Celková únava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.1.16 13:45

celková unava

Ahoj holky prosím vás poradte…na ferovku píšu že si myslím že to mám od nervů a nevím jak se s tím poprat…před rokem jsem nastoupila do práce po mateřské…na mateřské jsem byla v porádku a co jsem nastouopila do práce jsem unavená vyčerpaná a poslední dobou je mi opravdu mdlo…jednou už jsem se psychicky zhroutila ale to byla práce na smeny a dojizdění ted delám v místě bydliště 5 minut do práce…jedno dítě manžela spokojené manželství…všechno super…ale ta práce mám to v hlavě a nevím jak se s tím poprat usínám a přemítám co bude druhý den v práci…neumím vypnout manžel mi říká že nad vším moc premýslím a má pravdu ta práce mě ale naopak hrozně baví ale sedět tam osm hodin je hrozný ten stereotyp…celých osm hodin jedno a to samý…hruza…vím že jsem asi divná ale prostě jsem taková…máte to někdo a jak se s tím perete…ad nechci už jsem je jednou brala a stejne jsem se s tím tenkrát poprala…ted to nějak nejde…prosím o radu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
7.1.16 13:52

Máš dostatek vytamínů? pestrá strava, hodně tekutin a třeba hořčík je dobrý na únavu. Já měla na únavu kdysi od lékaře předepsaný hořčík v takových sáčcích, byl to rozpustný prášek do vody a hodně mě to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
7.1.16 13:54

Nějak nechápu, píšeš, že práce tě baví, ale že to je hrůza…Antidepresiva jsi brala a zabrala, nebo jak to myslíš, že jsi se s tím tenkrát nějak poprala…? Píšeš zmateně. Chápu tolik, že se cítíš přetažená a unavená. Ve tvé situaci, kdy je vlastně vše v pohodě, ale ty jsi K. O., by jsi dle mého nějakou psychiatrickou pomoc potřebovala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
7.1.16 13:56
@LLenule111 píše:
Máš dostatek vytamínů? pestrá strava, hodně tekutin a třeba hořčík je dobrý na únavu. Já měla na únavu kdysi od lékaře předepsaný hořčík v takových sáčcích, byl to rozpustný prášek do vody a hodně mě to pomohlo.

Souhlasím :pankac: Hořčík je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 14:00

@Paoloska temkrát jsem antidepresiva brala a stejně to dopsdlo tak že jsem je vysadila protože mě akorát oblbovaly a srovnala jsem si to v hlavě tenkrát tak nějak sama…ted je vše ok a já se pořád cítím tak nějak mizerně proto píšu že potřebuju pomoc třeba nějak nakopnout nebo něco nevím plácám se v tom…

• Citovat
  • Upravit
27559
7.1.16 14:02

A štítnou žlázu máš vyšetřenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 14:03

Před pul rokem krevní obraz a vše v normě
@ka2ka

• Citovat
  • Upravit
9994
7.1.16 14:05
@Anonymní píše:
@Paoloska temkrát jsem antidepresiva brala a stejně to dopsdlo tak že jsem je vysadila protože mě akorát oblbovaly a srovnala jsem si to v hlavě tenkrát tak nějak sama…ted je vše ok a já se pořád cítím tak nějak mizerně proto píšu že potřebuju pomoc třeba nějak nakopnout nebo něco nevím plácám se v tom…

Co spánek? Odpočineš si dost? Na mě, když je toho moc, tak si sestavím denní plán a hlavní část v něm tvoří spánek a relax. Cíleně si odpočinek naplánuj. Každý den si najdi něco, na co se můžeš těšit, kup si něco pro radost, udělej si koupel, nech se od manžela namasírovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 14:09

No právě že poslední dobou moc nespím…když jsem ted přes svátky byla doma a nemusela jsem nikam vstávát tak ok usínala jsem v 21 hodin a vstávala v 6 a ted jak chodim do práce tak usínám o pulnoci protože nemužu zabrat a pak vstávám v pet a čumím prostě se bojím že zaspím nebo co a bdím celou n oc…

• Citovat
  • Upravit
9994
7.1.16 14:23
@Anonymní píše:
No právě že poslední dobou moc nespím…když jsem ted přes svátky byla doma a nemusela jsem nikam vstávát tak ok usínala jsem v 21 hodin a vstávala v 6 a ted jak chodim do práce tak usínám o pulnoci protože nemužu zabrat a pak vstávám v pet a čumím prostě se bojím že zaspím nebo co a bdím celou n oc…

Kup si Hypnox forte. Je to přírodní nenávykový bylinkový přípravek. Lepší se vyspíš a po čase zjistíš, že jsi i víc v pohodě. Je to dobré i na nervy. Jinak večer moc nejez, nepij…pomazlit a spát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 14:28

Znám ten stav taky akorát že já mám nohy jako ve svěráku a mám pocit že me neunesou a že upadnu mám je pořád takové napnuté a nervozní…co s tím…

• Citovat
  • Upravit
8959
7.1.16 14:33

Mě na únavu úžasně pomáhá železo.. Zkus zajít na krev znova.. Já měla nedostatek a co jsem začala železo brát, tak je to o moc lepší..
Taky zobu Vápník, hořčík, zinek.. Což si myslím, že ten hořčík je taky super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 14:41

Hlevně vyčistit hlavu ale jak?

• Citovat
  • Upravit
4705
7.1.16 14:49

Spánkem, jak to čtu, jsi jednoznačně spánkově vyřízená…Zabrat na spánku, věnovat se jeho zlepšení, to srovná hlavu samovolně.

NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
7.1.16 14:50
@Anonymní píše:
Hlevně vyčistit hlavu ale jak?

Opravdu to chce celkovou změnu. Pokud se cítím unavená a vyčerpaná je to většinou proto, že špatně jím a piju, tím pádem se špatně vyspím a už se to veze. Vymlouvám se na málo času, tak si sednu, vezmu papír a najednou vidím, kde mám rezervy. Udělám si plán práce i relaxace, 8h zaměstnání, 4h rodina a práce doma, 8h spánek a 4h JÁ a přes to nejede vlak…Změním způsob stravování, začnu cvičit a najednou je všechno lepší, cítím se skvěle, problémy zvládám ve větším klidu, hlava se vyčistí. Pokud nejsi opravdu nemocná, tak tenhle systém funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí