Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nihaska píše:
Já vám to holky přejuprvní dcerku jsem rodila v 18ti
![]()
je to krásný pocit a v nemocnici se nikdo na mě nekoukal přes prsty..
za pár měsíců se budeme s přítelem snažit o mimi
![]()
A jak píše anonym, vyřádila jsem se do 17ti dost..![]()
![]()
tak ať brzo najdete //
![]()
![]()
Zdravím tě.
Já jsem na tom stejně. Diskotéky a růzé zábavy mě nebaví. Alkohol mi nechutná a tak se nejlépe bavím v prostředí domova s kamarády u kafíčka a klábosení. Moc mě nelákají nějaké chlastačky a zábavy.
ja mam odkaleno snad za 10 lidi
a tech pruseru
sem se divila, ze me mamka uz tolikrat nevyrazila a nevykaslala se na me..ale ted uz vim. co je to materska laska
Ejmy, u nás je sex po porodu tak trochu tabu
![]()
Nihasko ahojky beruško
![]()
ejmy píše:
ja mam odkaleno snad za 10 lidia tech pruseru
sem se divila, ze me mamka uz tolikrat nevyrazila a nevykaslala se na me..ale ted uz vim. co je to materska laska
Jo, vidíš to, já nic neprovedla a vyhodili mě v 18ti ![]()
MonnyDee ahoj zlatíčko
![]()
ejmy omlouvám se
![]()
Anýsku moc dobře ti rozumím ![]()
ejmy píše:
To já také. A Tolik průserů co jsem dělala já je taky dost. Kdybych je měla vyříkat všechny tak to ani nezvládnu, nevzpoměla bych si na ně. Také už chci vědět co je to mateřská láska. |Snad se brzy dočkám
Anýsek18 píše:ejmy píše:To já také. A Tolik průserů co jsem dělala já je taky dost. Kdybych je měla vyříkat všechny tak to ani nezvládnu, nevzpoměla bych si na ně. Také už chci vědět co je to mateřská láska. |Snad se brzy dočkám
Věnuj se škole a zálibám..pak to přijde samo ![]()
MonnyDee píše:ejmy píše:Jo, vidíš to, já nic neprovedla a vyhodili mě v 18ti
tys asi měla taky dost zajímavý život..
ejmy píše:MonnyDee píše:tys asi měla taky dost zajímavý život..ejmy píše:Jo, vidíš to, já nic neprovedla a vyhodili mě v 18ti
Na profilu mám deníček, sice stručnější ale je tam skoro vše ![]()
Dobré ráno holky
Tak co dnes máte v plánu? Já za chvíli jedu do Čáslavi na gyndu, tak jsem zvědavá co mi poví
Už jsem od pěti vzhůru nemůžu nějak spát jak tam dneska v noci fičelo ![]()
machacada píše:
Dobré ráno holkyTak co dnes máte v plánu? Já za chvíli jedu do Čáslavi na gyndu, tak jsem zvědavá co mi poví
Už jsem od pěti vzhůru nemůžu nějak spát jak tam dneska v noci fičelo
Dobré ránko i tobě. U mě to vypadá na lenošení. Sem tam uklíd a hlavně praní. Mám bloknutej krk a bolí to jak čert. ![]()
machacada píše:
Dobré ráno holkyTak co dnes máte v plánu? Já za chvíli jedu do Čáslavi na gyndu, tak jsem zvědavá co mi poví
Už jsem od pěti vzhůru nemůžu nějak spát jak tam dneska v noci fičelo
dobrý =) já se dneska pravděpodobně budu šrotit fyziku a hlavně němčinu na zítřejší zkoušku.. čili zjistím, že mě to nebaví a půjdu ke kámošce na kafe
držím pěsti k doktorovi..
Tak já mám po zkoušce, učila jsem se tři dny v kuse a paráda, měla jsem štěstí na zadání a mám tam skoro všechno, takže mám děsnou radost
Už mě čeká jen proradná ekonomie a mám zeleno ![]()
Gratuluju Terezce ke //, snad je všechno v pořádku ![]()
Já vám to holky přeju
první dcerku jsem rodila v 18ti
je to krásný pocit a v nemocnici se nikdo na mě nekoukal přes prsty..
za pár měsíců se budeme s přítelem snažit o mimi

tak ať brzo najdete //

A jak píše anonym, vyřádila jsem se do 17ti dost..