Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7476
6.1.12 11:09

To je v prčicích. Testila bych se každej den. :,( Neděle až za dlouho. Přemýšlím že půjdu odzdobit ten šíleně píchající stromek. Ale moc se mi do toho nechce. Tady mi aspoň utíká čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.1.12 11:11

ahoj holky sice uz nemam mesic a neco nact ale rada bych se k vam pripojila. ja touzim po miminku uz srasne dlouho a mozna ted uz se zadarilo ikdyz uz mam dve deti ale ne vlastni a uz jsou velke kluk ma 13 a holka ma 4 ale mam je rada jako vlastni.chtela jsem se vas zeptat jaky jste mely priznaky uplne ze zacatku????diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.1.12 11:15

proste jsem to podvedome tusila, nic vic, nic min :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 11:15
terezinka20 píše:
ahoj holky sice uz nemam mesic a neco nact ale rada bych se k vam pripojila. ja touzim po miminku uz srasne dlouho a mozna ted uz se zadarilo ikdyz uz mam dve deti ale ne vlastni a uz jsou velke kluk ma 13 a holka ma 4 ale mam je rada jako vlastni.chtela jsem se vas zeptat jaky jste mely priznaky uplne ze zacatku????diky moc

Vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
6.1.12 11:17
ejmy píše:
tak jestli ma byt dalsi porod jeste horsi, tak uz do toho nejdu :-D ja rodila „jen“ 10 hodin..a to jsem byla stastna, protoze u nas v rodine se rodi minimalne 20 :x weruuunka, tak to je mi lito, ze uz spolu nejste, ale asi to tak bude lepsi, kdyz to tak dopadlo..a jaky s nim mas ted vztah? plati? vida se s honzikem?
Já jsem za to ráda, že to takhle dopoadlo. :D My jsme honzíka vůbec neplánovali , ale řekl mi, že dítě chce. ale někde v půlce těhu se to zlomilo a po porodu mi říkal jaká jsem kráva, že jsem měla jít na potrat a samý další hnusný věci, :cert: tak jsem ráda, že jsme sami. Na malýho nic neplatí, jen teda občas něco dá aby se neřeklo. :roll: A už ho pomalu půl roku neviděl. :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
weruuunka
6.1.12 11:19
Anýsek18 píše:
To je v prčicích. Testila bych se každej den. :,( Neděle až za dlouho. Přemýšlím že půjdu odzdobit ten šíleně píchající stromek. Ale moc se mi do toho nechce. Tady mi aspoň utíká čas.
Tak já jdu s tebou, taky už to říkám týden. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
weruuunka
6.1.12 11:20
terezinka20 píše:
ahoj holky sice uz nemam mesic a neco nact ale rada bych se k vam pripojila. ja touzim po miminku uz srasne dlouho a mozna ted uz se zadarilo ikdyz uz mam dve deti ale ne vlastni a uz jsou velke kluk ma 13 a holka ma 4 ale mam je rada jako vlastni.chtela jsem se vas zeptat jaky jste mely priznaky uplne ze zacatku????diky moc
Vůbec žádný. :P
  • Citovat
  • Upravit
36544
6.1.12 11:21
ejmy píše:
monnydee: no ano, tento tvuj extremne rychly prubeh lasky jsem uz slysela :-D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.1.12 11:21

a nejake alimenty jako? svinak se tomu pekne vyhyba :@ nesnasim lidi, kteri se vyhybaji zodpovednosti :@ a paradoxne mam jednoho takoveho i doma :@ jsem tak rada, ze jsem zena a ze se umim postavit k vecem celem a vyresit je..a ty to zvladas sama? psychicky x financne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 11:22
weruuunka píše:
Anýsek18 píše:
To je v prčicích. Testila bych se každej den. :,( Neděle až za dlouho. Přemýšlím že půjdu odzdobit ten šíleně píchající stromek. Ale moc se mi do toho nechce. Tady mi aspoň utíká čas.
Tak já jdu s tebou, taky už to říkám týden. :mrgreen:

Tak pojď pak se tu zase sejdeme. Pustím si music a půjdu na to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.1.12 11:22
terezinka20 píše:

točila se mi po cigáru hlava, a chodila jsem pořád čurat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.1.12 11:23

jsem rada ze jste me vzaly mezi sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 11:23

Pádím na ten stromek. Abych mohla začít prát. Nemám kam dát sušák. Tak pápá holky za hodinku jsem tu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 11:24
terezinka20 píše:
jsem rada ze jste me vzaly mezi sebe

Každý je tu vítán :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
6.1.12 11:25
Anýsek18 píše:
Pádím na ten stromek. Abych mohla začít prát. Nemám kam dát sušák. Tak pápá holky za hodinku jsem tu. :mavam:
Já jdu taky odstrojit stromek, sundat prádlo ze sušáku a další hodit do pračky, ale za chvíli jsem zpět. :mavam: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex