Jak čekat holku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17925
7.1.12 19:51

Jdu si pro radu!

Ahojky. :kytka:
Přišla jsem si pro radu,ráda bych chtěla otěhotnět a zkusit aby nám vyšla holka. :dance: .
Jen teda nevím jak začít. :roll: .
Chtěla jsem vyzkoušet zda to vyjde nebo někomu to tak vyšlo.
Tu píšu co bych ráda udělala,zkusit třeba 2.dny před menzes soulož a jak zkončí menzes tak 2 až 4.dny jít na to znovu.
Bohužel nevím jak zjistit plodné dny a neplodné dny.
Všeci kluci se my právě povedly 9 den až 11.den po menzes a ráda bych chtěla poradit jak na to aby nám to vyšlo.
Co si myslíte a děkuji za odpovědi Staninka :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
7.1.12 19:55

Obecně se tvrdí, že by poslední styk před ovulací měl proběhnout 2dny, pak už vynechat, dokud ovu neproběhne a vejce má ještě životnost 24h.
Zkusit to můžete, ale to je asi tak všechno. Asi bych začla měřit bazální teplotu, abych si ujasnila, kolikátý den ta ovulace opravdu probíhá, aspoň dva cykly a pak podle toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.1.12 19:59

Gladys-Moc děkuji mohu to zkusit.
Třeba by to vyšlo.
Ale fakt mám obavy že zase to bude klučina já bych se vubec nezlobila kdyby nám vyšel chlapečk i tak aby byl zdraví a nic mu nebylo to je duležité.
Dík. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.1.12 20:01

STANINKO:Budu držet palečky a se vám ta holčička podaří,pošli recept :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.1.12 20:01

Jo a ty bazální teploty mám měřit každý den ráno nebo i přez den.
A když je teplota vyší tak je ta ovu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.1.12 20:02
lukymaty píše:
STANINKO:Budu držet palečky a se vám ta holčička podaří,pošli recept :mavam:

Dík moc ale moc tomu nevěřím jen zatím o tom spekuluji ráda bych aby nám vyšla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
7.1.12 20:05

My meli mit jasnyho kluka a stejne to byla holka, takze ani to nacasovani neni urcujici, nekdo holt to druhy pohlavi nema dany at se snazi jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.1.12 20:05

Já kdybych věděla že se nám holčička podaří,jdu do toho taky hned ale mám takového tucha už ted že stejně budu mít plný barák chlapu.Ale říká se že před ovu je holka,tak asi si to chce opravdu pořádně propočítat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.1.12 20:06
Jolynka píše:
My meli mit jasnyho kluka a stejne to byla holka, takze ani to nacasovani neni urcujici, nekdo holt to druhy pohlavi nema dany at se snazi jak chce.

To je fakt.
Ještě jsem chtěla dodat že první kluk není mího přítele ale jiného.Uplně jsem na to zapoměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.1.12 20:07

Lukymaty-Ono je to těžké někdo chce mít kluka a nejde jim to a kdo chce holku taky se to ani tak nezadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
7.1.12 20:11

Zakladatelko já Ti neporadím,ale držím palce ať holčina vyjde :-D
Jinak já mám holčičky dvě a když jsem byla u Mudry na KO s tou druhou,tak mi říkala, já myslela, že máte v rodině navrch vy,ale koukám, že jsem se sekla a že jsem podpantoflák-tak jsem nějak nechápala a ona mi říkala, že má vypozorováno, že když je v rodině dominantní chlap, mají holky (jako, že ženský přijdou pomoct) a pak zase obráceně. Když jsou oba nastejno mají páreček a pak se to už jen dorovnává. Nevím,myslím, že je to hovadina,ale Mudře prošlo rukama dětí hodně,tak třeba na tom něco bude (já teda asi podpantoflák budu :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
7.1.12 20:11

Když koukám na ty tři chlapečky, tak se té touze o holčičku nedivím.

Já to slyšela takhle.

Je nutné mít jistotu, kdy probíhá ovulace (což znamená několikaměsíční záznamy měření BT - pokud se nepletu).

Pravděpodobnost splození chlapečka - nejlépe v den ovulace, max. den před či den po. Klučičí spermie jsou rychlejší než holčičí, proto k vajíčku dorazí první, ale zase mají kratší životnost. Je tedy třeba, aby vajíčko již čekalo nebo co nejdříve dorazilo.

No a u holčičky - cca dva dny před a dva dny po ovulaci. Holčičí spermie jsou sice pomalejší, ale nakonec také dorazí na místo, kde již čekají klučičí spermie, ale ty nevydrží tak dlouho, zemřou a vajíčo, které nakonec dorazí je jen jejich.
Je to legračně napsané, ale prý to tak je

Takže je to jasné ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Přeju ať to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.1.12 20:16
Uju píše:
Zakladatelko já Ti neporadím,ale držím palce ať holčina vyjde :-D
Jinak já mám holčičky dvě a když jsem byla u Mudry na KO s tou druhou,tak mi říkala, já myslela, že máte v rodině navrch vy,ale koukám, že jsem se sekla a že jsem podpantoflák-tak jsem nějak nechápala a ona mi říkala, že má vypozorováno, že když je v rodině dominantní chlap, mají holky (jako, že ženský přijdou pomoct) a pak zase obráceně. Když jsou oba nastejno mají páreček a pak se to už jen dorovnává. Nevím,myslím, že je to hovadina,ale Mudře prošlo rukama dětí hodně,tak třeba na tom něco bude (já teda asi podpantoflák budu :oops: )

toto jsem už taky slyšela jsem moc zvedavá co bude to druhé ale doufám že holčička:)

jo a mimochodem doktoři při umělém už umějí udělat holčičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
7.1.12 20:16

No my plodili primo v den ovulace a byla to holcicka :mrgreen: ja si teplotu merila, mela to vypocitane a prd platne, holt proste nekdy to muze byt ovlivnene i jinymi vecmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
7.1.12 20:19
Jolynka píše:
No my plodili primo v den ovulace a byla to holcicka :mrgreen: ja si teplotu merila, mela to vypocitane a prd platne, holt proste nekdy to muze byt ovlivnene i jinymi vecmi
V tom případě je to fakt jen o náhodě a nám se to povedlo :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital