Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, já měla pozitivní testík 12 den po ovulce. Držím palce ať máš na testíku // ![]()
máš tedy 5 dní zpoždění, testík bych už zkusila a držím palečky
a jak víš, že se ti posunuli? To si jen myslíš? Smysl testovat má od prvního dne vynechané MS, tak já bych to klidně zkusila a budu držet pěsti ![]()
Kakika píše:
a jak víš, že se ti posunuli? To si jen myslíš? Smysl testovat má od prvního dne vynechané MS, tak já bych to klidně zkusila a budu držet pěsti
NO tak jiste to zjistit asi ani nejde,ze se posunuly,to si jen myslim,kdyz mam zpozdeni.Ted jsem prubla test,a je negativni tak nevim.Vim,ze se ma delat rano,ale na tom Mamavitu pisi behem celeho dne.Tak ted nevim,pockam do zitrka co se bude dit
Miškynka píše:
Ahojky, já měla pozitivní testík 12 den po ovulce. Držím palce ať máš na testíku //
Tak jsem ten test ted prubla,a je tam jen / Zitra zkusim test rano,to je pry jistejsi tak uvidim.
paola white píše:
já bych testovala 14DPO
NO tak kdybych mela testovat 14DPO tak to je asi az toho 24.,25.,takze na test jeste brzy.Ted jsem ho zkusila a je tam jen jedna
Otěhotnět můžeš i mimo plodné dny, tělo nefunguje podle kalendáře. ![]()
Ahojky poradi mi nekdo. Mivam cykly 28 dni minuly mesi jsem prodelala biochemicke tehotenstvi a potom jsem mela cykl 33 mam si plodne dny pocitat podle 28 cyklu jak jsem mivala nebo podle posledniho cyklu 33.Dekuji za odpoved
Ahojky poradi mi někdo, pred mesi jsem prodělala biochemicke tehotenstvi Pokousime se s manželem o dite ale po tym biochemickym tehu mi prisla ms ze spozdenim a spinim od 30 do dneska jindy tak maximum 3-4 dny je to normalni nemusim se niceho obavat dekuji předem za radu. Veronika
Omlouvame se ze to porad resim,ale neda mi to:Mela jsem dostat uz 19.nebo 20.MS,MS porad nikde.Tak me zajima,ze kdyz mam zpozdeni uz 5.den,jestli se nemohla treba ovulka posunout taky o tech 5 dni.To jsme spolu meli asi posledni sexik,kdy by bylo mozne otehotnet,dal uz je to moc daleko od predpokladanych plodnych dni.Ty by mely koncit 7.Kdy ma smysl delat testy,kdyz se mi plodne dny posunuly konec asi az na toho 11.,12?NEkdy v patek nejdriv,ne?
Příspěvek upraven 24.11.11 v 12:20