Jak čekat holku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
8.1.12 12:25

Staninko, položím opačnou otázku - jak na kluky.
celkem máme 3 holky a teda čekám a nevíme ještě co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
8.1.12 12:29
vertigo píše:
Staninka30 píše:
vertigo píše:
Staninka30 píše:
vertigo píše:
Misula.vdf píše:
Když koukám na ty tři chlapečky, tak se té touze o holčičku nedivím.

Já to slyšela takhle.

Je nutné mít jistotu, kdy probíhá ovulace (což znamená několikaměsíční záznamy měření BT - pokud se nepletu).

Pravděpodobnost splození chlapečka - nejlépe v den ovulace, max. den před či den po. Klučičí spermie jsou rychlejší než holčičí, proto k vajíčku dorazí první, ale zase mají kratší životnost. Je tedy třeba, aby vajíčko již čekalo nebo co nejdříve dorazilo.

No a u holčičky - cca dva dny před a dva dny po ovulaci. Holčičí spermie jsou sice pomalejší, ale nakonec také dorazí na místo, kde již čekají klučičí spermie, ale ty nevydrží tak dlouho, zemřou a vajíčo, které nakonec dorazí je jen jejich.
Je to legračně napsané, ale prý to tak je

Takže je to jasné ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Přeju ať to vyjde ;)
Nečetla jsem celou diskusi, jen začátek, s tímto příspěvkem souhlasím, nám se podle něj povedl syn :mrgreen: Já zas chtěla chlapečka, tak jsem se tímto řídila :D ( ale samozřejmě nevím, jestli to bylo tím)
To je krásné že ti tohle vyšlo a máš chlapečka který ho jsi tak přála.Třeba my to muže pomoci. :lol:
Díky. ;)
Držím palce a hlavně ať už se vám povede cokoli, tak ať je vše v pořádku :mavam:
Díky moc.
Hlavní je aby vše bylo jak mělo.
Možná povede možná ne.
Záleží nejspíše na chlapovi čeho má asi nejvíce.
Nevím, jestli jsem to dobře pochopila, ale zřejmě máš 3 chlapečky - tam je dost jasný, čeho má chlap nejvíc :mrgreen:
Ale na druhou stranu - moje spolužačka je z 5 dětí - 4 kluci a ona nejmladší - taky se rodiče dlouho snažili :mrgreen:

Je to tak mám tři klučíky ale jeden není jeho.A ty dva jsou mého přítele.
Jde o to že si neporučím mít přímo holku :oops: ale snaha byla už od druhého kluka ale i tak vyšel další kluk.
Přeji jen zdraví abychom byli všeci.To je hodně duležité.
A veliký strach mám že zase budeme mít kluka.Moje kamarádk MÁ 4.KLUKY A POSLEDNÍ MÁ HOLKU.
Mám spíše bunky na kluky jak na holky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
8.1.12 12:31

Dievcata sa robia do praveho horneho rohu :mrgreen: aspon to tvrdi moj manzel… nam sa zadarila presne v den ovulacie… a takisto sa nam presne v den ovulacie zadaril aj chlapcek :mrgreen: nechcem ta sklamat, ale toto su vsetko len take povery a priroda to aj tak zariadi za vas :oops: drzim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
8.1.12 12:33
Markit.Hl píše:
Staninko, položím opačnou otázku - jak na kluky.
celkem máme 3 holky a teda čekám a nevíme ještě co :mrgreen:

Určitě se zeptej není problém.
U prvního kluka nevím jak jsme to udělaly.
Ale u těch dvou posledních kluku vím přesně.Vše jsme dělaly po menzes nejdříve 11-13.den od menzes vyšel Jirka.
A když jsem se ptala jak na holku tak mě dr.řekla co nejdříve po menzes a bohužel nám to zase vyšlo 9.den od menzes :lol: .
A jídlo bylo jakékoliv je fakt že uvás se víceméně hodně solí nebo spíše moje mamina to tak dělá a koření se dávám všude kari koření a z toho taky vychází kluk.
budu muset držet nějakou dietu aby nám vyšla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
8.1.12 12:36
rodinka4 píše:
Dievcata sa robia do praveho horneho rohu :mrgreen: aspon to tvrdi moj manzel… nam sa zadarila presne v den ovulacie… a takisto sa nam presne v den ovulacie zadaril aj chlapcek :mrgreen: nechcem ta sklamat, ale toto su vsetko len take povery a priroda to aj tak zariadi za vas :oops: drzim palce…

Je to fakt zadařit se nemusí.
Jen kbyby to šlo a vědělo se jak na to hned to udělám že.

Moc jsem i přálamítpáreček ale není my dopřáno fvím že nejsem jediná kdo by rád holčičku :mrgreen: .

To je krásné že vám vyšla jak holka tak i chlapec. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
8.1.12 12:37

Markil-třeba už tam je ¨schovanej klučina místo holčičky moc ti to přeji. :dance: :D aby tam byl chlapec :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
holcena
9.1.12 19:13

Ahojte holky,tak jsem si pročítala,jak na holku…Mám doma dvouletého chlapečka a moc bych chtěla holčičku.Všude píši,že sex 2 až 3 dny před ovu.A já bych měla mít teď 21.ledna,ale podle nějakého menstruačního kalendáře my ukázalo,že možné plodné dny mám od 18.ledna.Poraďte,kdy sexovat?Už před tím 18,nebo až po?

• Citovat
  • Upravit
17925
9.1.12 20:59

Holcena-Třeba by to tak možná o vyšlo zkus a pak dej vědět zda je to klučina nebo vytoužená holčička.
Taky furt bádám ale furt nevím jak na to.
Každá rada vítána. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
9.1.12 21:07

No,nám se holky povedly poslední den menstruace,a kluk až týden po ní,ale jestli je to návod k použití to fakt netuším :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
9.1.12 21:20
boball píše:
No,nám se holky povedly poslední den menstruace,a kluk až týden po ní,ale jestli je to návod k použití to fakt netuším :oops: :)

To znamená ned před menzes nebo hned po skončení menzes.Dík. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
28.9.12 09:08
Tak asi jsem vyjímka byla jsem podpantoflák s bývalým co mám s níím mám syna a ted mám nového manžela a podpantoflák je on :lol: spíš a máme holčičku
@aajulinka píše:
to je prča..u nás to teda sedí perfektně :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Jamuna
28.9.12 09:12

Jééééééééé Staninko ty jsi se nakonec rozhodla zkusit holčičku ještě to je super :kytka: moc ti ji přeju a moc držim palečky :kytka: jinak u mě funjguje asi nejvíc z těch rad ovulace kluk byl přímo v den ovulace holčička uplně mimo ovulaci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jamuna
28.9.12 09:17
Doporučuje se hned po skončení menses a pak týden hodně se snažit a max po dobu 10 dnu ale pak už ne max. 3 dny před ovulací skončit. Ovulace je zhruba 14- 15 dní po MS pokud je ale MS pravidelně, tak se dá snáz to takto vypočítat pokud je MS nepravidelná tak pak to spočítat nelze ale mohou ještě pomoct ovulační testy které můžeš koupit v lékárně :kytka:
@Staninka30 píše:
To znamená ned před menzes nebo hned po skončení menzes.Dík. :dance:
  • Citovat
  • Upravit
17925
28.9.12 10:47

@Jamuna -Moc moc díky.
Jak jsi psala tu první odpověd tak je možné že chlap je více dominantnější tak proto vychází kluk je to možné. ;) Že máš pravdu. ;).

Moje dr. myslím gyndařku my taky číkala abych hned po skončení menzes šly na to ale vždy nám to nevyšlo Jirku i Šimona si pamatuji.
Jirka byl 11den kdy my začala menzes a Šimon 9.menzes co jsem začala menstrulovat.
Ovu testy si chci koupit ale, někomu to vubec nevychází ty dvě čárky na ovu tak fakt nevím zda do toho jít nebo ne.

Nechodíš nekdy na DAMA.cz za Karmelkou jsme tam přihlášená holka nebo kluk je to uzamčená skupina. ;)

Moc ti děkuji kdykoliv napiš mužeš hodně insirace a rady jsou dobré. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
28.9.12 19:42
@Staninka30 píše:
@Jamuna -Moc moc díky.
Jak jsi psala tu první odpověd tak je možné že chlap je více dominantnější tak proto vychází kluk je to možné. ;) Že máš pravdu. ;).

Moje dr. myslím gyndařku my taky číkala abych hned po skončení menzes šly na to ale vždy nám to nevyšlo Jirku i Šimona si pamatuji.
Jirka byl 11den kdy my začala menzes a Šimon 9.menzes co jsem začala menstrulovat.
Ovu testy si chci koupit ale, někomu to vubec nevychází ty dvě čárky na ovu tak fakt nevím zda do toho jít nebo ne.

Nechodíš nekdy na DAMA.cz za Karmelkou jsme tam přihlášená holka nebo kluk je to uzamčená skupina. ;)

Moc ti děkuji kdykoliv napiš mužeš hodně insirace a rady jsou dobré. :dance:

je mas odkaz?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital