Polycystické vaječníky a menstruace

smutná
8.1.12 21:04

Polycysticke vajecniky a menstruace

Snazilky mam dotaz.je mozne mit pri pravidelne MS polycysticke vajecniky,popr.vajecnik?Na netu nachazim vetsinou zkusenosti ze zena zjisti ze ma pol.cysticke vajecniky kdyz nema pravidelnou MS.Diky za zkusenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24870
8.1.12 21:07

Podle toho, jak je dlouhý cyklus. Jestli je cca po 50ti dnech, tak se o PCO jednat může..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
8.1.12 21:32

Ahoj mě byly diagnostikovány polycystické vaječníky a při tom si podle menstruace můžu řídit hodinky nikdy ani o den zpoždění.Takže to možné je.
Před nedávnem už jsem odmítla všechny hormony a léčím se čínskou medicínou a P.vaječníky už mám skoro v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.12 22:02

možné to je. Mám PCO a MS pravidelná po 28dnech.První dítě na poprvé o další se snažíme 3.rokem. V tu dobu my to teprve zjistili.

• Citovat
  • Upravit
smutná
9.1.12 09:49
Anonymní píše:
možné to je. Mám PCO a MS pravidelná po 28dnech.První dítě na poprvé o další se snažíme 3.rokem. V tu dobu my to teprve zjistili.

Tak to jsme na tom asi stejne.Mam pravidelno MS 29-34 dni,prvni ditko se povedlo hned,a ted cekame,a cekame.Dr.mi neco rikal o PCO,ale nevim,jestli je mam,nebo je ta moznost,ze je mam :oops: Ale vzhledem k tomu,ze tento mesic neprobehla ovu,tak necekam ani MS v terminu,takze je asi mam :(( :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.18 19:32

@EE

@EE Vazne ? Me doktor řekl ze polycysticke vaječníky jsou vrozená vada a ze to vyléčit nelze

• Citovat
  • Upravit
29.12.18 19:53

Ahoj. Pred lety mi dr také sdělil, že mám PCO. K ovu nedocházelo, MS pravidelná. Po nasazení clostilbegytu ovu nastartovaná. Poté k ní docházelo par měsíců. Podstoupila jsem laparo, kde mi provedli drilling ovárií a také se zjistilo, že mám stale hraničně zvýšený prolaktin. Nasazen lék, který beru pořád, tedy pul tablety jednou týdně. A ovu ukázková. Žádné PCO. Neřekla bych, že jde o vrozenou vadu. Tedy ne u mě. Hodně štěstí všem… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
29.12.18 21:53

Taky mi zjistila doktorka PCO, menses nikde, vzdy jen po utrogestanu. Uzivam pravidelne jerab ptaci a objednala jsem si fertipronu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí