Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, holky kdo má/ měl stejný problém.. mužů si nějak pomoct? Delší dobu me bolí jedno prso, byla jsem na sonu, kde mi řekla ze mám v tom bolestivě místě 2 malinke cysty a pod prsem fibroadenom, ale ze se s tím nic nedělám, no pořad me to bolí🙈opravdu se s tím nedá nic dělat? Dekuji.
Cysty si muzes nechat vytahnout ale co vim, tak ty by bolet vylozene nemeli…mozna muzou na neco tlacit…fibradeom se musi normal snad operovat… nejsem doktor ale me kdyz bolelo prso jedno tak to bylo od zad🤷♀️zkus se protahovat, cvicit…
@NicolaR7 píše:
Cysty si muzes nechat vytahnout ale co vim, tak ty by bolet vylozene nemeli…mozna muzou na neco tlacit…fibradeom se musi normal snad operovat… nejsem doktor ale me kdyz bolelo prso jedno tak to bylo od zad🤷♀️zkus se protahovat, cvicit…
Právě mi to sedi i v tom místě, no🙈 vysadila jsem i antikoncepci a prd
Ja mam v prsu taky cystu a jako vylozene neboli…mozna pred menstruaci…je mozny ze ti tlaci na nejakou tkan…muzes si to na mamu nechat vytahnout🤷♀️ale me treba rekli, ze jsem ve veku kdy jsou prsa dost pod hormony ze by to nedelali🤷♀️ale je to samozrejme na tobe….
Tak si dojdi na mamo a nech si poradit☺️
@NicolaR7 píše:
Ja mam v prsu taky cystu a jako vylozene neboli…mozna pred menstruaci…je mozny ze ti tlaci na nejakou tkan…muzes si to na mamu nechat vytahnout🤷♀️ale me treba rekli, ze jsem ve veku kdy jsou prsa dost pod hormony ze by to nedelali🤷♀️ale je to samozrejme na tobe….Tak si dojdi na mamo a nech si poradit☺️
Já šla na sono právě kvůli tomu, že mě to prso bolelo, no tam mi řekla tohle ale bolí to pořad, je pravda že jsem si všimla že více věci dělám tou levou rukou, i malou chovam spis levou, tak jestli třeba jak to namaham, byla jsem na sonu na mamo ne
@NicolaR7 píše:
@Natali1996 tak byla si na sonu na mamo klinice?
Byla jsem na soukromé klinice jako samoplatce, je tam i gynda, ale mamograf nevim
@Natali1996 aha ja mam jen zkusenost z mamocenter…tak kdyby si chtela to odsati vim, ze delaji v mamocentrech…
@LadaSva i kdyz ty cysty jsou dlouhodobé? Tu slzovku mi totiz nikdo neporadil tak me to překvapuje☺️
@LadaSva píše:
Cysty i v prsou rozpouští slzovka obecná.
A to normálně na netu?:)
@NicolaR7 píše:
@LadaSva i kdyz ty cysty jsou dlouhodobé? Tu slzovku mi totiz nikdo neporadil tak me to překvapuje☺️
Slzovka dokáže rozpouštět cysty i na ledvinách i v prsu. nejrychleji rozpouští cysty na vaječnících. Cysta je útvar, naplněný tělní tekutinou. Jak se užívá bylo popsáno již v řadě diskusí. Nemám s tím zkušenost, ale údajně dokáže při dlouhodobém užívání menšího množství - dvě polévkové lžice denně a současném masírování tea tree olejem rozpustit i lipomy.