Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle toho, jak je dlouhý cyklus. Jestli je cca po 50ti dnech, tak se o PCO jednat může..
Ahoj mě byly diagnostikovány polycystické vaječníky a při tom si podle menstruace můžu řídit hodinky nikdy ani o den zpoždění.Takže to možné je.
Před nedávnem už jsem odmítla všechny hormony a léčím se čínskou medicínou a P.vaječníky už mám skoro v pořádku. ![]()
možné to je. Mám PCO a MS pravidelná po 28dnech.První dítě na poprvé o další se snažíme 3.rokem. V tu dobu my to teprve zjistili.
Anonymní píše:
možné to je. Mám PCO a MS pravidelná po 28dnech.První dítě na poprvé o další se snažíme 3.rokem. V tu dobu my to teprve zjistili.
Tak to jsme na tom asi stejne.Mam pravidelno MS 29-34 dni,prvni ditko se povedlo hned,a ted cekame,a cekame.Dr.mi neco rikal o PCO,ale nevim,jestli je mam,nebo je ta moznost,ze je mam
Ale vzhledem k tomu,ze tento mesic neprobehla ovu,tak necekam ani MS v terminu,takze je asi mam
![]()
@EE Vazne ? Me doktor řekl ze polycysticke vaječníky jsou vrozená vada a ze to vyléčit nelze
Ahoj. Pred lety mi dr také sdělil, že mám PCO. K ovu nedocházelo, MS pravidelná. Po nasazení clostilbegytu ovu nastartovaná. Poté k ní docházelo par měsíců. Podstoupila jsem laparo, kde mi provedli drilling ovárií a také se zjistilo, že mám stale hraničně zvýšený prolaktin. Nasazen lék, který beru pořád, tedy pul tablety jednou týdně. A ovu ukázková. Žádné PCO. Neřekla bych, že jde o vrozenou vadu. Tedy ne u mě. Hodně štěstí všem… ![]()
Taky mi zjistila doktorka PCO, menses nikde, vzdy jen po utrogestanu. Uzivam pravidelne jerab ptaci a objednala jsem si fertipronu.
Snazilky mam dotaz.je mozne mit pri pravidelne MS polycysticke vajecniky,popr.vajecnik?Na netu nachazim vetsinou zkusenosti ze zena zjisti ze ma pol.cysticke vajecniky kdyz nema pravidelnou MS.Diky za zkusenosti