Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je v prčicích. Testila bych se každej den.
Neděle až za dlouho. Přemýšlím že půjdu odzdobit ten šíleně píchající stromek. Ale moc se mi do toho nechce. Tady mi aspoň utíká čas.
ahoj holky sice uz nemam mesic a neco nact ale rada bych se k vam pripojila. ja touzim po miminku uz srasne dlouho a mozna ted uz se zadarilo ikdyz uz mam dve deti ale ne vlastni a uz jsou velke kluk ma 13 a holka ma 4 ale mam je rada jako vlastni.chtela jsem se vas zeptat jaky jste mely priznaky uplne ze zacatku????diky moc
terezinka20 píše:
ahoj holky sice uz nemam mesic a neco nact ale rada bych se k vam pripojila. ja touzim po miminku uz srasne dlouho a mozna ted uz se zadarilo ikdyz uz mam dve deti ale ne vlastni a uz jsou velke kluk ma 13 a holka ma 4 ale mam je rada jako vlastni.chtela jsem se vas zeptat jaky jste mely priznaky uplne ze zacatku????diky moc
Vítej ![]()
ejmy píše:Já jsem za to ráda, že to takhle dopoadlo.
tak jestli ma byt dalsi porod jeste horsi, tak uz do toho nejduja rodila „jen“ 10 hodin..a to jsem byla stastna, protoze u nas v rodine se rodi minimalne 20
weruuunka, tak to je mi lito, ze uz spolu nejste, ale asi to tak bude lepsi, kdyz to tak dopadlo..a jaky s nim mas ted vztah? plati? vida se s honzikem?
Anýsek18 píše:Tak já jdu s tebou, taky už to říkám týden.
To je v prčicích. Testila bych se každej den.Neděle až za dlouho. Přemýšlím že půjdu odzdobit ten šíleně píchající stromek. Ale moc se mi do toho nechce. Tady mi aspoň utíká čas.
terezinka20 píše:Vůbec žádný.
ejmy píše:
monnydee: no ano, tento tvuj extremne rychly prubeh lasky jsem uz slysela
a nejake alimenty jako? svinak se tomu pekne vyhyba :@ nesnasim lidi, kteri se vyhybaji zodpovednosti :@ a paradoxne mam jednoho takoveho i doma :@ jsem tak rada, ze jsem zena a ze se umim postavit k vecem celem a vyresit je..a ty to zvladas sama? psychicky x financne?
weruuunka píše:Anýsek18 píše:Tak já jdu s tebou, taky už to říkám týden.
To je v prčicích. Testila bych se každej den.Neděle až za dlouho. Přemýšlím že půjdu odzdobit ten šíleně píchající stromek. Ale moc se mi do toho nechce. Tady mi aspoň utíká čas.
Tak pojď pak se tu zase sejdeme. Pustím si music a půjdu na to. ![]()
terezinka20 píše:
točila se mi po cigáru hlava, a chodila jsem pořád čurat
![]()
Pádím na ten stromek. Abych mohla začít prát. Nemám kam dát sušák. Tak pápá holky za hodinku jsem tu. ![]()
terezinka20 píše:
jsem rada ze jste me vzaly mezi sebe
Každý je tu vítán ![]()
Anýsek18 píše:Já jdu taky odstrojit stromek, sundat prádlo ze sušáku a další hodit do pračky, ale za chvíli jsem zpět.
Pádím na ten stromek. Abych mohla začít prát. Nemám kam dát sušák. Tak pápá holky za hodinku jsem tu.