Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hAhojky . Holky mate nektere skušenosti s gelem na podporu početí Conceive plus? Dá se koupit i běžně v lekarně nebo jen na internetu?? nebo mate skušenosti(ocením pozitivni ohlasy) s nejakym jinym gelem ktery se da koupit v lekarne.popřípadě kolik stal? dekujíííí
![]()
co jsem slyšela na netu, tak jsou to vyhozený prachy…osobní zkušenost nemám
já ho měla-povedlo se mi ve finále otěhotnět bez dr po těch letech,ale upřímně
nevěřím,že tomu pomohl ten gel
přítel k tomu zobal MACU a já pila FEMIGARD-to už bych si bejt tebou objednala ten-jsou to bylinky-věřím,že u nás tomu hodně napomohl
a znám dost holek,kterým pomohl taky ![]()
rohlice píše:
já ho měla-povedlo se mi ve finále otěhotnět bez dr po těch letech,ale upřímněnevěřím,že tomu pomohl ten gel
přítel k tomu zobal MACU a já pila FEMIGARD-to už bych si bejt tebou objednala ten-jsou to bylinky-věřím,že u nás tomu hodně napomohl
a znám dost holek,kterým pomohl taky
V lékárně se to koupit nedá. Měla jsem pre-seed, to by mělo být skoro totéž, a zbyl mi, nechceš ho?
poppaea píše:
V lékárně se to koupit nedá. Měla jsem pre-seed, to by mělo být skoro totéž, a zbyl mi, nechceš ho?
poppaea píše:
Smallinka: aha, tak to se omlouvám za dezinformaci ![]()
Ten preseed je v tubě, a jsou k němu aplikátory, ty mi zbyly tři, a to co zbylo je podle mě minimálně na ty tři použití, ale spíš víc.
poppaea píše:
Smallinka: aha, tak to se omlouvám za dezinformaci
Ten preseed je v tubě, a jsou k němu aplikátory, ty mi zbyly tři, a to co zbylo je podle mě minimálně na ty tři použití, ale spíš víc.
smallinka píše:
takže každý aplikátor je uzavřený? ten gel je uvnitř? v těch aplikátorech uzavřenej? nebo ne?poppaea píše:
Smallinka: aha, tak to se omlouvám za dezinformaci
Ty aplikátory jsou tři dohromady, zabalený a zatavený (bylo jich tam původně 9, vždycky 3 v samostatným balení). A gel je v tubě asi jako na zubní pastu, a pak se na to akorát nasazuje aplikátor a vymáčkne se to do něj.
Vyzkoušeno - bez úspěchu
Vyhozené peníze
Kupovala jsem ho na internetu, cca za 400,–
Co si vlastně má člověk představit pod tím „vytváří vhodné prostředí pro spermie?“
jestli tě to zajímá tak se stačí podívat na internet: http://www.lekarna.cz/…poceti-75ml/
@poppaea píše:
Ty aplikátory jsou tři dohromady, zabalený a zatavený (bylo jich tam původně 9, vždycky 3 v samostatným balení). A gel je v tubě asi jako na zubní pastu, a pak se na to akorát nasazuje aplikátor a vymáčkne se to do něj.
Holky blba otazka ja vim.. Chtela bych ten gel objednat a jak aplikuji? Na rovinu
normalne do sebe to striknu do pochvy z te tuby nebo chlap si tim pomaze lulana? Ja vim jsem malo chapava
![]()