Snažení a Utrogestan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
9.1.12 17:40

Snažení a Utrogestan

Ahojte všichni :) tak i já s manželem se snažíme třičtvrtě roku a stále nic…kapky Gynex, cvičení Mojžíšové metody, a nyní i Utrogestan…teď nás čeká test na protilátky proti spermiím a spermiograf…Mám toho plnou hlavu a budu ráda za jakékoliv rady od vás všech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
9.1.12 17:50

no nejpodstatnější je zda máš ovulaci a jaký má spermio muž. jinak utrogestan je jen na sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.1.12 17:56

já jsem s ním ihned otěhotněla, sice jsem byla strašně z něj unavená, ale u mě fungoval a pomohl mi s gynekol. obtížemi…ať se brzy zadaří :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
9.1.12 18:25

S Utrogestanem mám jen dobré zkušenosti! Po třech potratech mi dr. napsal Utroš, já jej začala brát v den ovulky, 11 DC už jsem měla krásně pozitivní tt a teď jsem v 15 týdnu těhotenství! :palec:
Takže i tobě Veroušku přeju úspěšné snažení a vytoužené miminko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.1.12 20:28

Marieondatra: dr.me vysetroval a rikal dle ultrazvuku a ovul.hlenu ze mam superr ovulaci,ale nemam ji kazdy mesic tak mi dal na srovnani Utrogestan…tak uvidime jak vyjdou krevni ttesty na protilatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.1.12 20:31

J.S.:diky za podporu,unavenost zatim necitim,spisme zacina vadit to vkladani…ale co bychom pro to neudelaly :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.1.12 20:34

Aladinka:dikydiky:) kez bych dopadla tak jak ty,myslim s tim vysledkem.Ve ctvrtek si jdeme pro vysledky krev.testu a manzel na spermiograf tak doufam ze budou jen pozitivni zpravy…uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.1.12 18:45

Ahoj holky, tak se přidávám,taky beru 3 měsíc utrogestan.V červenci 2011 jsem vysadila antikoncepci a začali se snažit o mimi.Menstruaci jsem dostala v srpnu po 40 dnech. A další už nepřišla, v říjnu jsem šla na vyvolávačku.od listopadu beru utrogestan a zatím menstruace přišla každý měsíc ale dvakrát mi přišla po 24 dnech a teď po 28 dnech.Sice přijde ale slabá,tmavá,místama je to spíž silnější špinění.V únoru jdu k doktorovi, tak jsem zvědavá co semnou bude dělat, rádi by jsme tenhle rok měli mimi.Kolem mě všichni těhotný a já pořád nic, mám strach že to nepůjde. Mějte se hezky.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.1.12 19:34
smudla 11 píše:
Ahoj holky, tak se přidávám,taky beru 3 měsíc utrogestan.V červenci 2011 jsem vysadila antikoncepci a začali se snažit o mimi.Menstruaci jsem dostala v srpnu po 40 dnech. A další už nepřišla, v říjnu jsem šla na vyvolávačku.od listopadu beru utrogestan a zatím menstruace přišla každý měsíc ale dvakrát mi přišla po 24 dnech a teď po 28 dnech.Sice přijde ale slabá,tmavá,místama je to spíž silnější špinění.V únoru jdu k doktorovi, tak jsem zvědavá co semnou bude dělat, rádi by jsme tenhle rok měli mimi.Kolem mě všichni těhotný a já pořád nic, mám strach že to nepůjde. Mějte se hezky.papa
ahojky musis tomu verit a ono to prijde:)moc ti to preju :) a beres ho jak? Taky ho vkladas dolu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.1.12 19:42

Beru ho normálně 16.-25. den cyklu ráno a večer 1 prášek.Snad se povede, tobě tak hodně štěstí při snažení.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
13.1.12 09:38

Holky, poradím vám, jak utroš brát, abyste otěhotněly. Musíte si zjistit, kdy máte ovulku, já to dělala klasickýma ovu testama. Hned, jak se mi na ovu testu objevily dvě stejně zbarvené čárky, s manželem jsme na to vlítli a já hned ten večer nasadila Utogestan. Pak jsem ho brala ráno a večer jednu pilulku ( já ho brala vaginálně ) a 10 nebo 11 DPO si musíte udělat těhu test. Pokud je pozitivní, berte Utroš dál, pokud negativní, Utroš vysaďte a další měsíc takto znovu. Já jsem měla 11 DPO už krásné dálničky. Jsem ukázkový příklad, že to funguje!!! A moc vám, které se snažíte, držím pěsti, ať se zadaří!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
13.1.12 09:55

ahoj můžu se připojit s otázkou?snažíme se přes půl roku,měsíčky mám super pravidelné ovulku taky,ale pořád nic,myslíte že je načase skusit tomu nějak pomoct?beru jen listovku,a nevím jestli bych třeba neměla už mít něco předepsaného z gyndy?po jak dlouhé době snažení ste začaly něco brát?a ten spermiogram se dělá kde?díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
13.1.12 09:56

ahoj můžu se připojit s otázkou?snažíme se přes půl roku,měsíčky mám super pravidelné ovulku taky,ale pořád nic,myslíte že je načase skusit tomu nějak pomoct?beru jen listovku,a nevím jestli bych třeba neměla už mít něco předepsaného z gyndy?po jak dlouhé době snažení ste začaly něco brát?a ten spermiogram se dělá kde?díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.1.12 17:25

Ahojky,ale to mi napsal doktor jak ho mám brát.Tak se mi nechce to měnit.A já ani nevím kdy mám ovu nebo možná ani nemám, podle grafu fertility friend.Ale díky za radu bylo by to hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
31.1.12 17:40

aladinka - me dnes doktor řekl - jsem 1DPO, že mám začít až za 3sny, ale já mám ještě jeden folík vpraco 19mm, tak kmožná kvůli tomu, dostala jsem pregnyl teď …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí