Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já bych s tim zašla.. určitě není normální, aby něco takového vyrašilo ![]()
@Anonymní píše:
Hezký večer,
je to cca měsíc zpět co jsem prsu objevila pupínek podobný akné. Narozdíl od akné byl ale bolestivý při zmáčnutí. Nechala jsem to být protože to bylo fakt malé.Pár dní zpět se to začalo vybarvovat, dnešním dnem je to modro-fialovo-černé a velké asi cca 1×1 cm. Dnes jsem na to zkusila zatlačit a nakonec z toho začaly vylézat kapky krve (HNIS NE), nejdřív tmavé, ke konci už světlejší. Vydesifikovala jsem to a zalepila. Otázkou je, letět s tím k doktorovy? Je to fakt malé, tak jsem zmatená.
Mít doktorku za rohem tak tam skočím, ale musela bych jet přes celé město a ještě sehnat hlídání pro syna…
Holka tak s tím si nezahrávej:-(mám neco podobného za sebou) a musím říct že nic tak hnusného jsem nezažila!! ![]()
@Clementia píše:
Holka tak s tím si nezahrávej:-(mám neco podobného za sebou) a musím říct že nic tak hnusného jsem nezažila!!
Mohla bych se pripojit? me to obcas taky udela na kraji dvorce
Cervena hrcka a je tam hnis. Tak asi taky k mudr.ze? A co ti s tim delali?
@Anonymní píše:
Mohla bych se pripojit? me to obcas taky udela na kraji dvorce
Cervena hrcka a je tam hnis. Tak asi taky k mudr.ze? A co ti s tim delali?
Jde o to že to vetšinou je stafylokoková, streptokoková infekce. Mačkánín a poškozením povrchu se přenáší infekce do jiných míst. Takže nemačkat, nešahat, přelepit. Ihned zajít dr. která předepíše atb. Nechci ani zminovat že se to rádo vrací a nechává to jizvy! Vetšinou je to to :http://nemoci.vitalion.cz/furunkl/
Kdyby v tom byl hnis tak mám jasno, jenže to byla fakt krev
ale dobře, pokusím se v nejbližší době zajít za doktorkou. Vyřeší to obvodačka nebo to pošle jinak?
@Anonymní píše:
Kdyby v tom byl hnis tak mám jasno, jenže to byla fakt krevale dobře, pokusím se v nejbližší době zajít za doktorkou. Vyřeší to obvodačka nebo to pošle jinak?
určite na kožní
@Anonymní píše:
Kdyby v tom byl hnis tak mám jasno, jenže to byla fakt krevale dobře, pokusím se v nejbližší době zajít za doktorkou. Vyřeší to obvodačka nebo to pošle jinak?
nebouchla ses? neskřípla ses podprdou - kosticí? ![]()
Hezký večer,
je to cca měsíc zpět co jsem prsu objevila pupínek podobný akné. Narozdíl od akné byl ale bolestivý při zmáčnutí. Nechala jsem to být protože to bylo fakt malé.
Pár dní zpět se to začalo vybarvovat, dnešním dnem je to modro-fialovo-černé a velké asi cca 1×1 cm. Dnes jsem na to zkusila zatlačit a nakonec z toho začaly vylézat kapky krve (HNIS NE), nejdřív tmavé, ke konci už světlejší. Vydesifikovala jsem to a zalepila. Otázkou je, letět s tím k doktorovy? Je to fakt malé, tak jsem zmatená.
Mít doktorku za rohem tak tam skočím, ale musela bych jet přes celé město a ještě sehnat hlídání pro syna…