Chtěla bych mimi :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
5.1.12 16:45

Chtěla bych mimi :-)

Ahoj.Jsem mezi vámi nová,abych se
aspon trochu představila.Jmenuji se Marcela(Macky),je mi 25let ,a už 1,5 let se snažíme s manžílkem o mimi.Bohužel marně… :(
Byla jsem na všech vyšetření,brala už snad všechny hormony co existují a furt nic,tak jsem změnila doktora :) a ten mi ted dal 4 měsíce,abych otěhotněla bez všech prášku a když né tak půjdem na umělý.Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3278
5.1.12 16:47

Tak to moc držím palečky a ať se zadaří :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.1.12 16:50

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.1.12 16:50

Tak to se přidávám a taky držím palečky :kytka: snad to výjde co nejdříve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.1.12 16:52

Braly jste nějaké vitamíny?Já beru kys.listovou a ještě mám babyplan A slyšela jsem o nějakém čaji,ale tady na diskuzi nemůžu najít z čeho ten čaj je,nevíte prosím ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
5.1.12 16:58

Macky, vítej :kytka: Držím palce, a´t se brzo dočkáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
5.1.12 17:00

Nemyslíš kontryhelový? Ten jsem pila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
5.1.12 17:00

Zdravím všechny, já jsem taky nováček. Teda už nějakou dobu si diskuze jen pročítáme, ale dnes po dalším zklamání z ms jsem se taky rozhodla podělit se osobně. My se s partnerem snažíme od srpna, není to sice dlouhá doba, ale když se kolem vás všem daří (dokonce i na poprvé), tak vás to už mírně znervózní. Rozhodla jsem se na budoucí těhotenství řádně připravit a proto jsem sobě i partnerovi pořídila pár vitamínových doplňků a taky piji pravidelně čaje L. Mojžíšové. Všechny přípravky jsem pořídila ze serveru otehotnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
5.1.12 17:01

já před těhu pila kontryhel ale po něm jsem mněla hodně silnou ms a pak jsem pila gravozen a paráda i ovulku jsem poznala :lol: třeba se zadaří dřív :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
5.1.12 17:01

Ahoj. Taky držím palce äby to mimčo brzy dopadlo a vše se povedlo. :-)
Vitamíny jsem žádné nebrala (jsem alergická na vit.C a ten je ve všech kompletech pro budoucí a těhotný) Listovku sjem brala až v těhu(neplánovala jsem další) a asi jen 2týdny, pak mi byla ze zdrav důvodů zakázaná a když mi ji zas Mudr povolil,tak už jsem se nedokopala k nějakému pravidelnému braní :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanicka91
5.1.12 17:03

ja tez

ahoj taky mi je 25let ale o mimi se spritelem snazime uz 4roky ,dala si mi dobry napad zmenit doktora no asi by to neuskodilo prootze moje doktorka se mnou nic nedela ani mi nedoporucia specialni pracoviste,a to uz resime mimi fakt dlouho.

• Citovat
  • Upravit
5.1.12 17:03

Musíš nás informovat :-) at se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
5.1.12 17:10

ahoj, je mi 27, s manzelem se snazime rok a pul, uz od podzimu chodime do Caru, problemem je moje anovulace, mam dlouhe cykly kolem 40 dni, na jare nas ceka iui a na podzim ivf, sem rada ze nas je vic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.1.12 18:02

Ahoj, já už doma jednoho malýho rošťáka sice mám, ale moc bychom si přáli druhé miminko. Snažíme se sice jen od října, ale stejně jsem z toho nesvá. Myslela jsem že to půjde hned napoprvé jak u davídka, tak doufám, že tento měsíc už MS nedorazí. Vám všem taky držím palce aby ta mrcha už nedorazila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.1.12 18:49

Teda holky mě je vždycky tak smutno když vidím kolik mamin se snaží. A ti co nechtějí těm to jde jedna radost :nevim: :roll: je to nespravedlivý :zed:

Vám, milím snažilkám přeji co nejdříve dvě // :kytka: :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí