Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Čauky, je normální mít jednu bradavku barevně jinak než druhou? nikdy jsem nad tím nepremyslela ale je normální že bradavka mění barvy během dne?
je prosím holky normální mít takovou barvu?
@Terka1122 píše: Čauky, je normální mít jednu bradavku barevně jinak než druhou? nikdy jsem nad tím nepremyslela ale je normální že bradavka mění barvy během dne?je prosím holky normální mít takovou barvu?
Opravdu musíš stále jen řešit bradavky? ![]()
Minulý tyden fotky frndy, ted bradavky, jeste tu chybi fotky zasunu a jsme na Amatérech hadr.
Oba cecky vypadají normalne, prestan se pozorovat a radeji zapracuj na lepsi manikůře ![]()
No to máte holky asi nějaký spatny info, tohle je můj první příspěvek vůbec tady. No že jsem sem lezla ![]()
@Terka1122 píše:
No to máte holky asi nějaký spatny info, tohle je můj první příspěvek vůbec tady. No že jsem sem lezla
Tak to těžko holka ![]()
@Hanka1 souhlasím! Nedávno tu byla dokonce fotka výtoku foceného na prstu ![]()
Kde se to v lidech bere, řešit takové „kraviny“ na netu a ještě přidávat fotky. Pokud mám o svém těle nějakou pochybnost, ptám se doktora
ale to je dnes nemoderní, jsem prostě názorově asi stará
@Mall126 píše:
@Hanka1 souhlasím! Nedávno tu byla dokonce fotka výtoku foceného na prstu
Kde se to v lidech bere, řešit takové „kraviny“ na netu a ještě přidávat fotky. Pokud mám o svém těle nějakou pochybnost, ptám se doktoraale to je dnes nemoderní, jsem prostě názorově asi stará
Tak to bylo pěkně nechutný
Taky minimálně 2× to fotila a ptala se, to bylo, jestli je to hlenova zátka myslím, ne? ![]()
@Terka1122 píše:
No to máte holky asi nějaký spatny info, tohle je můj první příspěvek vůbec tady. No že jsem sem lezla
Máš těch diskuzí o bradavkách trošku víc ![]()
@Dahlia0409 to lehko, leda že by za mě psal nějaký duch svatý ![]()
@Terka1122 fakt? A víš že když si rozklikneme tvůj profil tak vidíme jaká témata jsi založila, co jsi v jakém tématu kde napsala a přímo vedle tvého jména je kolik příspěvků už jsi sem dala? ![]()
@Dahlia0409 píše:
Tak to bylo pěkně nechutnýTaky minimálně 2× to fotila a ptala se, to bylo, jestli je to hlenova zátka myslím, ne?
Přesně.
blila bych, jen si na to vzpomenu.
Ona ani ty pokaděný pleny nejsou super, ale ještě ty vystrašený prvorodičky chápu. Zbytek už ne.
@Terka1122 píše:
@Dahlia0409 to lehko, leda že by za mě psal nějaký duch svatý
Duch svatý ne, ale ty ano ![]()