Hubnu. Nemoc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
84
7.1.16 11:25

Hubnu-nemoc?

Zdravim:)
Chci se zeptat, zda je normalni, ze jsem behem asi tri let shodila 7 kg bez toho, aniz bych pro to neco udelala? Ono by to asi normalni mozna bylo, ale posledni rok pozoruji, jak mi propadly tvare, lide. Mi rikaji ze jsem dost zhubla, mam hodne hubene nohy, zapesti, ale v tom obliceji je to poznat nejvic, pritom jsem za posledni rok zhubla max 1 kg. Driv jsem mela takovy oplacany oblicej a naducane tvare. Myslite, ze by to mohlo byt tim, ze se tvar meni? Je mi 22 let. Jim opravdu vsechno, zdrave i nezdrave anejak se nehlidam, na krevnich testech jsem byla nedavno a pry vse ok. Ma cenu se tim zabyvat? Asi bych to neresila protoze si neprijdu nejak extremne hubena, ale mamka rika, ze vypadam unavene a ze bych mela nabrat- pritom mi to nejde. Setkali jste se s necim podobnym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15409
7.1.16 11:31

Tak samovolné hubnutí není úplně normální. Asi bych zašla znovu k doktorovi na krev - mohla by to dělat i zvýšená činnost štítné žlázy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 11:45

Určitě zajdi k lékaři. Může to být ta štítná žláza. Určitě ti udělají testy. Což je dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 11:46

A může to být i cukrovka. Tak upaluj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
7.1.16 11:49

Určitě krevní testy na štítnou žlázu, tím bych začala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.1.16 12:30

Holky, byl mi udelan krevni obraz a vse v norme, to by se tam neco objevilo nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 12:33

@Leali mám něco podobného, před těhotenstvím 62 Kg, po porodu 64 Kg, během měsíce jsem byla na své váze. Pak jsem během dvou let zhubla na 56 kg, přestože jím za dva, možná spíš za tři. Na této váze se to zastavilo, nehubnu dál, ale nepřiberu ani když se cpu od rána do večera. Štítná žláza v pořádku, vše ostatní dle krve taky. Byla jsem odeslána na internu, tam mi řekli, že moje problémy by chtěli mít (tehdy váha ještě nebyla ustálená). :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
7.1.16 12:38

@Leali pokud je to takhle pozvolné, tak bych ještě neplašila. Každopádně testama u dr nic nezkazíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
7.1.16 12:46

Taky jsem to měla. Všechny testy v pořádku, na gastru taky nic nezjistili. Tak jsem to přestala řešit a otěhotněla. Díky tomu jsem přibrala, ale na můj vkus až moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
7.1.16 12:52

Pokud je to takhle pozvolne tak bych se zas nebala. Neco jineho by to bylo pokud by to bylo treba 7 kilo za ctvrt roku…spis bych resila zivotni styl. Jis? Odpocivas? A jak se citis ty? Jsi v pohode a plna energie? Nebo unavena a slaba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
7.1.16 13:05

7 kilo za tři roky není nic, čím bych se zabývala.
Pokud se jinak cítíš v pohodě a nejsi lemra bez energie, tak bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21480
7.1.16 18:34
@Leali píše:
Holky, byl mi udelan krevni obraz a vse v norme, to by se tam neco objevilo nebo ne?

při standardním krevním obrazu se rozbory na funkci štítné žlázy nedělají. Jsou poměrně drahé, takže se dělají jen při podezření na nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.1.16 20:08

@Alyss1 slaba se citim celkem.. Jsem takova unavenejsi..ale to tak mam uz aspon 5 let. :D tak nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.1.16 20:10

@nozu aha dekuji, to jsem nevedela, ja premyslela, ze bych mohla mit problem se stitnou stitnou zlazou, myslela jsem ze ten krevni obraz tohle zahrnuje..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí