Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7476
6.1.12 10:56
weruuunka píše:
Anýsek18 píše:
LuckaK píše:
Anýsek18 píše:
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětuju
Ahoj,me sice nact uz neni,bohuzel,ale preju vam to holky moc :kytka: Ta injekce stoji 1500.Je to vlastne epidural.
U nás za ní chtějí 300kč
Ono to je všude jiný, u nás je dokonce zadarmo. 8)

Tak to je parádní. No my jsme městská porodnice takže už nejsme státu. Tím je to tu ale lepší. Město dalo peníze na to aby se nakoupily další přístroje lepší, nakoupily se postele atd. Všechno máme nyní nový. Personál na jedničku. Hlavní je že to odkoupilo město a tím máme i nizší ceny než státní nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 10:57
weruuunka píše:
machacada píše:
weruuunka píše:
Anýsek18 píše:
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětuju
Vůbec se toho neboj, já porod skoro zaspala. :mrgreen:
Tyjo fakt jo :) :palec:
Mě o půlnoci začala odkapávat voda a do 3hodin jsem přemýšlela jestli účůrávám nebo to je plodovka. Pak jsem chtěla jít spát, ale bejvalej mi radši zavolala sanitku a v 5 byl malej venku a bolesti jsem měla sotva 2minuty, než jsem mohla tlačit. :palec: :mrgreen:

tyjo tak to si měla dobrý :potlesk: ještě se bojim toho že nepoznám kdy máme jet abych pak nerodila třeba v autě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.1.12 10:58

Já jsem si podle názvu myslela že to je ten pořád z MTV :mrgreen:

Jinak já náctiletá nejsem, ale miminko jsem si přála moc brzy, otěhotněla jsem až v jednadvaceti.. takže sem nepatřím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 11:01
tyynka píše:
Zatím jsem jen náctiletá těhule, ale i až se mi prďous narodí, ještě pár měsíců mi náct bude 8)

V kolikátém jsi týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.1.12 11:02

Anysek18: a odkud jsi?
monnydee: „az“ v jednadvaceti? :) to je v teto dobe taky rarita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 11:02
Anýsek18 píše:
weruuunka píše:
Anýsek18 píše:
LuckaK píše:
Anýsek18 píše:
Ahoj,me sice nact uz neni,bohuzel,ale preju vam to holky moc :kytka: Ta injekce stoji 1500.Je to vlastne epidural.
U nás za ní chtějí 300kč
Ono to je všude jiný, u nás je dokonce zadarmo. 8)
Tak to je parádní. No my jsme městská porodnice takže už nejsme státu. Tím je to tu ale lepší. Město dalo peníze na to aby se nakoupily další přístroje lepší, nakoupily se postele atd. Všechno máme nyní nový. Personál na jedničku. Hlavní je že to odkoupilo město a tím máme i nizší ceny než státní nemocnice

Odkud jsi jestli mužu bejt tak směla a optat se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.1.12 11:03
machacada píše:
tyynka píše:
Zatím jsem jen náctiletá těhule, ale i až se mi prďous narodí, ještě pár měsíců mi náct bude 8)

21. tt 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.1.12 11:03
ejmy píše:
Anysek18: a odkud jsi?
monnydee: „az“ v jednadvaceti? :) to je v teto dobe taky rarita :)

No, chtěla jsem dítě od 16ti, ale chlap v té době nechtěl.. ve 20ti jsem potkala dnes už manžela a začali jsme se snažit, po měsíci mě požádal o ruku, a půl roku jsme se snažili, takže jsem otěhu až v jednadvaceti :lol: porodila jsem měsíc před 22 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 11:04

Jsem ze Žatce okres Louny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.1.12 11:05

zakladatelko - a ta „bezbolestná“ injekce je epidurál, měla jsem ho a neřekla bych že to pomohlo, dá se píchnout pouze v určité fázi porodu - záleží na otevření atd.. takže nikde není psáno že ho na 100% budeš mít.. ale jak přestane působit, tak se bolesti zhorší..
Takže přeju rychlý porod, aby jsi ho ani nestihla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 11:05
tyynka píše:
machacada píše:
tyynka píše:
21. tt 8)

já 24. :) jak často chodíš na utz? ja byla třikrát a chtěla bych pokaždý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.1.12 11:06

monnydee: no ano, tento tvuj extremne rychly prubeh lasky jsem uz slysela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
MonnyDee píše:
zakladatelko - a ta „bezbolestná“ injekce je epidurál, měla jsem ho a neřekla bych že to pomohlo, dá se píchnout pouze v určité fázi porodu - záleží na otevření atd.. takže nikde není psáno že ho na 100% budeš mít.. ale jak přestane působit, tak se bolesti zhorší..
Takže přeju rychlý porod, aby jsi ho ani nestihla :kytka:

Děkuju. No uvidíme jak to vůbec bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100

Musím jít, okolo třetí jsem zase zpět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 11:08
machacada píše:
Musím jít, okolo třetí jsem zase zpět :)
:mavam: :hug: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital