Náctileté maminky a snažení

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7476
6.1.12 10:08

Náctileté maminky

Ahojky. Také je tu někdo kdo by se chtěl podělit o své snažení v náctiletém věku? Zvány jsou náctileté maminky. Doufám že se tu podělíme o své zkušenosti a najdeme k sobě cestu. :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
6.1.12 10:13

snažení… v náctiletém věku?… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394

Zatím jsem jen náctiletá těhule, ale i až se mi prďous narodí, ještě pár měsíců mi náct bude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100

Ahojky, jsem zatím náctiletá těhulka :), ale brzy mamina. Ty už jsi mamina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.1.12 10:14

Ahoj. Já jsem rodila 5 dní po 19. narozeninách. Všechno bylo hrozně rychlé, protože s přítelem jsme 16 měsíců a malý má 5 měsíců. Takže jsem otěhotněla po měsíčním vztahy :-D Miminko bylo neplánované, ale chtěné :-) A teď se v 19 starám o něj o domácnost a kupodivu to všechno šlape :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 10:15
tyynka píše:
Zatím jsem jen náctiletá těhule, ale i až se mi prďous narodí, ještě pár měsíců mi náct bude 8)

Tak to gratuluji. Já se o to teprve snažím. Pouze měsíc. Je mi 18 a vím že neotěhotním hned. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 10:15
machacada píše:

Já bohužel ještě ne. Snažíme se a testit budu v neděli tak sem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.1.12 10:16
Anýsek18 píše:
machacada píše:

Tak snad to vyjde :) a jak to máš se školou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.1.12 10:16
Anýsek18 píše:
machacada píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 10:17
ejmy píše:
Ahoj. Já jsem rodila 5 dní po 19. narozeninách. Všechno bylo hrozně rychlé, protože s přítelem jsme 16 měsíců a malý má 5 měsíců. Takže jsem otěhotněla po měsíčním vztahy :-D Miminko bylo neplánované, ale chtěné :-) A teď se v 19 starám o něj o domácnost a kupodivu to všechno šlape :)

Tak to gratuluji. No mi se zatím jen snažíme. Také doufám že to vyjde. Já už také bydlím s přítelem v baráku a to je něco šíleného uklízet barák. :D Ale aspoň tu máme dost místa i na miminko. My právě mimčo chceme ale moc na to myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 10:18
ejmy píše:
Anýsek18 píše:
machacada píše:

Dodělávám třetí ročník. Pak mě čeká ještě čtvrtý ale kdybych byla těhu tak bych to dodělala dokud by to šlo. A pak šla dálkově. Chci jít po mateřské do práce tak si školu udělám i kdyby to mělo být dálkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 10:19

Tak držím palíky ať to dobře dopadne :) my se snažili skoro rok, manžel byl i na testech a řekli mu že nemá šanci a tak jsme se už tak nesnažili a najednou počítám a počítám a bylo mi to nějaký divný a byli tam dvě :lol: tak jsme měli radost a už se strašně těšíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.1.12 10:19
Anýsek18 píše:
tyynka píše:
Zatím jsem jen náctiletá těhule, ale i až se mi prďous narodí, ještě pár měsíců mi náct bude 8)
Tak to gratuluji. Já se o to teprve snažím. Pouze měsíc. Je mi 18 a vím že neotěhotním hned. :)

Já tedy plánovala mimčo až tak za dva roky, i když jsme vždycky chtěla být mladá mamina, ale zadařilo se nám.. A jsme oba šťastní a moc těšíme, takže zatím všechno vypadá parádně, můžu jen doufat, že to tak půjde i dál.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.12 10:20

Ahojky muzu se pridat? zatim annonymne ;) jestly bi se ta skupina pak nejak uzavrela tak se odtajim ;) mne je 19 a cekam sve druhe ditko :*

• Citovat
  • Upravit
7476
6.1.12 10:21
machacada píše:
Tak držím palíky ať to dobře dopadne :) my se snažili skoro rok, manžel byl i na testech a řekli mu že nemá šanci a tak jsme se už tak nesnažili a najednou počítám a počítám a bylo mi to nějaký divný a byli tam dvě :lol: tak jsme měli radost a už se strašně těšíme

Tak to je úžasné. Doufám že tam budou // ale musím počkat. Šla bych si ho udělat hned ale je to ještě brzy. Tak doma vždycky něco dělám abych na to nemyslela. Ale jak si sednu na e-mimino tak se v tom zase šťourám. Ale aspoň si mám ským o svých pocitech aj. povídat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí