Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
9.1.12 15:48

Já vám to holky přeju :) první dcerku jsem rodila v 18ti :) :) je to krásný pocit a v nemocnici se nikdo na mě nekoukal přes prsty.. :) za pár měsíců se budeme s přítelem snažit o mimi :) :)
A jak píše anonym, vyřádila jsem se do 17ti dost.. :) :lol: :lol: tak ať brzo najdete // :hug: :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7476
9.1.12 15:55
Nihaska píše:
Já vám to holky přeju :) první dcerku jsem rodila v 18ti :) :) je to krásný pocit a v nemocnici se nikdo na mě nekoukal přes prsty.. :) za pár měsíců se budeme s přítelem snažit o mimi :) :)
A jak píše anonym, vyřádila jsem se do 17ti dost.. :) :lol: :lol: tak ať brzo najdete // :hug: :hug: :mavam:

Zdravím tě. :* Já jsem na tom stejně. Diskotéky a růzé zábavy mě nebaví. Alkohol mi nechutná a tak se nejlépe bavím v prostředí domova s kamarády u kafíčka a klábosení. Moc mě nelákají nějaké chlastačky a zábavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.12 16:08

my se ale nesnazime, tak bacha na to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.12 16:15

ja mam odkaleno snad za 10 lidi :-P a tech pruseru :x sem se divila, ze me mamka uz tolikrat nevyrazila a nevykaslala se na me..ale ted uz vim. co je to materska laska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.1.12 16:17

Ejmy, u nás je sex po porodu tak trochu tabu :lol: :lol:

Nihasko ahojky beruško :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.1.12 16:18
ejmy píše:
ja mam odkaleno snad za 10 lidi :-P a tech pruseru :x sem se divila, ze me mamka uz tolikrat nevyrazila a nevykaslala se na me..ale ted uz vim. co je to materska laska

Jo, vidíš to, já nic neprovedla a vyhodili mě v 18ti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
9.1.12 16:19

MonnyDee ahoj zlatíčko :hug: :hug:

ejmy omlouvám se :lol: :lol: :lol:

Anýsku moc dobře ti rozumím :)

• Citovat
  • Upravit
7476
9.1.12 16:32
ejmy píše:
ja mam odkaleno snad za 10 lidi :-P a tech pruseru :x sem se divila, ze me mamka uz tolikrat nevyrazila a nevykaslala se na me..ale ted uz vim. co je to materska laska

To já také. A Tolik průserů co jsem dělala já je taky dost. Kdybych je měla vyříkat všechny tak to ani nezvládnu, nevzpoměla bych si na ně. Také už chci vědět co je to mateřská láska. |Snad se brzy dočkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.12 18:53
Anýsek18 píše:
ejmy píše:
To já také. A Tolik průserů co jsem dělala já je taky dost. Kdybych je měla vyříkat všechny tak to ani nezvládnu, nevzpoměla bych si na ně. Také už chci vědět co je to mateřská láska. |Snad se brzy dočkám

Věnuj se škole a zálibám..pak to přijde samo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.12 18:54
MonnyDee píše:
ejmy píše:
Jo, vidíš to, já nic neprovedla a vyhodili mě v 18ti :mrgreen:

tys asi měla taky dost zajímavý život..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.1.12 19:32
ejmy píše:
MonnyDee píše:
ejmy píše:
Jo, vidíš to, já nic neprovedla a vyhodili mě v 18ti :mrgreen:
tys asi měla taky dost zajímavý život..

Na profilu mám deníček, sice stručnější ale je tam skoro vše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
10.1.12 06:37

Dobré ráno holky :) Tak co dnes máte v plánu? Já za chvíli jedu do Čáslavi na gyndu, tak jsem zvědavá co mi poví :lol: Už jsem od pěti vzhůru nemůžu nějak spát jak tam dneska v noci fičelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
10.1.12 09:50
machacada píše:
Dobré ráno holky :) Tak co dnes máte v plánu? Já za chvíli jedu do Čáslavi na gyndu, tak jsem zvědavá co mi poví :lol: Už jsem od pěti vzhůru nemůžu nějak spát jak tam dneska v noci fičelo :D

Dobré ránko i tobě. U mě to vypadá na lenošení. Sem tam uklíd a hlavně praní. Mám bloknutej krk a bolí to jak čert. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.1.12 10:04
machacada píše:
Dobré ráno holky :) Tak co dnes máte v plánu? Já za chvíli jedu do Čáslavi na gyndu, tak jsem zvědavá co mi poví :lol: Už jsem od pěti vzhůru nemůžu nějak spát jak tam dneska v noci fičelo :D

dobrý =) já se dneska pravděpodobně budu šrotit fyziku a hlavně němčinu na zítřejší zkoušku.. čili zjistím, že mě to nebaví a půjdu ke kámošce na kafe :mrgreen: držím pěsti k doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.1.12 12:32

Tak já mám po zkoušce, učila jsem se tři dny v kuse a paráda, měla jsem štěstí na zadání a mám tam skoro všechno, takže mám děsnou radost :dance: Už mě čeká jen proradná ekonomie a mám zeleno :mrgreen:

Gratuluju Terezce ke //, snad je všechno v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital