Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
7.1.12 11:01
Anýsek18 píše:
Tak to my naštěstí máme kam jí dát. Ale furt koukáme po kvalitních myčkách ve slevě :)

Ono teď po vánocích jich bude hodně ve slevě, tak pračku máme před vánocema byla za 13 990,– a teď za 7000,– tak to je dobrá cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
7.1.12 11:34
machacada píše:
Anýsek18 píše:
Tak to my naštěstí máme kam jí dát. Ale furt koukáme po kvalitních myčkách ve slevě :)
Ono teď po vánocích jich bude hodně ve slevě, tak pračku máme před vánocema byla za 13 990,– a teď za 7000,– tak to je dobrá cena

To je váborná cena. My máme prčku která stála 23 000kč a ve slevě jsme za ní dávaly 14 000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
7.1.12 13:17

Já teda myčku nemám, i když na ní mám místo, ale zatím jí nepotřebuju, bydlíme spolu dva a toho nádobí je minimum, každý den pár talířů a příborů, skleničky a nádobí od vaření, žádné hroudy, to tomu těch pár minut denně věnuju. Třeba na to budu koukat jinak, až budu mít doma prcka, nebo dva a toho nádobí bude několikanásobně víc :)) Ale zatím mě to tedy ani netáhne. ;)

Jinak na obědě jsme dnes byli tchánovců, měli dva druhy knedlíků, červené a bílé zelí a kachnu.. Takže jsem si dokonce přidala a jsem pěkně nacpaná. Ušetřila jsem čas na vaření a teď se jd pěkně učit na zkoušku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.1.12 13:29
ejmy píše:
weru, já bych chtěla dítě snad z každého kontinentu :) a svých taky ještě pár, ale kdyby to šlo, tak bez porodu :-D monny, vsadím se, že u jednoho nezůstaneš :-P davídek tak hroooooozně rychle vyroste :)

No zatím jsem přesvědčená ještě na 100% že druhé ne e :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
7.1.12 13:30

já uvařila už včera, takže dneska jsme se byly s mamkou mrknout na jeden byt a vypadá to slibně (ale klepu na dřevo, nechci to zakřiknout).. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
7.1.12 14:03

monny, tak to jsem zvědavá jak dlouho ti to vydrží :-P a ikdyby, tak davídek pak stejně bude chtít bratříčka nebo sestřičku :-P
jinak já jsem se ještě od rána nezastavila..peru, peču, hraju si s malým, uklízím, vařím..no děs..dneska jsme měli přírodní kuřecí prsíčka se sýrovo-bylinkovou omáčkou a pečenýma bramborama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
7.1.12 14:12
ejmy píše:
monny, tak to jsem zvědavá jak dlouho ti to vydrží :-P a ikdyby, tak davídek pak stejně bude chtít bratříčka nebo sestřičku :-P
jinak já jsem se ještě od rána nezastavila..peru, peču, hraju si s malým, uklízím, vařím..no děs..dneska jsme měli přírodní kuřecí prsíčka se sýrovo-bylinkovou omáčkou a pečenýma bramborama :-)
Recpt na omáčku prosím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já tohle miluju a omáček není nikdy dost :roll:
  • Citovat
  • Upravit
100
7.1.12 15:02
tyynka píše:
Já teda myčku nemám, i když na ní mám místo, ale zatím jí nepotřebuju, bydlíme spolu dva a toho nádobí je minimum, každý den pár talířů a příborů, skleničky a nádobí od vaření, žádné hroudy, to tomu těch pár minut denně věnuju. Třeba na to budu koukat jinak, až budu mít doma prcka, nebo dva a toho nádobí bude několikanásobně víc :)) Ale zatím mě to tedy ani netáhne. ;)Jinak na obědě jsme dnes byli tchánovců, měli dva druhy knedlíků, červené a bílé zelí a kachnu.. Takže jsem si dokonce přidala a jsem pěkně nacpaná. Ušetřila jsem čas na vaření a teď se jd pěkně učit na zkoušku. :roll:

Je fakt, že dokud jste dva ale i tři, tak myčka není potřeba opravdu těch pár kousku nádobí taky umeju v ruce, než aby to bylo dva dny v myčce než se naplní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
7.1.12 15:22

weru, recept je velice jednoduchy :-D ohřála jsem mléko a smetanu, pak přidala nastrouhanou nivu a bylinky (nejvíc mi tam chutná bazalka) a povařila:) všechno od oka, no prostě tak akorát :) když to bude moc husté, pridáš mléko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.1.12 16:00
ejmy píše:

Zatím držím.. opravdu jsem ráda za ten jeden porod, že jsme vůbec přežili :mrgreen:
A ten si pojem sourozenec uvědomí až za x let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
7.1.12 17:49

Tak snad budem mít obě ten druhý jednodušší a všichni to ve zdraví přežijem :) já teda budu hlavně rodit v jiné porodnici, to už vím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.1.12 18:33
ejmy píše:
Tak snad budem mít obě ten druhý jednodušší a všichni to ve zdraví přežijem :) já teda budu hlavně rodit v jiné porodnici, to už vím :-)

Ano, ano, jiná porodnice a rovnou plánovaná sekce  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
7.1.12 19:19

To já radši přirozeně, ale fakt chci schopné asistentky a doktory, kteří se mi při porodu nebudou smát :-/ a po porodu se dokážou postarat o miminko, o mně a hlavně mě budou o všem informovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.1.12 19:37
ejmy píše:
To já radši přirozeně, ale fakt chci schopné asistentky a doktory, kteří se mi při porodu nebudou smát :-/ a po porodu se dokážou postarat o miminko, o mně a hlavně mě budou o všem informovat…

Já si to přirozeně nelajznu, prostě se bojím, a když se nesmí porod vyvolat tak mám ještě větší strach, říkám si že pokud nepřijedu do porodky na minimálně 6 otevřená, tak chci sekci týden před TP :mrgreen:
Ale to jsou zatím jen představy, uvidíme jak to bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
7.1.12 19:58

„a kdyz se nesmi porod vyvolat“ ???? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie