Cysta/špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tezol90
6.3.24 19:20

Cysta/špinění

Ahojky holky, chtěla bych se vás zeptat zda jste měla některá dlouhé špinění před menstruaci s potvrzenou cystou? Jestli jste měla některá z vás nějake zdravotní potíže? Já 10 dnů před menstruaci spinila, jen opravdu ale malinko, růžově. Do toho nevolnosti a jelikož se s přítelem snažíme o mimi, tak jsem zkoušela tt který samozřejmě vyšel negativni. a tak jsem šla k Dr, ten mi potvrdil cystu, že se po menstruaci mám zastavit zda odešla.. mrcha byla v termínu ale trvala 3,5 dne a byla na mě „normální“ :D mám ji většinou dost silnou.. bohužel, nevolnosti přetrvávají, myslíte že by to mohla dělat ta cysta? :think: gynekolog má bohužel dovolenou.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2284
7.3.24 06:35
@Tezol90 píše:
Ahojky holky, chtěla bych se vás zeptat zda jste měla některá dlouhé špinění před menstruaci s potvrzenou cystou? Jestli jste měla některá z vás nějake zdravotní potíže? Já 10 dnů před menstruaci spinila, jen opravdu ale malinko, růžově. Do toho nevolnosti a jelikož se s přítelem snažíme o mimi, tak jsem zkoušela tt který samozřejmě vyšel negativni. a tak jsem šla k Dr, ten mi potvrdil cystu, že se po menstruaci mám zastavit zda odešla.. mrcha byla v termínu ale trvala 3,5 dne a byla na mě „normální“ :D mám ji většinou dost silnou.. bohužel, nevolnosti přetrvávají, myslíte že by to mohla dělat ta cysta? :think: gynekolog má bohužel dovolenou.. :nevim:

Cysta a dlouhé špinění, silná MS je takřka 100% způsobena disbalancí hormonů, konkrétně estrogenovou dominancí (tedy pokud nejde o více cyst a tedy PCOS, pak by byl problém v testosteronu)
nechte si udělat test na hladiny hormonů nejlépo jeden po MS a druhý alespoň na progesteron okolo 22 DC. Jak hormonální disbalance, tak cysty a nakonec i myomy je možné řešit alternativně bez vedlejších účinků. tedy vyřešit problém, ne ho zamaskovat pomocí HA. Už se to tady v mnoha diskusích prbíralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí