příznaky trombózy. Beru HA už 3 roky a docela mám strach že by to mohla být trombóza. Nemáte s tím nějaká zkušenosti ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.2.19 19:03

Jdi na internu. A nech si udělat test, jestli nemáš Leidenskou mutaci.
 https://www.mojezdravi.cz/…ce-3826.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.2.19 19:05

Nechápu, že dneska si ten test dneska někdo nenechá udělat, než začne brát Ant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
13.2.19 19:05

Moje mamka měla trombozu 2× a ani jednou neměla nateklou nohu ani jinak zbarvenou. Takže pokud máš podezření tak jeď. Tromboza není legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.2.19 19:54

Může to být kde co…od namožení z chůze (blbý bOty, terén), přes křeč do lýtka v noci, o které třeba nevíš až po tu trombózu. Pokud tě to trápí už pár dní, tak si zajdi k lékaři, pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí