Přírodní životabudiče

108
7.1.16 08:13

přírodní životabudiče

Dobré ráno děvčata. Nemáte prosím Vás typ na nějaký přírodní životabudič? Nechci to úplně nazvat antidepresivum, protože to slovo zní hrozně:-). Hledám zkrátka něco, co pomůže „nakopnout“ a dodá lepší náladu. V poslední době se cítím skleslá, jsem náladová, bez energie, vše mě popouzí a už mě to otravuje. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
7.1.16 08:37

Čokoláda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724

Kvalitní čokoláda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455

@Nikita Niki Co třeba šťáva z jablek. V té je spousta energie. Stačí mi vypít sklenici, únava je pryč a mám spoustu energie ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
7.1.16 08:45

Ranní sklenka: citron, lžíce medu, trochu skořice - nalít trochu vlažné vody a vypít na lačno. Lze dělat i s grepem/pomerančem. A hořčík v jakékoliv podobě. Ať je líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
7.1.16 08:45

Jestli potrebujes fakt nakopnout tak silu 3redbullu mi vzdycky doda.. Ted nevim presny nazev ale je to,,guarana - guaranove semeno,, oranzovy horky prasek, prodavaj v lekarne, zdrave vyzive, supr smichat s pomerancovYm dzusem.. A 7 hodin makate jak predka, neni to nijak skodlive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.1.16 08:48

@Nikita Niki Mumio a Ženšen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
7.1.16 08:49

Babička mojí dcery má nějaké zdravotní problémy a říkala, že si odšťavňuje zeleninu. Mrkev, celer, okurky…a prý tak 15 minut po vypití do ní vjede hrozná energie. Četla jsem to několikrát, ale sama nezkoušela. Asi bych to nedokázala pozřít.
A kamarádka si hrozně chválila přípravek MagneB6. Prý byla potom jak včela. Čemuž věřím, jelikož hořčík energii dodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
7.1.16 08:49

Hořčík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
7.1.16 09:00
@Makronka222 píše:
Jestli potrebujes fakt nakopnout tak silu 3redbullu mi vzdycky doda.. Ted nevim presny nazev ale je to,,guarana - guaranove semeno,, oranzovy horky prasek, prodavaj v lekarne, zdrave vyzive, supr smichat s pomerancovYm dzusem.. A 7 hodin makate jak predka, neni to nijak skodlive

Taky nedám na guaranu dopustit! Jen díky ní jsem dávala za kasou i 7 šestnáctek za sebou, a to prosím pouze nastojáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.1.16 09:13

@Nikita Niki

Zkusil bych Mind Master. Něco o něm zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
7.1.16 09:31

Ahoj, já bývávala také unavená, taková bez energie, ale od té doby co nejím tzv. z mého pohledu těžká jídla, tak je to úplně jiné. Cítím se lehčejic, vitálnějic, prostě je to se mnou úplně někde jinde než předtím. Hodně mě ale také pomohlo, že jsem zcela odbourala alkohol + cigarety.
Tělo to se mnou vysloveně oslavuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
7.1.16 09:31

Na zlepšení nálady, spokojenosti, odehnání únavy, přírodní, zdravé a levné??

SPORT!! - ideální je běh, zkus to a uvidíš jak tě to nakopne a ještě ze sebe budeš mít dobrý pocit :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
7.1.16 09:34

A nebo se také doporučuje raw food. Je to přímá energická bomba. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
7.1.16 09:40

Já když mám takovou náladu jako bez nálady tak cvičím nebo tancuju