Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
weruuunka píše:Anýsek18 píše:Ono to je všude jiný, u nás je dokonce zadarmo.LuckaK píše:U nás za ní chtějí 300kčAnýsek18 píše:Ahoj,me sice nact uz neni,bohuzel,ale preju vam to holky moc
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětujuTa injekce stoji 1500.Je to vlastne epidural.
Tak to je parádní. No my jsme městská porodnice takže už nejsme státu. Tím je to tu ale lepší. Město dalo peníze na to aby se nakoupily další přístroje lepší, nakoupily se postele atd. Všechno máme nyní nový. Personál na jedničku. Hlavní je že to odkoupilo město a tím máme i nizší ceny než státní nemocnice
weruuunka píše:machacada píše:Mě o půlnoci začala odkapávat voda a do 3hodin jsem přemýšlela jestli účůrávám nebo to je plodovka. Pak jsem chtěla jít spát, ale bejvalej mi radši zavolala sanitku a v 5 byl malej venku a bolesti jsem měla sotva 2minuty, než jsem mohla tlačit.weruuunka píše:Tyjo fakt joAnýsek18 píše:Vůbec se toho neboj, já porod skoro zaspala.
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětuju![]()
![]()
tyjo tak to si měla dobrý
ještě se bojim toho že nepoznám kdy máme jet abych pak nerodila třeba v autě ![]()
Já jsem si podle názvu myslela že to je ten pořád z MTV ![]()
Jinak já náctiletá nejsem, ale miminko jsem si přála moc brzy, otěhotněla jsem až v jednadvaceti.. takže sem nepatřím ![]()
tyynka píše:
Zatím jsem jen náctiletá těhule, ale i až se mi prďous narodí, ještě pár měsíců mi náct bude
V kolikátém jsi týdnu ![]()
Anysek18: a odkud jsi?
monnydee: „az“ v jednadvaceti?
to je v teto dobe taky rarita ![]()
Anýsek18 píše:weruuunka píše:Tak to je parádní. No my jsme městská porodnice takže už nejsme státu. Tím je to tu ale lepší. Město dalo peníze na to aby se nakoupily další přístroje lepší, nakoupily se postele atd. Všechno máme nyní nový. Personál na jedničku. Hlavní je že to odkoupilo město a tím máme i nizší ceny než státní nemocniceAnýsek18 píše:Ono to je všude jiný, u nás je dokonce zadarmo.LuckaK píše:U nás za ní chtějí 300kčAnýsek18 píše:Ahoj,me sice nact uz neni,bohuzel,ale preju vam to holky moc
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětujuTa injekce stoji 1500.Je to vlastne epidural.
Odkud jsi jestli mužu bejt tak směla a optat se ![]()
machacada píše:tyynka píše:V kolikátém jsi týdnu
Zatím jsem jen náctiletá těhule, ale i až se mi prďous narodí, ještě pár měsíců mi náct bude
21. tt ![]()
ejmy píše:
Anysek18: a odkud jsi?
monnydee: „az“ v jednadvaceti?to je v teto dobe taky rarita
No, chtěla jsem dítě od 16ti, ale chlap v té době nechtěl.. ve 20ti jsem potkala dnes už manžela a začali jsme se snažit, po měsíci mě požádal o ruku, a půl roku jsme se snažili, takže jsem otěhu až v jednadvaceti
porodila jsem měsíc před 22 ![]()
zakladatelko - a ta „bezbolestná“ injekce je epidurál, měla jsem ho a neřekla bych že to pomohlo, dá se píchnout pouze v určité fázi porodu - záleží na otevření atd.. takže nikde není psáno že ho na 100% budeš mít.. ale jak přestane působit, tak se bolesti zhorší..
Takže přeju rychlý porod, aby jsi ho ani nestihla ![]()
tyynka píše:machacada píše:21. tttyynka píše:V kolikátém jsi týdnu
já 24.
jak často chodíš na utz? ja byla třikrát a chtěla bych pokaždý ![]()
monnydee: no ano, tento tvuj extremne rychly prubeh lasky jsem uz slysela ![]()
MonnyDee píše:
zakladatelko - a ta „bezbolestná“ injekce je epidurál, měla jsem ho a neřekla bych že to pomohlo, dá se píchnout pouze v určité fázi porodu - záleží na otevření atd.. takže nikde není psáno že ho na 100% budeš mít.. ale jak přestane působit, tak se bolesti zhorší..
Takže přeju rychlý porod, aby jsi ho ani nestihla
Děkuju. No uvidíme jak to vůbec bude.