Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
machacada píše:Anýsek18 píše:To já taky opravdu se snaží a pořád se ptá jestli něco nepotřebuju pomoct a tak, ale někdy příjde z práce úplně hotovejmachacada píše:Já mám zlatého chlapaAnýsek18 píše:
Tak já sem na zklamání zvyklá. Já jsem jen natěšená ale i smířená stím že tam bude jen jedna. Takže v pohodě. Dneska od rána uklízím barák a teď na to doplácím. Berou mě záda jak čert a motá se mi hlava. Takže sranda. Aspoň že chlap umeje nádobíTyjo tak to tak nepřeháněj, ono to neuteče
To je dobrý, ten můj už leží a kouká se na televizi
Tak to přítel je vedoucí firmy. Takže toho tolik nenadělá spíše dřepí u pc a pak si stěžuje že je hrooozně unavenej
SkarletO píše:
děkuji ti
takže se budem ted scházet tu jo
To víš že jo.
Anýsek18 píše:Benjamin je krásný jméno.MonnyDee píše:Já chci holčičku a přítel si vybral jméno Krystýna. A On chce kluka a já vybrala jméno Benjamin
Hele, ale tak to je vždycky, ženská chce holku, chlap kluka, u nás tomu taky tak byloJména máte vybrané? Nějaké tipy?
weruuunka píše:Anýsek18 píše:Benjamin je krásný jméno.MonnyDee píše:Já chci holčičku a přítel si vybral jméno Krystýna. A On chce kluka a já vybrala jméno Benjamin
Hele, ale tak to je vždycky, ženská chce holku, chlap kluka, u nás tomu taky tak byloJména máte vybrané? Nějaké tipy?
![]()
![]()
Je mě se právě strašně zalíbilo a dítě nebude mít ani takovej problém se naučit ho říkat. ![]()
SkarletO píše:
tak to já chci Anna Marie a kluka Tadeaše
Holky a můžu se zeptat, proč tak moc pospícháte??
Jestli jsem to dobře pochopila, tak třeba Anýsek18 je ve třeťáku? tak to asi není uplně ideální, být brzo těhotná, ne?
Taky jsem chtěla mít mimi brzo, nakonec se mi první narodilo ve 21 a druhé ve 24 letech a kočky věřte mi, že vám nic neuteče a radši se užijte ještě pár krásných bezstarostných let. ![]()
Dorothea píše:
Holky a můžu se zeptat, proč tak moc pospícháte??
Jestli jsem to dobře pochopila, tak třeba Anýsek18 je ve třeťáku? tak to asi není uplně ideální, být brzo těhotná, ne?Taky jsem chtěla mít mimi brzo, nakonec se mi první narodilo ve 21 a druhé ve 24 letech a kočky věřte mi, že vám nic neuteče a radši se užijte ještě pár krásných bezstarostných let.
Tak já na to mám svůj vlastní názor. Mimčo chceme s přítelem a oporu mám jak ze strany mámy tak ze strany prarodičů a tchýně. ![]()
tak jestli tě rodina podporuje, tak je to fajn...........jak říkám, pamatuju si, jak moc jsem v tomhle věku taky chtěla mít mimino.........
Holky snažily a jména vymyšlená, já v půlce těhotenství a nemám ani potuchy, nic se mi nelíbí, nic mi nepřijde dost dobré a stejně tak mému milému…
![]()