Chtěla bych mimi :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2679
11.1.12 18:36
EWELINES píše:
ahojda přidavam se k vam s přitelem se od 1.1 snažime !!!!! :potlesk: :mavam:

ahoj, my se rozhodli v srpnu, ale tak nějak snažit asi od září. Ikdyž u nás je to posuzováno jinak, vídáme se kvůli práci jen o víkendech, takže načasování na plodné dny nám bohužel vždy nevyjde a než jsem se naučila ty plodné dny vysledovat podle symptomů mého tělo byl prosinec, takže kolik „pokusů“ bylo opravdu platných vlastně nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 18:37
EWELINES píše:
ahojda přidavam se k vam s přitelem se od 1.1 snažime !!!!! :potlesk: :mavam:

ahojky :kytka: , takže jsi zatím na začátku, měříš BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 18:39
Lucienda1 píše:
Shereen píše:
Tak to dnes pojisti, ale podle instrukcí by test měl ukazovat, že ovulace teprve proběhne, ale klidně může proběhnout v příštích hodinách. Tak si to dnes pojisti…a co hlen, je čirý a lepivý?
no z hlenu jsem byla celou dobu dost neštastná, jelikož přes krémový jsem se nikdy nedostala, ale dnes mám mokro, je průhledný ale netáhne se, já jsem ale nadšená že mám alespon tenhle :potlesk: , že se to po HA konečně dává dohromady. Mimochodem neumím si představit že bych s někým nesnažilkovým mluvila o hlenu :oops: :lol:

jojo, přesně tak. Kdo to neprožívá, nepochopí, dokonce ani s mou nej kámoškou, která je v raném těhu se o tom nedá bavit - povedlo se jí totiž „nehodou“ hned na poprvé, takže tohle vůbec nezná a furt věří, že to přece jde snadno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 18:44
Shereen píše:
Lucienda1 píše:
Shereen píše:
Tak to dnes pojisti, ale podle instrukcí by test měl ukazovat, že ovulace teprve proběhne, ale klidně může proběhnout v příštích hodinách. Tak si to dnes pojisti…a co hlen, je čirý a lepivý?
no z hlenu jsem byla celou dobu dost neštastná, jelikož přes krémový jsem se nikdy nedostala, ale dnes mám mokro, je průhledný ale netáhne se, já jsem ale nadšená že mám alespon tenhle :potlesk: , že se to po HA konečně dává dohromady. Mimochodem neumím si představit že bych s někým nesnažilkovým mluvila o hlenu :oops: :lol:
jojo, přesně tak. Kdo to neprožívá, nepochopí, dokonce ani s mou nej kámoškou, která je v raném těhu se o tom nedá bavit - povedlo se jí totiž „nehodou“ hned na poprvé, takže tohle vůbec nezná a furt věří, že to přece jde snadno:-)

jo chápu, moje mamka neví že s snažíme a furt říká, neboj, až se rozhodnete, tak se o manžela jenom otřeš a je to, my jsme vás dvě měli hned napoprvé. Neumím jí ale vysvětlit že když nikdy nebrala HA je to trovhu rozdíl. Na to mi odpoví tak jí okamitě vysad, nezahrávej si! a kolikrát na ní mám chut zařvat já jí ale neberu, akorát nám to prostě nejde!!rozbrečet se a utéct.

Já to zatím neřekla nikomu, ani nej kámošce… Další moje kámoška ted otěhotněla omylem, je stejně stará jako my a nechá si to vzít, to bych z toho brečela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.12 18:44

Jsem v 7. dni cyklu. Ověřila jsem si, asi jako všechny tady, že ty, kdo se nesnaží, absolutně nechápou ;) A ty řečičky, že se to jednou přece podaří..ááá :roll: Začínám s měřením BT a doufám, že se tady někde dočtu, jak to s tím hlenem vlastně je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 18:46
Jájinka0 píše:
Jsem v 7. dni cyklu. Ověřila jsem si, asi jako všechny tady, že ty, kdo se nesnaží, absolutně nechápou ;) A ty řečičky, že se to jednou přece podaří..ááá :roll: Začínám s měřením BT a doufám, že se tady někde dočtu, jak to s tím hlenem vlastně je :-)

já už přečetla skoro všechno co se dá, tak se klidně zeptej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 18:48
Jájinka0 píše:
Jsem v 7. dni cyklu. Ověřila jsem si, asi jako všechny tady, že ty, kdo se nesnaží, absolutně nechápou ;) A ty řečičky, že se to jednou přece podaří..ááá :roll: Začínám s měřením BT a doufám, že se tady někde dočtu, jak to s tím hlenem vlastně je :-)

http://www.rodina.cz/clanek3633.htm tady nějaké počteníčko o hlenum, četla jsem toho hodně, ale až tady jsem to pochopila :mrgreen: Já jsem dnes 6DC, tak to máme podobné, jak dlouhé cykly máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 18:53
Lucienda1 píše:
Shereen píše:
Lucienda1 píše:
Shereen píše:

jo chápu, moje mamka neví že s snažíme a furt říká, neboj, až se rozhodnete, tak se o manžela jenom otřeš a je to, my jsme vás dvě měli hned napoprvé. Neumím jí ale vysvětlit že když nikdy nebrala HA je to trovhu rozdíl. Na to mi odpoví tak jí okamitě vysad, nezahrávej si! a kolikrát na ní mám chut zařvat já jí ale neberu, akorát nám to prostě nejde!!rozbrečet se a utéct.

Já to zatím neřekla nikomu, ani nej kámošce… Další moje kámoška ted otěhotněla omylem, je stejně stará jako my a nechá si to vzít, to bych z toho brečela :zed:

U mě to ví jen 3 lidé, všechno kámošky, z rodiny jen tchán a tchýně, ale s těmi se vídáme jen o svátcích, takže to jde a naštěstí nam do života moc nekecají. Nepochopím, jak může jít někdo na potrat, zvláště v dnešní době!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 18:53

včera na ovu testu byl jenom stínek, takže myslím že dnes ovu nebude, :hug: nechám až na zítra, ale jsem jak na trní, kor když spodek je tak připraven :mrgreen: co když už zítra nebude? ale co když bude ovu až za dva dny, chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 18:55

Neva, pokud máš čirý hlen, tak spermie přežijí až 3 dny, tak tam na vajíčko počkají:-) a když tak testni zítra znovu a kdyby už proběhla, tak ho určitě spermíci doženou:-) Chceš si dát dnes pust kvůli lepší zralosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.12 18:56

Luciendo1 díky za nabídku, jsem si jistá, že ji brzo využiju :mrgreen: O vysazení HA věděl samo že manžel :lol: a jedna kamarádka. Mamka má podobné řeči, že to bude „šup šup“, ale ono to není jen tak.
Shereen cykly mám zřejmě ještě „rozbouřené“ po té HA, kterou jsem brala od 16 (je mi 27). Takže se mi pohybujou od 26 do 36 dní.
Holky, co je nejlepší pro ustálení cyklu? Kontryhelový čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.12 18:59

Shereen díky za tip, kouknu na tu stránku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 19:00
Jájinka0 píše:
Luciendo1 díky za nabídku, jsem si jistá, že ji brzo využiju :mrgreen: O vysazení HA věděl samo že manžel :lol: a jedna kamarádka. Mamka má podobné řeči, že to bude „šup šup“, ale ono to není jen tak.
Shereen cykly mám zřejmě ještě „rozbouřené“ po té HA, kterou jsem brala od 16 (je mi 27). Takže se mi pohybujou od 26 do 36 dní.
Holky, co je nejlepší pro ustálení cyklu? Kontryhelový čaj?

myslím že ano, já ustálení nepotřebovala, ale měla jsem to strašně málo - po HA je časté že nedorůstá sliznice a mímo se nemá pořádně kde zavrtat, ted ho piju první cyklus a konečně má ovu příznaky jak má mít :dance: tak ti je i stejně jako nám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 19:01
Lucienda1 píše:
Jájinka0 píše:
Holky, co je nejlepší pro ustálení cyklu? Kontryhelový čaj?
myslím že ano, já ustálení nepotřebovala, ale měla jsem to strašně málo - po HA je časté že nedorůstá sliznice a mímo se nemá pořádně kde zavrtat, ted ho piju první cyklus a konečně má ovu příznaky jak má mít :dance: tak ti je i stejně jako nám :srdce:

myslím let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 19:01
Lucienda1 píše:
včera na ovu testu byl jenom stínek, takže myslím že dnes ovu nebude, :hug: nechám až na zítra, ale jsem jak na trní, kor když spodek je tak připraven :mrgreen: co když už zítra nebude? ale co když bude ovu až za dva dny, chjo…

většinou největší množství hlenu je produkováno den před vrcholem…tohle je přímo citace z toho chytrého článku:-) takže jestli jsi dnes měla čirý, tak zítra máš vrchol…parádní načasování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí