Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky. Také je tu někdo kdo by se chtěl podělit o své snažení v náctiletém věku? Zvány jsou náctileté maminky. Doufám že se tu podělíme o své zkušenosti a najdeme k sobě cestu.
![]()
Zatím jsem jen náctiletá těhule, ale i až se mi prďous narodí, ještě pár měsíců mi náct bude ![]()
Ahojky, jsem zatím náctiletá těhulka
, ale brzy mamina. Ty už jsi mamina?
Ahoj. Já jsem rodila 5 dní po 19. narozeninách. Všechno bylo hrozně rychlé, protože s přítelem jsme 16 měsíců a malý má 5 měsíců. Takže jsem otěhotněla po měsíčním vztahy
Miminko bylo neplánované, ale chtěné
A teď se v 19 starám o něj o domácnost a kupodivu to všechno šlape ![]()
tyynka píše:
Zatím jsem jen náctiletá těhule, ale i až se mi prďous narodí, ještě pár měsíců mi náct bude
Tak to gratuluji. Já se o to teprve snažím. Pouze měsíc. Je mi 18 a vím že neotěhotním hned. ![]()
machacada píše:
Ahojky, jsem zatím náctiletá těhulka, ale brzy mamina. Ty už jsi mamina?
Já bohužel ještě ne. Snažíme se a testit budu v neděli tak sem zvědavá.
Anýsek18 píše:machacada píše:Já bohužel ještě ne. Snažíme se a testit budu v neděli tak sem zvědavá.
Tak snad to vyjde
a jak to máš se školou?
Anýsek18 píše:machacada píše:Já bohužel ještě ne. Snažíme se a testit budu v neděli tak sem zvědavá.
Tak snad to vyjde
a jak to máš se školou?
ejmy píše:
Ahoj. Já jsem rodila 5 dní po 19. narozeninách. Všechno bylo hrozně rychlé, protože s přítelem jsme 16 měsíců a malý má 5 měsíců. Takže jsem otěhotněla po měsíčním vztahyMiminko bylo neplánované, ale chtěné
A teď se v 19 starám o něj o domácnost a kupodivu to všechno šlape
Tak to gratuluji. No mi se zatím jen snažíme. Také doufám že to vyjde. Já už také bydlím s přítelem v baráku a to je něco šíleného uklízet barák.
Ale aspoň tu máme dost místa i na miminko. My právě mimčo chceme ale moc na to myslím.
ejmy píše:Anýsek18 píše:Tak snad to vyjdemachacada píše:Já bohužel ještě ne. Snažíme se a testit budu v neděli tak sem zvědavá.
a jak to máš se školou?
Dodělávám třetí ročník. Pak mě čeká ještě čtvrtý ale kdybych byla těhu tak bych to dodělala dokud by to šlo. A pak šla dálkově. Chci jít po mateřské do práce tak si školu udělám i kdyby to mělo být dálkově.
Tak držím palíky ať to dobře dopadne
my se snažili skoro rok, manžel byl i na testech a řekli mu že nemá šanci a tak jsme se už tak nesnažili a najednou počítám a počítám a bylo mi to nějaký divný a byli tam dvě
tak jsme měli radost a už se strašně těšíme
Anýsek18 píše:tyynka píše:Tak to gratuluji. Já se o to teprve snažím. Pouze měsíc. Je mi 18 a vím že neotěhotním hned.
Zatím jsem jen náctiletá těhule, ale i až se mi prďous narodí, ještě pár měsíců mi náct bude
Já tedy plánovala mimčo až tak za dva roky, i když jsme vždycky chtěla být mladá mamina, ale zadařilo se nám.. A jsme oba šťastní a moc těšíme, takže zatím všechno vypadá parádně, můžu jen doufat, že to tak půjde i dál.. ![]()
Ahojky muzu se pridat? zatim annonymne
jestly bi se ta skupina pak nejak uzavrela tak se odtajim
mne je 19 a cekam sve druhe ditko ![]()
machacada píše:
Tak držím palíky ať to dobře dopadnemy se snažili skoro rok, manžel byl i na testech a řekli mu že nemá šanci a tak jsme se už tak nesnažili a najednou počítám a počítám a bylo mi to nějaký divný a byli tam dvě
tak jsme měli radost a už se strašně těšíme
Tak to je úžasné. Doufám že tam budou // ale musím počkat. Šla bych si ho udělat hned ale je to ještě brzy. Tak doma vždycky něco dělám abych na to nemyslela. Ale jak si sednu na e-mimino tak se v tom zase šťourám. Ale aspoň si mám ským o svých pocitech aj. povídat ![]()