Náctileté maminky a snažení

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
6.1.12 17:51
Anýsek18 píše:
Tak já sem na zklamání zvyklá. Já jsem jen natěšená ale i smířená stím že tam bude jen jedna. Takže v pohodě. Dneska od rána uklízím barák a teď na to doplácím. Berou mě záda jak čert a motá se mi hlava. Takže sranda. Aspoň že chlap umeje nádobí :)

:) Tyjo tak to tak nepřeháněj, ono to neuteče :lol: To je dobrý, ten můj už leží a kouká se na televizi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 17:51
Tamtama píše:
já mám 3. března 20. narozky a 8. března termín =) čili se ještě počítám mezi náctileté =) před sebou rok a půl školy a momentálně i zkouškové, bez přítele, jenom s mamkou (je jí 39, tak si spočítejte, v kolika mě měla letech :mrgreen: ) a uštěkaným hafanem..

Vítej :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.1.12 17:59
machacada píše:
Tamtama píše:
já mám 3. března 20. narozky a 8. března termín =) čili se ještě počítám mezi náctileté =) před sebou rok a půl školy a momentálně i zkouškové, bez přítele, jenom s mamkou (je jí 39, tak si spočítejte, v kolika mě měla letech :mrgreen: ) a uštěkaným hafanem..
Tyjo :)
jak to budeš dělat s tou školou? :) dá se zvládnout vše :)
školu hodlám dodělat individuálně, budu chodit jen ke zkouškám.. je to učňák, tak to půjde.. mám za sebou dva více méně úspěšné roky na gymplu (a taky jeden neúspěšný :lol: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 17:59
Hanča Domča píše:
Ahojíík ja otěhotněla ve 20 tedy neplánovaně…ale vše sme s přítelelm zvládli… 9 dní před míma 21 narozeninami se nám narodila naše princezna Dominička ted už je jsou ji 4 měsíce a my dve s přítelem jsme nejštastnější… NU a školu tu jsem tedy zvládla dokončit s úspěchem…a maturu jsem zvládla a věřím že mi naše malá v bříšku hooodně při ní pomahála a já ji zvládla.. :srdce:

Ahojky, tak to vám přeju :) jste dobrý holky co jste ještě s mrňousek v bříšku maturovaly a byly ve škole :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 18:01
Tamtama píše:
machacada píše:
Tamtama píše:
Tyjo :)
jak to budeš dělat s tou školou? :) dá se zvládnout vše :)
školu hodlám dodělat individuálně, budu chodit jen ke zkouškám.. je to učňák, tak to půjde.. mám za sebou dva více méně úspěšné roky na gymplu (a taky jeden neúspěšný :lol: )

Jo takhle :) budu držet palíky ať to zvládneš,ale to je v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 18:05
machacada píše:
Anýsek18 píše:
Tak já sem na zklamání zvyklá. Já jsem jen natěšená ale i smířená stím že tam bude jen jedna. Takže v pohodě. Dneska od rána uklízím barák a teď na to doplácím. Berou mě záda jak čert a motá se mi hlava. Takže sranda. Aspoň že chlap umeje nádobí :)
:) Tyjo tak to tak nepřeháněj, ono to neuteče :lol: To je dobrý, ten můj už leží a kouká se na televizi :D

Já mám zlatého chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.1.12 18:05

Any, a jak dlouho se už snažíte? Jak jsi dlouho bez HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 18:08
MonnyDee píše:
Any, a jak dlouho se už snažíte? Jak jsi dlouho bez HA?

Snažíme se měsíc a před tím měsícem sem přestala brát HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.1.12 18:12
Anýsek18 píše:
MonnyDee píše:
Snažíme se měsíc a před tím měsícem sem přestala brát HA.

Aha, takže teprve začátek.. Tak ať se brzy zadaří.. Já byla bez HA rok.. potkala jsem manžela, začali jsme se snažit, a i tak to trvalo půl roku :roll: Takže vím jaké to je si každej měsíc myslet že UŽ.. a ono ještě nic.. přitom příznaky jsem měla fakt pokaždý,. prostě věděla, že se to povedlo.. a pak jen jedna / :lol: Držím palce :kytka:

A copak si přeješ? Svatba bude? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 18:14
MonnyDee píše:
Anýsek18 píše:
MonnyDee píše:
Snažíme se měsíc a před tím měsícem sem přestala brát HA.

Aha, takže teprve začátek.. Tak ať se brzy zadaří.. Já byla bez HA rok.. potkala jsem manžela, začali jsme se snažit, a i tak to trvalo půl roku :roll: Takže vím jaké to je si každej měsíc myslet že UŽ.. a ono ještě nic.. přitom příznaky jsem měla fakt pokaždý,. prostě věděla, že se to povedlo.. a pak jen jedna / :lol: Držím palce :kytka:

A copak si přeješ? Svatba bude? ;)

Přála bych si holčičku, Přítel zase kluka. Tak nad tím nepřemýšlíme a co bude to bude. Miminko bude tak či tak milovaný ať už to bude cokoliv. A svatbu bychom rádi ale nepospícháme na ní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.12 18:44

No holky mě stačili jen 2 měsíce a na malou bylo zadělono…ale přeju hoodně štěstíčka však neboj přijde to …Aný tak na tom sme stejně až na to že já si přála kluka ale máme holčičku ale jak říkáš nezáleží na pohlaví hlavně aby bylo zdravoučké mimčo…nu a na tu svatbu tak nějak čekám nooo a snad se taky někdy dočkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.1.12 18:45

Hele, ale tak to je vždycky, ženská chce holku, chlap kluka, u nás tomu taky tak bylo :lol: Jména máte vybrané? Nějaké tipy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 18:47

My se snažili skoro rok, a pak když to člověk nejmíň čeká, tak se zadaří :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 18:48
Anýsek18 píše:
machacada píše:
Anýsek18 píše:
:) Tyjo tak to tak nepřeháněj, ono to neuteče :lol: To je dobrý, ten můj už leží a kouká se na televizi :D
Já mám zlatého chlapa

To já taky opravdu se snaží a pořád se ptá jestli něco nepotřebuju pomoct a tak, ale někdy příjde z práce úplně hotovej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 19:12
MonnyDee píše:
Hele, ale tak to je vždycky, ženská chce holku, chlap kluka, u nás tomu taky tak bylo :lol: Jména máte vybrané? Nějaké tipy? ;)

Já chci holčičku a přítel si vybral jméno Krystýna. A On chce kluka a já vybrala jméno Benjamin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí