Dá se alergie vyléčit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
11.2.18 17:19

@Sára 1 Šla jsem ke Guo Li - čínská doktorka. Dala mi několik zákazů - žádný kafe, žádný alkohol, cigarety, žádný sex, žádné produkty s kravskou bílkovinou, žádný bílý cukr, žádné maso a několik příkazů - pořád být v teple, pít horkou vodu, denně 15 minut mít nohy v horké vodě, vše co sním musí být teplé a tepelně upravené atd. Určila jídelníček, předepsala čínské byliny a vitamíny a každý měsíc jsem přišla na kontrolu. Trvalo to dlouho, ale v podstatě olynth jsem nepoužila od prvního týdne. No a zlepšilo se toho víc než jen alergie - zhubla jsem, cítila jsem se celkově líp, zbavila jsem se lymfatických otoků a výrazně se mi zlepšil čich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.3.19 03:26

Co mi pomohlo

Ahoj, tak nevím, jestli se dá vyléčit, ale třeba alergii na prach můžeš docela dost prevencí utlumit. Dřív jsem měla šílené problémy, ale pak jsem si například pořídila speciální polštář a peřinu, čističku vzduchu a odvlhčovač vzduchu a problémy nemám. A to jsem si nechala koberce, gauč ani záclony jsem neodstraňovala, jak někteří tvrdili. Jen tedy vysávat a utírat prach nechávám manžela. :mrgreen: :P

Tady jsou některé ty tipy popsané, například proplach nosu funguje suprově. :mrgreen: A zdá se mi, že jsem i méně nemocná. 8)
 https://www.denikalergika.cz/…ii-na-prach/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.3.19 13:37
@Lynette píše:
@Sára 1 Šla jsem ke Guo Li - čínská doktorka. Dala mi několik zákazů - žádný kafe, žádný alkohol, cigarety, žádný sex, žádné produkty s kravskou bílkovinou, žádný bílý cukr, žádné maso a několik příkazů - pořád být v teple, pít horkou vodu, denně 15 minut mít nohy v horké vodě, vše co sním musí být teplé a tepelně upravené atd. Určila jídelníček, předepsala čínské byliny a vitamíny a každý měsíc jsem přišla na kontrolu. Trvalo to dlouho, ale v podstatě olynth jsem nepoužila od prvního týdne. No a zlepšilo se toho víc než jen alergie - zhubla jsem, cítila jsem se celkově líp, zbavila jsem se lymfatických otoků a výrazně se mi zlepšil čich.

To je tedy dost drastické,opravdu ti to pomohlo? Jsem alergik a ráda bych se také alegii zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
14.3.19 13:41

@večernice40 drastické to je a hlavně to je na dlouho. Ale jsem zdravá. Pro mě je podstatné že moje roční spotřeba Zodacu je 6 prášků když v pylové sezóně jdu kolem louky a ne 2 prášky denně od března do listopadu. Oříšky mužů po hrstech a nic mi není. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
14.3.19 13:44

Ještě dodám že léčba mi trvala třičtvrtě roku. Ale z neléčeného celoživotního problemu který většina lidí jen tlumí se stal vyřešeny problém který mě už netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.3.19 14:30
@Lynette píše:
Ještě dodám že léčba mi trvala třičtvrtě roku. Ale z neléčeného celoživotního problemu který většina lidí jen tlumí se stal vyřešeny problém který mě už netrápí.

no jo Zodac je můj kamarád :-) máš nějaký odkaz na tu léčitelku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
14.3.19 14:43

@večernice40 stačí zadat Guo Li Praha a hned ji najdeš. Objednaji te hned na druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.3.19 10:41
@Lynette píše:
@večernice40 stačí zadat Guo Li Praha a hned ji najdeš. Objednaji te hned na druhý den.

děkuji,podívám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek