Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
najde se tady mladá snažilka z Prahy? Za chvilku mi bude 22 let, příteli je 24 a snažíme se druhý měsíc.
Doufám, že se najde někdo v podobné situaci ![]()
doumi píše:
Ahoj holky,najde se tady mladá snažilka z Prahy? Za chvilku mi bude 22 let, příteli je 24 a snažíme se druhý měsíc.
Doufám, že se najde někdo v podobné situaci
ahojky jsem z moravy ale bydlím v Praze je mi 24 nejsem moc stará?:D
doumi píše:
Stará?
tak aspoň víš co je špatně, problémy se odstraní a bude to dobré, ne?
Z jaké Prahy jsi?
doumi píše:
tak aspoň víš co je špatně, problémy se odstraní a bude to dobré, ne?Z jaké Prahy jsi?
no uvidíme jen asi další operace jsem z Prahy 3 a pracuju na Praze 4 a ty?
cvana píše:doumi píše:no uvidíme jen asi další operace jsem z Prahy 3 a pracuju na Praze 4 a ty?
tak aspoň víš co je špatně, problémy se odstraní a bude to dobré, ne?Z jaké Prahy jsi?
ty už máš nějakou operaci za sebou? Já bydlím na Praze 6 a budem se stěhovat na Prahu 5
Ahoj holky, můžu se přidat ikdyž mi bude za pár dní 26
? Ale z Prahy jsem a bydlím tu pořád ![]()
24Martina píše:
Ahoj holky, můžu se přidat ikdyž mi bude za pár dní 26? Ale z Prahy jsem a bydlím tu pořád
ja uz byla na operaci mam endometriozu ted mam jeste cystu ve streve tak jde strevo pryc ach jo…jasne pridej se:)a ze ktere si prahy?:)
Tak to je mi moc líto, ale snad už potom bude dobře ![]()
Vítám tě Marti ![]()
doumi píše:
A jak dlouho se snažíte?
V srpnu jsem vysadila HA. Problém je v tom, že mám dlouhé cykly - i 45 dní. Teď někdy bych to měla dostat, tak hned potom jdu k dr ať mi na to něco poradí. Fakt mě to štve ![]()
já jsem vysadila před rokem a půl a rok trvalo než se mi cykly upravily na normální dýlku…
doumi píše:
já jsem vysadila před rokem a půl a rok trvalo než se mi cykly upravily na normální dýlku…
Objednala jsem si kapičky Gynex, četla jsem na ně samou chválu, tak snad pomůžou. Nejradši bych ale byla kdyby MS nepřišla a přišli // ![]()