Dá se tento gel koupit v lékárně?

854
9.1.12 23:48

da se koupit v lekarne?

hAhojky . Holky mate nektere skušenosti s gelem na podporu početí Conceive plus? Dá se koupit i běžně v lekarně nebo jen na internetu?? nebo mate skušenosti(ocením pozitivni ohlasy) s nejakym jinym gelem ktery se da koupit v lekarne.popřípadě kolik stal? dekujíííí :* :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13755
9.1.12 23:58

Je to blbost, nekupuj to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
10.1.12 00:12

co jsem slyšela na netu, tak jsou to vyhozený prachy…osobní zkušenost nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.1.12 05:11

já ho měla-povedlo se mi ve finále otěhotnět bez dr po těch letech,ale upřímně :?: nevěřím,že tomu pomohl ten gel :nevim: přítel k tomu zobal MACU a já pila FEMIGARD-to už bych si bejt tebou objednala ten-jsou to bylinky-věřím,že u nás tomu hodně napomohl :palec: a znám dost holek,kterým pomohl taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.2.12 10:12
já bych tomu věřial že pomáhá, vytváří vhodné prostředí pro spermie, aby se uchytili snáz, četla jsem tu spíše pozitivní než negativní reakce. Dneska si ho jdu koupit do lékárny, paní mi ho do druhého dne objednala, cena 430 Kč. Proč to nezkusit? Min. bude příjemnější sex a třeba opravdu pomůže. Kolik peněz jsme vyhazovali za HA?? mnohem víc.
rohlice píše:
já ho měla-povedlo se mi ve finále otěhotnět bez dr po těch letech,ale upřímně :?: nevěřím,že tomu pomohl ten gel :nevim: přítel k tomu zobal MACU a já pila FEMIGARD-to už bych si bejt tebou objednala ten-jsou to bylinky-věřím,že u nás tomu hodně napomohl :palec: a znám dost holek,kterým pomohl taky :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
22.2.12 11:58

V lékárně se to koupit nedá. Měla jsem pre-seed, to by mělo být skoro totéž, a zbyl mi, nechceš ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.2.12 12:34
já ho koupila v lékárně, proč by se nedalo, asi záleží z jaké ne? stačí se zeptat nebo já tam psala maila a do druhého dne byla objednaná.
poppaea píše:
V lékárně se to koupit nedá. Měla jsem pre-seed, to by mělo být skoro totéž, a zbyl mi, nechceš ho?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.2.12 12:34
kolik máš toho pre seed a to jsou ty ampule?
poppaea píše:
V lékárně se to koupit nedá. Měla jsem pre-seed, to by mělo být skoro totéž, a zbyl mi, nechceš ho?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
22.2.12 14:35

Smallinka: aha, tak to se omlouvám za dezinformaci :oops:
Ten preseed je v tubě, a jsou k němu aplikátory, ty mi zbyly tři, a to co zbylo je podle mě minimálně na ty tři použití, ale spíš víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.2.12 14:42
takže každý aplikátor je uzavřený? ten gel je uvnitř? v těch aplikátorech uzavřenej? nebo ne?
poppaea píše:
Ten preseed je v tubě, a jsou k němu aplikátory, ty mi zbyly tři, a to co zbylo je podle mě minimálně na ty tři použití, ale spíš víc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
22.2.12 14:46
smallinka píše:
takže každý aplikátor je uzavřený? ten gel je uvnitř? v těch aplikátorech uzavřenej? nebo ne?
poppaea píše:
Ten preseed je v tubě, a jsou k němu aplikátory, ty mi zbyly tři, a to co zbylo je podle mě minimálně na ty tři použití, ale spíš víc.

Ty aplikátory jsou tři dohromady, zabalený a zatavený (bylo jich tam původně 9, vždycky 3 v samostatným balení). A gel je v tubě asi jako na zubní pastu, a pak se na to akorát nasazuje aplikátor a vymáčkne se to do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.5.12 19:54

Vyzkoušeno - bez úspěchu :,( Vyhozené peníze :cert: Kupovala jsem ho na internetu, cca za 400,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.12 19:58

Co si vlastně má člověk představit pod tím „vytváří vhodné prostředí pro spermie?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
2.5.12 19:58

jestli tě to zajímá tak se stačí podívat na internet: http://www.lekarna.cz/…poceti-75ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.18 13:16

Prosim poraďte

Holky blba otázka… Ale
@poppaea píše:
Ty aplikátory jsou tři dohromady, zabalený a zatavený (bylo jich tam původně 9, vždycky 3 v samostatným balení). A gel je v tubě asi jako na zubní pastu, a pak se na to akorát nasazuje aplikátor a vymáčkne se to do něj.

Holky blba otazka ja vim.. Chtela bych ten gel objednat a jak aplikuji? Na rovinu :mrgreen: normalne do sebe to striknu do pochvy z te tuby nebo chlap si tim pomaze lulana? Ja vim jsem malo chapava :oops: :zed: :roll: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex