Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nihaska píše:
U mě zkouška zdolána… a dalších 8 přede mnou![]()
![]()
Jů.. do kdy máš zkouškové? To je docela masakr, mě chybí fakt poslední a i tak jsem z toho otrávená, třetí pětikreditová, takže jsou to fakt hordy materiálů… ale osem je fakt dost ![]()
tyynka Do 17.2. zatím mam skore 5/1
Slezska je divná
jakou VS studuješ??
Na slezskou jsem chtela jit i ja..jenze mi do toho vlezl ten muj poklad ![]()
MonnyDee píše:Nihaska píše:
![]()
![]()
![]()
tleskat můžeš až budu mít skoré 14/0
zatím mám 5/1
Nihaska píše:MonnyDee píše:tleskat můžeš až budu mít skoré 14/0Nihaska píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zatím mám 5/1
Ale i to je úspěch ![]()
Nihaska píše:
tyynka Do 17.2. zatím mam skore 5/1![]()
![]()
Slezska je divná
jakou VS studuješ??
Karlovka
Podmínky kolem zkoušek daný hlavně tím, že jsem kombi student.. ![]()
Monny pak se zpiju jako to malé prasátko růžové
tyynka tak ono všechny ostatní školy jsou lepší než OPF
12 zkoušek je pravidlo a ostatní 5-7 lépe bodované.. No prostě pakárna a hlavně bláázinec
![]()
Nihaska píše:
do Opavy nebo do Karviné???![]()
![]()
do opavy, studovat cestinu ![]()
Ahojky holký. Tak jsem pěkně zmatená. Mám po ovulce a ms daleko ale píchá mě v podbříšku a jakoby tahá. Nalili se mi prsa ale nebolí. Testovat ještě nebudu radši počkám. Ale jsem fákt zmatená ![]()
Já myslela, že jsi testila v neděli? Když máš do MS daleko? Nebo nevím, nedává mi to smysl ![]()
Příznaky nikdy nejsou směrodatné, vždy až test, do té doby to je většinou vsugerované.. Já pocítila nějaké příznaky až tak kolem semdého, spíš osmého týdne, a myslím, že většinou to tak bývá, co jsem vystudovala ![]()
Tedy ne že bych nepřála, to vůbec ne, naopak, ale jen aby jsi nebyla zklamaná. Občas můžou ženy poznat nidaci, pár ndí po ovulaci, uhnzdění vajíčka, většinou že třeba trošku krvácí, ale není to žádné pravidlo..
tyynka píše:
Já myslela, že jsi testila v neděli? Když máš do MS daleko? Nebo nevím, nedává mi to smysl![]()
Příznaky nikdy nejsou směrodatné, vždy až test, do té doby to je většinou vsugerované.. Já pocítila nějaké příznaky až tak kolem semdého, spíš osmého týdne, a myslím, že většinou to tak bývá, co jsem vystudovala
Tedy ne že bych nepřála, to vůbec ne, naopak, ale jen aby jsi nebyla zklamaná. Občas můžou ženy poznat nidaci, pár ndí po ovulaci, uhnzdění vajíčka, většinou že třeba trošku krvácí, ale není to žádné pravidlo..
Nakonec jsem netestila. Nechávám to až pokud přijde ms. A nic si nevsugerovávám. Nemám to za potřebí. Když se povede povede když ne tak ne. Nijak na to nemyslím. A když půjdu testovat tak stím že tam bude jedna čárka. Abych zklamaná nebyla ![]()
U mě zkouška zdolána… a dalších 8 přede mnou