Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anýsek18 píše:
Tak to my naštěstí máme kam jí dát. Ale furt koukáme po kvalitních myčkách ve slevě
Ono teď po vánocích jich bude hodně ve slevě, tak pračku máme před vánocema byla za 13 990,– a teď za 7000,– tak to je dobrá cena
machacada píše:Anýsek18 píše:Ono teď po vánocích jich bude hodně ve slevě, tak pračku máme před vánocema byla za 13 990,– a teď za 7000,– tak to je dobrá cena
Tak to my naštěstí máme kam jí dát. Ale furt koukáme po kvalitních myčkách ve slevě
To je váborná cena. My máme prčku která stála 23 000kč a ve slevě jsme za ní dávaly 14 000kč.
Já teda myčku nemám, i když na ní mám místo, ale zatím jí nepotřebuju, bydlíme spolu dva a toho nádobí je minimum, každý den pár talířů a příborů, skleničky a nádobí od vaření, žádné hroudy, to tomu těch pár minut denně věnuju. Třeba na to budu koukat jinak, až budu mít doma prcka, nebo dva a toho nádobí bude několikanásobně víc
Ale zatím mě to tedy ani netáhne. ![]()
Jinak na obědě jsme dnes byli tchánovců, měli dva druhy knedlíků, červené a bílé zelí a kachnu.. Takže jsem si dokonce přidala a jsem pěkně nacpaná. Ušetřila jsem čas na vaření a teď se jd pěkně učit na zkoušku. ![]()
ejmy píše:
weru, já bych chtěla dítě snad z každého kontinentua svých taky ještě pár, ale kdyby to šlo, tak bez porodu
monny, vsadím se, že u jednoho nezůstaneš
davídek tak hroooooozně rychle vyroste
No zatím jsem přesvědčená ještě na 100% že druhé ne e
![]()
já uvařila už včera, takže dneska jsme se byly s mamkou mrknout na jeden byt a vypadá to slibně (ale klepu na dřevo, nechci to zakřiknout).. ![]()
monny, tak to jsem zvědavá jak dlouho ti to vydrží
a ikdyby, tak davídek pak stejně bude chtít bratříčka nebo sestřičku ![]()
jinak já jsem se ještě od rána nezastavila..peru, peču, hraju si s malým, uklízím, vařím..no děs..dneska jsme měli přírodní kuřecí prsíčka se sýrovo-bylinkovou omáčkou a pečenýma bramborama ![]()
ejmy píše:Recpt na omáčku prosím
monny, tak to jsem zvědavá jak dlouho ti to vydržía ikdyby, tak davídek pak stejně bude chtít bratříčka nebo sestřičku
jinak já jsem se ještě od rána nezastavila..peru, peču, hraju si s malým, uklízím, vařím..no děs..dneska jsme měli přírodní kuřecí prsíčka se sýrovo-bylinkovou omáčkou a pečenýma bramborama
tyynka píše:
Já teda myčku nemám, i když na ní mám místo, ale zatím jí nepotřebuju, bydlíme spolu dva a toho nádobí je minimum, každý den pár talířů a příborů, skleničky a nádobí od vaření, žádné hroudy, to tomu těch pár minut denně věnuju. Třeba na to budu koukat jinak, až budu mít doma prcka, nebo dva a toho nádobí bude několikanásobně vícAle zatím mě to tedy ani netáhne.
Jinak na obědě jsme dnes byli tchánovců, měli dva druhy knedlíků, červené a bílé zelí a kachnu.. Takže jsem si dokonce přidala a jsem pěkně nacpaná. Ušetřila jsem čas na vaření a teď se jd pěkně učit na zkoušku.
Je fakt, že dokud jste dva ale i tři, tak myčka není potřeba opravdu těch pár kousku nádobí taky umeju v ruce, než aby to bylo dva dny v myčce než se naplní ![]()
weru, recept je velice jednoduchy
ohřála jsem mléko a smetanu, pak přidala nastrouhanou nivu a bylinky (nejvíc mi tam chutná bazalka) a povařila:) všechno od oka, no prostě tak akorát
když to bude moc husté, pridáš mléko ![]()
ejmy píše:
monny, tak to jsem zvědavá jak dlouho ti to vydržía ikdyby, tak davídek pak stejně bude chtít bratříčka nebo sestřičku
Zatím držím.. opravdu jsem ráda za ten jeden porod, že jsme vůbec přežili ![]()
A ten si pojem sourozenec uvědomí až za x let ![]()
Tak snad budem mít obě ten druhý jednodušší a všichni to ve zdraví přežijem
já teda budu hlavně rodit v jiné porodnici, to už vím ![]()
ejmy píše:
Tak snad budem mít obě ten druhý jednodušší a všichni to ve zdraví přežijemjá teda budu hlavně rodit v jiné porodnici, to už vím
Ano, ano, jiná porodnice a rovnou plánovaná sekce ![]()
To já radši přirozeně, ale fakt chci schopné asistentky a doktory, kteří se mi při porodu nebudou smát :-/ a po porodu se dokážou postarat o miminko, o mně a hlavně mě budou o všem informovat…
ejmy píše:
To já radši přirozeně, ale fakt chci schopné asistentky a doktory, kteří se mi při porodu nebudou smát :-/ a po porodu se dokážou postarat o miminko, o mně a hlavně mě budou o všem informovat…
Já si to přirozeně nelajznu, prostě se bojím, a když se nesmí porod vyvolat tak mám ještě větší strach, říkám si že pokud nepřijedu do porodky na minimálně 6 otevřená, tak chci sekci týden před TP ![]()
Ale to jsou zatím jen představy, uvidíme jak to bude ![]()