Dá ještě snažení vylepšit ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
3.9.03 09:51

Ahoj holky, snažíme se s manželem druhý měsíc, na podruhé jsem si koupila ovulační testy, aby to bylo „zaručené“, no a nic, přestože jsme tedy ovulaci trefili přesně. Máte někdo podobnou zkušenost? Já vím, čtu tady, že některé z vás čekají třeba i rok, ale my jsme už o jedno mimčo přišli, tak jsem asi míň trpělivá. Takže příští měsíc s mým méně pravidelným cyklem radši znovu ovulační testy a pak čekání na zázrak.

Marika

• Citovat
  • Upravit
151
3.9.03 10:06

Ahojky! Jen chci prispet svymi zkusenostmi. Ja mam za sebou tri samovolne potraty. Po tom tretim uz jsem zacala trosku panikarit. Kdo by taky nezacal?! Snazili jsme se tri mesice a jsem tehotna. Nyni uz v 15.tt. a vsechno je zatim ok. Ale otehotnela jsem mimo plodne dny a zadne krkolomne polohy jsme nedelali ( a taky mam zaklonenou delohu ). Jedine, cim jsem se jednou ridila, byl clanek na http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?… . Opakuji, ze jen jednou a nahodou to vyslo. Uz jsem to tady v jedne diskuzi psala. Neznamena to, ze to nejak propaguju nebo tomu nejak moc verim, proste to vyslo akorat v dobe, kdy jsem se chovala podle toho clanku. Zkuste to, nic za to nedate. Jasne, ze to ze jsem ted nepotratila bude z jinych duvodu. Ale jde o to otehotneni.

Holky, drzim Vam vsem pesticky! At Vam to vsem brzy vyjde, protoze je to super pocit!!

Ahojky Lucka (14+4)

[ Tento příspěvek byl upraven uživatelem: Lysinka dne 03-09-2003 10:08 ]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.9.03 10:22

Myslím, že dost pomáhá vizualizace. Mám s tím fakt dobré zkušenosti. Když jsem čekala čtyřkilové dítě, představovala jsem si, že rodím naprosto lehce, obě jsme zdravé a v pohodě. Když jsem pak začala rodit, střídali se u mne skupiny doktorů, že prý je tam moc velká hlava a malá pánev, připravovali op.sál a tak. Přestože mám hodně úzkou pánev, porodila jsem normálně a bez komplikací. Holčička měla vážně největší hlavu ze všech dětí v porodnici - je normální :).

No a teď podruhé se nám stalo to, že jsme si s přítelem malovali, jak by to bylo krásné, kdybychom spolu měli dítě a jaké by bylo a jak bychom ho vychovávali… Neměla jsem ani ovulaci a on má nepohyblivé spermie a navíc jsme si dávali pozor, zkrátka, nečekaně čekáme malého mimozemšťánka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.03 13:45

Ja som absolvovala umelé oplodnenie na Slovensku v Iscare Bratislava a pred začatím cyklu mi lekár najprv na jeden mesiac na:,–(il antikoncepciu s tým, že vraj po vy:,–(ení HA je vyššia šanca na otehotnenie. A naozaj som po prvom transfere otehotnela! Vraj nie je pravda, že po vy:,–(ení HA treba s otehotnením počkať 3 mesiace.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex