Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
machacada píše:Anýsek18 píše:Taky jsem pořád testovala a lítala do lékarnymachacada píše:Tak to je úžasné. Doufám že tam budou // ale musím počkat. Šla bych si ho udělat hned ale je to ještě brzy. Tak doma vždycky něco dělám abych na to nemyslela. Ale jak si sednu na e-mimino tak se v tom zase šťourám. Ale aspoň si mám ským o svých pocitech aj. povídat
Tak držím palíky ať to dobře dopadnemy se snažili skoro rok, manžel byl i na testech a řekli mu že nemá šanci a tak jsme se už tak nesnažili a najednou počítám a počítám a bylo mi to nějaký divný a byli tam dvě
tak jsme měli radost a už se strašně těšíme
a pak opravdu když to člověk nečeká tak to přijde
Já jsem tu zatím nová ale je to fajn si takhle s někým povídat a něco nového se dozvědět
je to nuda pořád sedět doma když je takhle hnusně nebo jsou všichni v práci, odpoledne to utíká rychlejc
joooo to já znám. Dneska jsem doma jelikož mě chytil močák. Tak doufám jen že to nebude zánět. Myslím si že náctiletých maminek je tu dost a každá se chce podělit o své zážitky a to jinde v dizkuzích kde jsou 30leté maminy nejde.
Anýsek18 píše:Určitě se brzo dočkáš.weruuunka píše:Také hezké. Už se těším až tohle budu moci také říct
Ahoj mě je 19 a už mám 9ti měsíčního rošťáka.
Anýsek18 píše:
Já sem mimčo chtěla už dříve ale to mi bylo 17 a řekla jsem že to je ješto moc brzo. Ale odbylo 18 a už jsem byla rozhodnutá že ho chci. Jeeenže co na to přítel? Samozdřejmě sem se ho bála zeptat. No nakonec jsem sebrala odvahu a zeptala se ho a on řekl že ano. Že ho chce také ale nechtěl se mě ptát. Docela zábavná historka.
Opravdu vám fandím
to je dobrá historka ![]()
Anýsek18 píše:machacada píše:joooo to já znám. Dneska jsem doma jelikož mě chytil močák. Tak doufám jen že to nebude zánět. Myslím si že náctiletých maminek je tu dost a každá se chce podělit o své zážitky a to jinde v dizkuzích kde jsou 30leté maminy nejde.Anýsek18 píše:Taky jsem pořád testovala a lítala do lékarnymachacada píše:Tak to je úžasné. Doufám že tam budou // ale musím počkat. Šla bych si ho udělat hned ale je to ještě brzy. Tak doma vždycky něco dělám abych na to nemyslela. Ale jak si sednu na e-mimino tak se v tom zase šťourám. Ale aspoň si mám ským o svých pocitech aj. povídat
Tak držím palíky ať to dobře dopadnemy se snažili skoro rok, manžel byl i na testech a řekli mu že nemá šanci a tak jsme se už tak nesnažili a najednou počítám a počítám a bylo mi to nějaký divný a byli tam dvě
tak jsme měli radost a už se strašně těšíme
a pak opravdu když to člověk nečeká tak to přijde
Já jsem tu zatím nová ale je to fajn si takhle s někým povídat a něco nového se dozvědět
je to nuda pořád sedět doma když je takhle hnusně nebo jsou všichni v práci, odpoledne to utíká rychlejc
Přesně tak, já chtěla mít taky prcka co nejdřív a ne pak někdy po 30
hlavně mám mamku která byla v 19 se mnou těhotná a těd je to moje taková kamarádka
a táta to samý prostě mě to přijde lepší
machacada píše:Anýsek18 píše:Opravdu vám fandím
Já sem mimčo chtěla už dříve ale to mi bylo 17 a řekla jsem že to je ješto moc brzo. Ale odbylo 18 a už jsem byla rozhodnutá že ho chci. Jeeenže co na to přítel? Samozdřejmě sem se ho bála zeptat. No nakonec jsem sebrala odvahu a zeptala se ho a on řekl že ano. Že ho chce také ale nechtěl se mě ptát. Docela zábavná historka.to je dobrá historka
To jo. Oba jsme se tomu pak smály. Před dvěma měsíci mě přítel požádal o ruku ale také svělím stylem. Měla jsem narozeniny zrovna ty 18tiny a on přišel navlékl mi prstýnek a čekal. Tak sem mu řekla že mu děkuju že je krásnej atd. No v tu ránu to nevydržet začal se smát a řekl mi že to má mít zásnubní prstýnek. Začala jsem se smát taky a řekla jsem mu kdo to má jako vědět. ![]()
Moje mamina mě měla v 18letech. Takže jsme nyní taky jako dvě nejlepší kamarádky. Ale dříve když jsem bydlela u ní tak to zase tolik nebyla. Věčně mě komandovala. Teď když už tam nejsem jsme jako nejlepší kamarádky. A oboum nám to vyhovuje
weruuunka píše:Anýsek18 píše:Určitě se brzo dočkáš.weruuunka píše:Také hezké. Už se těším až tohle budu moci také říct
Ahoj mě je 19 a už mám 9ti měsíčního rošťáka.![]()
Snad jo. Já stejně čekám že se budeme snažit určo tak rok. Ale neřeším nějakou OVU nebo tak něco. Prostě spolu spíme třeba obden někdy každý den. Až nastane čas tak to vyjde. Naděje umírá poslední
Anýsek18 píše:machacada píše:To jo. Oba jsme se tomu pak smály. Před dvěma měsíci mě přítel požádal o ruku ale také svělím stylem. Měla jsem narozeniny zrovna ty 18tiny a on přišel navlékl mi prstýnek a čekal. Tak sem mu řekla že mu děkuju že je krásnej atd. No v tu ránu to nevydržet začal se smát a řekl mi že to má mít zásnubní prstýnek. Začala jsem se smát taky a řekla jsem mu kdo to má jako vědět.Anýsek18 píše:Opravdu vám fandím
Já sem mimčo chtěla už dříve ale to mi bylo 17 a řekla jsem že to je ješto moc brzo. Ale odbylo 18 a už jsem byla rozhodnutá že ho chci. Jeeenže co na to přítel? Samozdřejmě sem se ho bála zeptat. No nakonec jsem sebrala odvahu a zeptala se ho a on řekl že ano. Že ho chce také ale nechtěl se mě ptát. Docela zábavná historka.to je dobrá historka
to bych se taky smála, tak ale kdo to má vědět
my měli v listopadu svatbu a v září mě taky požádal o ruku a byl celej úplně rudej a vystresovanej jsem se mu musela taky smát
a jak to z něj pak spadlo když se mě zeptal to bylo
styděl se a to jsme spolu skoro pět let
ale to je hezkej dárek k 18:-)
Anýsek18 píše:machacada píše:To jo. Oba jsme se tomu pak smály. Před dvěma měsíci mě přítel požádal o ruku ale také svělím stylem. Měla jsem narozeniny zrovna ty 18tiny a on přišel navlékl mi prstýnek a čekal. Tak sem mu řekla že mu děkuju že je krásnej atd. No v tu ránu to nevydržet začal se smát a řekl mi že to má mít zásnubní prstýnek. Začala jsem se smát taky a řekla jsem mu kdo to má jako vědět.Anýsek18 píše:Opravdu vám fandím
machacada píše:Anýsek18 píše:machacada píše:To jo. Oba jsme se tomu pak smály. Před dvěma měsíci mě přítel požádal o ruku ale také svělím stylem. Měla jsem narozeniny zrovna ty 18tiny a on přišel navlékl mi prstýnek a čekal. Tak sem mu řekla že mu děkuju že je krásnej atd. No v tu ránu to nevydržet začal se smát a řekl mi že to má mít zásnubní prstýnek. Začala jsem se smát taky a řekla jsem mu kdo to má jako vědět.Anýsek18 píše:Opravdu vám fandím
![]()
to bych se taky smála, tak ale kdo to má vědět
my měli v listopadu svatbu a v září mě taky požádal o ruku a byl celej úplně rudej a vystresovanej jsem se mu musela taky smát
a jak to z něj pak spadlo když se mě zeptal to bylo
styděl se a to jsme spolu skoro pět let
ale to je hezkej dárek k 18:-)
Tak to my bychom svatbu asi letos ale ještě nevíme kdy. Hlavně na to musíme mít finance což v zimě akort teď moc nejsou. Platíme splátky na auto atd. No měsíčně nám odejde takových 10 000kč určitě ale pořád nám skoro 20 000kč zbyde. Aler stejně na svatbu je to málo.
Já dostala žádost o ruku pod stromeček, krásnou, brečela jsem jako malá, oni taky y těhotenský hormony dělaj svoje ![]()
Ale brát se budeme až bude prcek větší, nikam nespěcháme, přesto jsem ráda, že ho i tohle napadlo ![]()
Máme to ale doma poklady..
My bydlíme s přítelem u jeho rodičů, je to oddělené ale stejně jsem zvědavá jak dlouho to tady vydržíme a pujdeme shánět něco jinýho. Tchýně je hodná ale prostě je něco jinýho bydlet s někým kdo ti věčně do něčeho kecá a sám
doufám že do dalších vánoc už tady nebudeme ![]()
Jediné z čeho mám strach je porod. I když naše nemocnice je dost vyhlášená. Nechám si píchnout injekci na bezbolestnej porod. Sice ta injekce stojí 300kč ale radši je obětuju
tyynka píše:
Já dostala žádost o ruku pod stromeček, krásnou, brečela jsem jako malá, oni taky y těhotenský hormony dělaj svoje
Ale brát se budeme až bude prcek větší, nikam nespěcháme, přesto jsem ráda, že ho i tohle napadlo
Máme to ale doma poklady..
To máme. Také na svatbu nespěcháme. Ono je starostí teďka dost.