Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Luculiinka píše:
Dobre ranko:-) tak my budem mit Matýska:-)odkud jsi Anýsku?
ze Žatce. Okres Louny
Přeji všem dobré ráno. Ještě bych spala co vy? Já bohužel už nemůžu volala mi babička že dorazí na oběd po 11 hodině takže už jsem musela poslavit na polévku a dala jsem aspoň na dvě hodinky masíčko do trouby. ![]()
Tak to me se nejak spat nechce…jinak jsem si nachystala maso na starostuv mesec tak jse zachvilku do toho pustim:-) a copak delate vy dobreho na obed?
Taky bych ještě spala, ale jedeme dnes pro pračku, tak aby jsme to stihli
přece jen sobota. a ještě uvařit ![]()
Luculiinka píše:
Tak to me se nejak spat nechce…jinak jsem si nachystala maso na starostuv mesec tak jse zachvilku do toho pustim:-) a copak delate vy dobreho na obed?
Vývar se zeleninou a bramory s kuřecími čtvrtkami. Pěkně nakořeněné. Už mi voní celý barák.
machacada píše:
Taky bych ještě spala, ale jedeme dnes pro pračku, tak aby jsme to stihlipřece jen sobota. a ještě uvařit
Já potřebuju myčku ale nijak se stále nemáme k tomu jí koupit. To víte přítel kouká po nejlevnějších ale s výbornou spotřebou
my hledáme zlatou střední cestu, ne nic předraženého ani levného
uvídíme až přijedeme
my si ji chtěli nejdřív objednat ale když pak člověk zjistí že tak velká věc má poštovný okolo 600,– tak to si tam radší dojedeme a těch 600 dáme navíc k tomu
a hlavně aspoň takhle to přivezeme my a ne potom kdyby mi to přišlo a manžel tu nebyl, tak bych na ní asi venku seděla a čekala až přijede jí dát domů ![]()
My kupovali nedávno LG Direct Drive a jsem maximálně spokojená ![]()
U nás mytí nádobí nemáme v lásce tak chceme pořádnou ale né tak drahou myčku. Tak snad se něco sežene
Tak to my naštěstí máme kam jí dát. Ale furt koukáme po kvalitních myčkách ve slevě
![]()