Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoja
. Mi teta říkala,že kdo si sex(při kterém se počne)více užije,tak takové pohlaví miminka se narodí. Tak jsme se se švagrovkou smály,že budeme mít samé kluky
. A buch,oběma se nám narodili loni klučíci
.Tak třeba na tom něco bude. Ale nevzdáváme to. Do budoucna chci určitě holčičku ![]()
katja376 píše:
Ahoja. Mi teta říkala,že kdo si sex(při kterém se počne)více užije,tak takové pohlaví miminka se narodí. Tak jsme se se švagrovkou smály,že budeme mít samé kluky
![]()
![]()
. A buch,oběma se nám narodili loni klučíci
![]()
![]()
.Tak třeba na tom něco bude. Ale nevzdáváme to. Do budoucna chci určitě holčičku
Takže misíme bíti více akčí aby nám vyšla holka jak to tak vidím
![]()
Ono vídíš že ti vyšel kluk jste předpokládaly ![]()
aajulinka píše:
no jak říkám, nám to taky nevyšlo..asi blbá tabulka
Třeba je blbá ale kde to ještě zjistit aby to prostě vyšlo v tý tabulce je třeba škoda že nemuže napsat do vyhledavače naše narozní a aby nám to nějak vyhledalo správně.Tu tabulku.
Uju píše:
no, tak tabulka kecáMusí se vykoumat jiná metoda
tak tak.Ta tabulka kecá.
Ale co najít aby to fakt vyšlo.
Na čínskej nedám ten taky kecá. ![]()
lukymaty píše:
Mě taky vychází samé holky a mám kluky
To je fakt mě taky to co tobě a mám samé kluky.
Jo, teď sjem si ještě vzpoměla, když jsem čekala druhou dceru, tak jsem někde četla, že když se jí mléčné výrobky šance na holčičku se zvednou a když maso tak je pravděpodobnost klučíka,nevím ale četla to i dcera (9let) každé ráno mi donesla jogurt aby to byla ségra a večír s ním otravovala taky. 'Ale jestli to zabralo tak to teda fakt netuším
Ale jen další info co kdo kde doporučuje ![]()
mimino.kvalitne.cz/
tak ještě zkuste tohle, ale tam je hloupé, že se tam píše i datum početí..
tak jestli chcete zkuste do seznamu napsat pohlaví dítěte a je to třetí odkaz s názvem kluk nebo holka? taková modrá stránka
na tom grafu mi to vyšlo.. i když datum početí byl jen orientačně
Příspěvek upraven 07.01.12 v 21:49
Tak u nás to sedí dle tabulky. Jsme oba stejně staří a já jsem s narozeninami v roce později a máme holčičku. Pokud bysme chtěli kluka, museli bysme si na něj 4 roky počkat a ta šance u nás je pouze od dubna do července…mnoooo dost málo a to ve věku 35 a 34 let hhhhhhmmmmmmm
Ale zajímavé na zamyšlenou
Tak já zadala datumy a ono mi to graf nechce vyjet
Nebo to dělám blbě??? Nebo tan možná nemají rok početí 2001 zkusím druhou dceru