Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ejmy píše:
„a kdyz se nesmi porod vyvolat“ ????
No, po sekci ti nesmí uměle vyvolávat porod, žádný oxytocin ani nic takového ![]()
Dobré ránko přeji. Tak dneska testováno a pouze jedna /. Nejsem zklamaná čekala jsem to takže to beru s ledovým klidem. ![]()
To je mi líto. Ale možná je to i dobře, třeba tam budou fakt až tím začátkem čtvrťáku, aby ti vyšlo mimi jako mně, těsně po maturitě ![]()
ejmy píše:
To je mi líto. Ale možná je to i dobře, třeba tam budou fakt až tím začátkem čtvrťáku, aby ti vyšlo mimi jako mně, těsně po maturitě
To je pravda. Až se povede tak se povede. Nechávám tomu volný průběh ![]()
Anýsek18 píše:ejmy píše:To je pravda. Až se povede tak se povede. Nechávám tomu volný průběh
To je mi líto. Ale možná je to i dobře, třeba tam budou fakt až tím začátkem čtvrťáku, aby ti vyšlo mimi jako mně, těsně po maturitě
nejlepší postoj ![]()
Anýsek18 píše:
Dobré ránko přeji. Tak dneska testováno a pouze jedna /. Nejsem zklamaná čekala jsem to takže to beru s ledovým klidem.
Ještě není všem dnům konec ![]()
Anýsek18 píše:
Dobré ránko přeji. Tak dneska testováno a pouze jedna /. Nejsem zklamaná čekala jsem to takže to beru s ledovým klidem.
Přesně tak ještě není všem dnům konec
určitě se to povede až to budeš nejmíň čekat ![]()
machacada píše:Anýsek18 píše:Přesně tak ještě není všem dnům konec
Dobré ránko přeji. Tak dneska testováno a pouze jedna /. Nejsem zklamaná čekala jsem to takže to beru s ledovým klidem.určitě se to povede až to budeš nejmíň čekat
To mi říká i babička. Když to nebudu nijak řešit tak to prý příjde jak na nový boty.
Anýsek18 píše:machacada píše:To mi říká i babička. Když to nebudu nijak řešit tak to prý příjde jak na nový boty.Anýsek18 píše:Přesně tak ještě není všem dnům konec
Dobré ránko přeji. Tak dneska testováno a pouze jedna /. Nejsem zklamaná čekala jsem to takže to beru s ledovým klidem.určitě se to povede až to budeš nejmíň čekat
přesně tak ![]()
Anysku, ja mám zase opačný problém. Furt testuju a doufám, že tam bude jen jedna
2 rarachy takhke za sebou - ne diky ![]()
ejmy píše:
Anysku, ja mám zase opačný problém. Furt testuju a doufám, že tam bude jen jedna2 rarachy takhke za sebou - ne diky
A co HA?
terezinka20 píše:
ahoj holky tak i ja se dnes testovala a jsou tam //
Gratulace
![]()