Cysta s krvi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
170
4.3.12 12:55

ahoj také mi ted zjistili cystu 3 cm,po 14 dnech čekání a po injekci jsem o konečně dostala,doktorka řekla že mám přijít až mi skončí,a uvidíme jestli tam ta cysta ještě bude,prý by se menstruací měla vytratit,a ta injekce od doktorky zabrala,ale stejne mě bolí pořád v podbříšku,no na kontrolu jdu asi v pátek ,tak snad to vude dobré,a jak ste vubec dopadla vy ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
4.3.12 13:03
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
4.3.12 13:09

ahojky tak ja to po 5lettech dostala sama od sebe minulej tyden jsem byla u doktora velika cysta zmizela,jen tam mam asi dalsich 20malejch ..a bolesti mam porad :( tak se jdu v utery objednat do motola :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.3.12 08:33

Ahojky jájo ,tak to je super ,že velká zmizela ,ale co ty malinký,co ti s tím budou dělat? A z čeho se ti dělají? To je mi líto ,moc držím pěstičky ať vše dobře dopadne :hug: .

22 , taky držím pěstistčky ,aby se vytratila, cysty jsou potvory ,který dokážou pěkně pozlobit :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
5.3.12 12:00

Dani dekuju :hug: prosim te mam tady na papire napsano prosim o hsk,lpsk,plus chromopertubaci plus punktaci ovarii :nevim: ja mam PCO tak to asi souvisi s tim ale kdyz jsem to videla tak mi bylo na zvraceni skoro uplne cernej vajecnik na tom ultrazvuku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
5.3.12 12:01

22 pak napis jak jsi dopadla v patek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.3.12 11:40
jaja84 píše:
Dani dekuju :hug: prosim te mam tady na papire napsano prosim o hsk,lpsk,plus chromopertubaci plus punktaci ovarii :nevim: ja mam PCO tak to asi souvisi s tim ale kdyz jsem to videla tak mi bylo na zvraceni skoro uplne cernej vajecnik na tom ultrazvuku :nevim:

aha ,no tak to ti držim pěstičky ať to dobře dopadne a vaječník ti zůstane,když byl takhle ošklivej…Pak to bude všechno ok a otěhotníš hned na první pokus :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
6.3.12 15:53

ted jsem dorazila.. :roll: vyhrozovala mi odbranim vejcovodu :roll: nastupuju 17.dubna :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.3.12 09:48

Ty jo ,to je teda mazec, je mi to strašně líto,ale třeba to ještě dobře dopadne.Moooc ti držím pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
7.3.12 13:15
Dana 79 píše:
Ty jo ,to je teda mazec, je mi to strašně líto,ale třeba to ještě dobře dopadne.Moooc ti držím pěstičky :hug:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
15.3.12 12:48

ahoj holky,byla jsem u doktorky a ta mi řekla že tam ta cysta není, no neviděla ji,ale dala mi nějaké prášky na zánet,ale mě ted strašně bolí bříško,řekla bych že více než před tím.tak snad přestane těma práškama
držím vám palečky at vše dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.3.12 19:56

No tak to je super ,že zmizela a po lécích se ti snad uleví, držím moooc pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
15.3.12 23:33

jojo asi ti praskla pri ms :hug: ja mam furt ty krece do frndy :nevim: snad nebudu mit endometriozu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí