Chtěla bych mimi :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2679
11.1.12 16:16
Beru*Beru píše:
Tak Babyplan sem užívala už dost dlouho pro plánující, Macu sem taky zobala denně, protože je to zároveň afrodiziakum :-D A tu mateří kašičku, to bylo myslím 8 skleněných ampulek, takže někdy kolem ovulace sem ji začla brát :-)

Povedlo se vám hned napoprvé od začátku užívání těchto doplňků nebo od začátku snažení se vůbec? Většina lidí začne užívat nějaké podpůrné prostředky až když jim to nějakou dobu nejde. Tys brala doplňky stravy už při plánování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 17:38

holkýýý holkýýý já mám dnes pozitivní ovu test!! a to jsem myslela že to na mě nefunguje :dance: poprvé mi nějaký test vyšek tak jak bych chtěla :dance: stačí teda tulení až zítra? měli jsme včera :dance: :dance: juchů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.12 18:04

Ahoj holky, snažíme se s manžílkem o mimi. Můžu se sem k Vám přidat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 18:12
Jájinka0 píše:
Ahoj holky, snažíme se s manžílkem o mimi. Můžu se sem k Vám přidat? :)

Vítej mezi námi :D Jak dlouho se snažíte a máš už nějaké potomky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 18:14
Lucienda1 píše:
holkýýý holkýýý já mám dnes pozitivní ovu test!! a to jsem myslela že to na mě nefunguje :dance: poprvé mi nějaký test vyšek tak jak bych chtěla :dance: stačí teda tulení až zítra? měli jsme včera :dance: :dance: juchů

se máš, mě ještě nikdy žádný test na 2 čárky nevyšel, ani ten ovulační :( Myslím, že načasování :hug: máš parádní, test ukazuje, že ovulace teprve nastane v příštích hodinách, takže milování před ovu i během ti vyšlo skvěle:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.12 18:20

:) děkuju, Shereen. Snažíme se od října a pořád nic :? Když jsem si myslela, že by to mohlo být mimi (zpoždění MS 10 dní), ujistil mě doktor, že to je cysta. Děti zatím nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 18:21
Shereen píše:
Lucienda1 píše:
holkýýý holkýýý já mám dnes pozitivní ovu test!! a to jsem myslela že to na mě nefunguje :dance: poprvé mi nějaký test vyšek tak jak bych chtěla :dance: stačí teda tulení až zítra? měli jsme včera :dance: :dance: juchů
se máš, mě ještě nikdy žádný test na 2 čárky nevyšel, ani ten ovulační :( Myslím, že načasování :hug: máš parádní, test ukazuje, že ovulace teprve nastane v příštích hodinách, takže milování před ovu i během ti vyšlo skvěle:-)

já už taky nečekala že někdy uvidím pozitivní test, asi mi fakt pomohl ten kontryhel :think: dnes mě tak divně bolel vaječník a docela dost, až jsem se třeba musela při chůzi zastavit..a ted už ne, to už asi folík praskl a když budu mít :hug: až zítra, ty jo stihnu to ještě? protože co když čípek nebyl včera otevřený?? já to nepoznám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 18:21
Jájinka0 píše:
Ahoj holky, snažíme se s manžílkem o mimi. Můžu se sem k Vám přidat? :)

vítej jájinko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 18:23
Jájinka0 píše: :) děkuju, Shereen. Snažíme se od října a pořád nic :? Když jsem si myslela, že by to mohlo být mimi (zpoždění MS 10 dní), ujistil mě doktor, že to je cysta. Děti zatím nemáme.

koukám že další podobná snažilka :D my od půl září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 18:25

čípek bývá pootevřený v tuto dobu a měl by být i posunutý dozadu, zcela zavřený je u žen, které ještě nerodily po menstruaci, takže neboj, určitě tam otvůrek na proniknutí je a když tak je popožeň prstíčkovou metodou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 18:27
Shereen píše: čípek bývá pootevřený v tuto dobu a měl by být i posunutý dozadu, zcela zavřený je u žen, které ještě nerodily po menstruaci, takže neboj, určitě tam otvůrek na proniknutí je a když tak je popožeň prstíčkovou metodou:-)

to mám dneska, skoro tam není :) včera jsem ale nepopoháněla, tak snad jich tam pár proklouzlo 8) včera tak měkký ale nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 18:29

Tak to dnes pojisti, ale podle instrukcí by test měl ukazovat, že ovulace teprve proběhne, ale klidně může proběhnout v příštích hodinách. Tak si to dnes pojisti…a co hlen, je čirý a lepivý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 18:30
Jájinka0 píše: :) děkuju, Shereen. Snažíme se od října a pořád nic :? Když jsem si myslela, že by to mohlo být mimi (zpoždění MS 10 dní), ujistil mě doktor, že to je cysta. Děti zatím nemáme.

Jaký den cyklu teď máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.1.12 18:32

ahojda přidavam se k vam s přitelem se od 1.1 snažime !!!!! :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 18:36
Shereen píše:
Tak to dnes pojisti, ale podle instrukcí by test měl ukazovat, že ovulace teprve proběhne, ale klidně může proběhnout v příštích hodinách. Tak si to dnes pojisti…a co hlen, je čirý a lepivý?

no z hlenu jsem byla celou dobu dost neštastná, jelikož přes krémový jsem se nikdy nedostala, ale dnes mám mokro, je průhledný ale netáhne se, já jsem ale nadšená že mám alespon tenhle :potlesk: , že se to po HA konečně dává dohromady. Mimochodem neumím si představit že bych s někým nesnažilkovým mluvila o hlenu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí