Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo a přítel ten se taky moc těší je mu 25 takže věk už na to má ![]()
jojo máme v nich velikou podporu a taky tím že budem bydlet s našima mi mamka hodně pomůže, když nebudu něco vědět a tak budu se cejtit i líp když nebudu doma s miminkem sama
Moc děkuju
a vy jste na tom jak holky ? myslím kdo už mimčo má a kdo nee a kolik vám je ???ja jen aby jsem byla v obraze prosím prosím ![]()
Nihaska píše:MonnyDee píše:Blážo… postupně.. pak v tom mám zmatek a chci tě dohnatdebbbie píše:
hiii bude to holčičkaa bude se jmenovat Stellinka
mě by se líbilo i Stella Izabela ,ale to mi neprojde u přítele
![]()
![]()
s těma chlapama to není lehký
Gratuluji k holčičce, krásné jméno
A co přítel na to? Rodiče? Co škola?![]()
![]()
debbbie píše:Je mi 19, mám 9ti měsíčního rošťáka a jsme samy.
Moc děkuju![]()
a vy jste na tom jak holky ? myslím kdo už mimčo má a kdo nee a kolik vám je ???ja jen aby jsem byla v obraze prosím prosím
debbbie píše:
Moc děkuju![]()
a vy jste na tom jak holky ? myslím kdo už mimčo má a kdo nee a kolik vám je ???ja jen aby jsem byla v obraze prosím prosím
mě je 22 (letos 23), o mimčo se budeme snažit s přítelem od června.. Měla jsem v 17ti (18ti) dcerku, která už je bohužel andílek
Debbie, to je super, že máte podporu.. jen závidím
Tak ať to vše dobře dopadne ![]()
Mě je 22, manželovi teď bylo 21, jsme spolu skoro dva roky, máme 7,5měsíčního Davídka, a bydlíme spolu v nájmu 100km od našich „domovů“ ![]()
weruuunka píše:debbbie píše:Je mi 19, mám 9ti měsíčního rošťáka a jsme samy.
Moc děkuju![]()
malý je krásný
![]()
MonnyDee píše:
A taky mi letos bude 23 Nihas![]()
![]()
já vím ..
jsme silný ročník
(alespon ze je chlap v praci, by mě zabil že tu zase čumákuju do noci)
Nihaska píše:Děkujuweruuunka píše:malý je krásnýdebbbie píše:Je mi 19, mám 9ti měsíčního rošťáka a jsme samy.
Moc děkuju![]()
![]()
Nihaska píše:MonnyDee píše:já vím ..
A taky mi letos bude 23 Nihas![]()
![]()
![]()
![]()
jsme silný ročník
![]()
(alespon ze je chlap v praci, by mě zabil že tu zase čumákuju do noci)
Taky tu jsem sama
Ale už jsem na odchodu
![]()
tak to máš teda pravdu
pohodlí je nejdůležitější.. my máme 3+1, ale už nám není náct no