Náctileté maminky a snažení

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
6.1.12 10:49
Anýsek18 píše:
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětuju

Ahoj,me sice nact uz neni,bohuzel,ale preju vam to holky moc :kytka: Ta injekce stoji 1500.Je to vlastne epidural.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.1.12 10:50
tyynka píše:
Anýsek18 píše:
machacada píše:
My bydlíme s přítelem u jeho rodičů, je to oddělené ale stejně jsem zvědavá jak dlouho to tady vydržíme a pujdeme shánět něco jinýho. Tchýně je hodná ale prostě je něco jinýho bydlet s někým kdo ti věčně do něčeho kecá a sám :dance: doufám že do dalších vánoc už tady nebudeme :)
Já to znáááám. My máme přítelovo rodiče přes dvůr. Máme každý svůj barák. Ale ona je u nás pečená vařená. :D Už jsme musely pořídit i nový dveře a fabku aby jsme si mohly dveře na dvůr zamykat. Ale je taky zlatá i když to občas vážně přehání
My máme barák tedy od přítelových rodičů, mají více nemovitostí, takže v tom máme největšíá štěstí, máme střechu nad hlavou, bez nutnosti platit nájem a podobných extra výdajů.. Takže máme situaci o dost zjednodušenou. A ještě úžasné soukromí. Jen je na mně barák zatím zbytečně velký, dvě patra, na uklízení je to boj, ale až se to tu zaplní dětskými krůčky, hned to bude jiné :)

Tak mi také platíme jen to co spotřebujeme. A tchýni mám ráda. Ale upozornily jsme jí na to že tu tráví mnoho času a viděla jsem jí tu naposledy snad před dvěma dny a to si šla jen pro šroubováky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 10:50
Anýsek18 píše:
tyynka píše:
Anýsek18 píše:
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětuju
Žádná injekce ti bezbolestný porod neudělá, to zase pozor, jestli je to úplně správnej přístup :) Od toho je to porod, holt si to musíme každá vytrpět pro ty naše mrňátka..
Aj tak by to mělo utlumit bolest. I když třeba jen nepatrně tak má. Proto je naše nemocnice vyhlášená. Sestřenka tam byla rodit nechala si injekci píchnout a necítila skoro nic.

Tyjo taky tam chci rodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.1.12 10:51

tak to pozor, ja uz nejsem tehotna - snad :-D maly je na svete a s chlapem prave zadna zmena…ale jako nejaka zazracna injekce proti porodnim bolestem..no nevim nevim..spis to kazda vnimame jinak..weruuunka to treba cele skoro zaspala, ja pritom chtela umrit :-D ale taky jsem mela obrika - 54cm a 4100g :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
machacada píše:
weruuunka píše:
Anýsek18 píše:
Vůbec se toho neboj, já porod skoro zaspala. :mrgreen:
Tyjo fakt jo :) :palec:
Mě o půlnoci začala odkapávat voda a do 3hodin jsem přemýšlela jestli účůrávám nebo to je plodovka. Pak jsem chtěla jít spát, ale bejvalej mi radši zavolala sanitku a v 5 byl malej venku a bolesti jsem měla sotva 2minuty, než jsem mohla tlačit. :palec: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7476
LuckaK píše:
Anýsek18 píše:
Ahoj,me sice nact uz neni,bohuzel,ale preju vam to holky moc :kytka: Ta injekce stoji 1500.Je to vlastne epidural.

U nás za ní chtějí 300kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
6.1.12 10:52
ejmy píše:
tak to pozor, ja uz nejsem tehotna - snad :-D maly je na svete a s chlapem prave zadna zmena…ale jako nejaka zazracna injekce proti porodnim bolestem..no nevim nevim..spis to kazda vnimame jinak..weruuunka to treba cele skoro zaspala, ja pritom chtela umrit :-D ale taky jsem mela obrika - 54cm a 4100g :-)
Honzík měl o kilo míň 3170g a 50cm a to jsem 11dní přenášela ;)
  • Citovat
  • Upravit
100
6.1.12 10:53
tyynka píše:
Anýsek18 píše:
machacada píše:
My bydlíme s přítelem u jeho rodičů, je to oddělené ale stejně jsem zvědavá jak dlouho to tady vydržíme a pujdeme shánět něco jinýho. Tchýně je hodná ale prostě je něco jinýho bydlet s někým kdo ti věčně do něčeho kecá a sám :dance: doufám že do dalších vánoc už tady nebudeme :)
Já to znáááám. My máme přítelovo rodiče přes dvůr. Máme každý svůj barák. Ale ona je u nás pečená vařená. :D Už jsme musely pořídit i nový dveře a fabku aby jsme si mohly dveře na dvůr zamykat. Ale je taky zlatá i když to občas vážně přehání
My máme barák tedy od přítelových rodičů, mají více nemovitostí, takže v tom máme největšíá štěstí, máme střechu nad hlavou, bez nutnosti platit nájem a podobných extra výdajů.. Takže máme situaci o dost zjednodušenou. A ještě úžasné soukromí. Jen je na mně barák zatím zbytečně velký, dvě patra, na uklízení je to boj, ale až se to tu zaplní dětskými krůčky, hned to bude jiné :)

Tyjo tak to ti závidím :) to víš, že to bude hnedka jiné když tam budeš mít mrňouska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
ejmy píše:
tak to pozor, ja uz nejsem tehotna - snad :-D maly je na svete a s chlapem prave zadna zmena…ale jako nejaka zazracna injekce proti porodnim bolestem..no nevim nevim..spis to kazda vnimame jinak..weruuunka to treba cele skoro zaspala, ja pritom chtela umrit :-D ale taky jsem mela obrika - 54cm a 4100g :-)

Tak to asi opravdu na každou působí jinak. Každá si to vytrpí. Ale co se říká tak první porod je v pohodě ale ty další už jsou více bolestivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
Anýsek18 píše:
LuckaK píše:
Anýsek18 píše:
U nás za ní chtějí 300kč
Ono to je všude jiný, u nás je dokonce zadarmo. 8)
  • Citovat
  • Upravit
7476
6.1.12 10:54

Otec u produ. Výborná věc. Přítelovi jsem to nemusela ani namítat a ten řekl sám že tam půjde. Ale nalitej jak rákoska aby tam neskolaboval. Samozdřejmě si dělal srandu ale jeho nápady mě občas vážně šokují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 10:55
Anýsek18 píše:
tyynka píše:
Anýsek18 píše:
machacada píše:
Tak mi také platíme jen to co spotřebujeme. A tchýni mám ráda. Ale upozornily jsme jí na to že tu tráví mnoho času a viděla jsem jí tu naposledy snad před dvěma dny a to si šla jen pro šroubováky

tak to je dobré :) fakt závidím tady je to někdy na palici asi to tu nevydržíme dlouho, manžel chtěl počkat, teď momentálně kupujeme parcelu ale na poslední chvíli jsme zjistili že to není stavební parcela ale něco jako pole takže holt hledáme dál a šetříme na baráček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.1.12 10:55
Anýsek18 píše:
ejmy píše:
Tak to asi opravdu na každou působí jinak. Každá si to vytrpí. Ale co se říká tak první porod je v pohodě ale ty další už jsou více bolestivé

Já bych to zas logicky čekala na opak.. A i zkušenosti staršíh a zkušenějšch kamarádek tvrdí, že nejhorší je to poprvé. Porodní cesty to ještě nezažily a ani ty ještě nemáš žádné zkušenosti a nevíš co čekat.. Ale asi je to jako všechno idndividuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.1.12 10:56
weruuunka píše:
machacada píše:
weruuunka píše:
Anýsek18 píše:
Vůbec se toho neboj, já porod skoro zaspala. :mrgreen:
Tyjo fakt jo :) :palec:
Mě o půlnoci začala odkapávat voda a do 3hodin jsem přemýšlela jestli účůrávám nebo to je plodovka. Pak jsem chtěla jít spát, ale bejvalej mi radši zavolala sanitku a v 5 byl malej venku a bolesti jsem měla sotva 2minuty, než jsem mohla tlačit. :palec: :mrgreen:

Tak tomu říkám šťastná náhoda, nebo jak je to možné.. Šťastná konstelace hvězd :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.1.12 10:56

tak jestli ma byt dalsi porod jeste horsi, tak uz do toho nejdu :-D ja rodila „jen“ 10 hodin..a to jsem byla stastna, protoze u nas v rodine se rodi minimalne 20 :x weruuunka, tak to je mi lito, ze uz spolu nejste, ale asi to tak bude lepsi, kdyz to tak dopadlo..a jaky s nim mas ted vztah? plati? vida se s honzikem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí