Chtěla bych mimi :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2679
10.1.12 18:31

Tak to je opravdu brzy, ještě vydrž. Myslím, že tohle by asi ještě nedetekoval ani 10 test, ale každá jsme jiná, vyloučit se nedá nic:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.1.12 18:42

ahojky sheren , tak kočko, jak se daří ,došla jsi na něco ? moc na tebe myslím víš , moc ti to přeji aby ti to brzo vyšlo a drzo se zadařilo :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
10.1.12 18:54

ty jsi hodná, já už si říkala, kam ses nám poděla. Ale tys už asi povýšila do diskuzí s těhulkama, viď? Ty se ale máš:-) Já očekávám zásilku s bazálním teploměrem, kontryhelovou tinkturou a mužíčkovi pěkně naordinuju MACU až přijede:-) Ale teď jsem nějak pátrala v našich životech a došla jsem k docela negativnímu jevu. Psala jsem kvůli toho i do poradny…můžeš mrknout…dotaz pro CAR, téma vliv záření na plodnost. No, nemáme to jednoduché…možná jsem už tady psala, že se svou bývalou ženou se snažili o dítě několik let, ale neúspěšně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.1.12 18:58

ano sheren, to jsi mi říkala že tvůjmuž má problém teda asi,no uvidíme zda po mace bude na tom líp držém palečky , ano jsem v uzavřených diskuzích klábosím s holkama ale dneska jsem nějak neměla čas tady vůbec být se polepším no :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.1.12 18:58

sheren jinak si myslím že by jsi se mohla přidat klidně k nám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
10.1.12 19:00

jj, se nedivím, která ze snažilek by nechtěla povýšit do diskuzí těhulek:-) A jak se vede tobě a mrňouskovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.1.12 19:03

ano dobře teda si myslím že smáme dobře , a o těch diskuzích no nevím já co jsem na miminu jak jsem v jedné diskuzi pořád a je to těhule za těhulí , radíme se na vzájem , ale ted momentálně tam není správce chatu tak já se s ní domluvím a pošleme ti pozvánku ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
10.1.12 19:08

jestli budu mít čím přispět:-) Já občas zabrousím do diskuse Snažilky leden 2012, ale spíš pročítám než přispívám a sbírám moudra a čerpám ze zkušeností ostatních. Jsem moc ráda, že jsem našla tento web, dozvěděla jsem se spoustu zajímavých rad a doporučení. Bych nikdy nevěřila, jak je celý ten proces otěhotnění komplikovaný…možná raději nevědět, ale v době internetu se tomu vyhledávání info snad ani nedá vyhnout:-) Hlavní je,že si člověk má kde vylít srdíčko. Takhle otevřeně se o tom nemůžu bavit s nikým, není nad spřízněnou duši, kterou zajímají stejné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
10.1.12 19:10
31Léňa píše:
já si měříla BT hodně dlouho a potom už jsem přesně věděla kdy mám ovulku , taky jsem měla nepravidelný cyklus , jako ty ale okamžitě při poklesu BT tak jsem věděla že je ovulka , divej já taky vstávám do práce ve 4 hodiny tak že jsem si pořídila teploměr a než jsem vstala tak jsem se změřila dá se to vydržet :palec: :palec: :palec: :palec: hlavně si stáhni s netu tabulku kam si budeš zaznamenávat tvojí každodení BT , jinak ovulka je vždy teda většinou uprostřed ;) ;) ;)
při poklesu? já asi taky, pak mi teplota leze pomalu nahoru, akorát bylo :hug: den před poklesem a den po poklesu, jestli já to pošvihla :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.1.12 19:12

přesně jak říkáš ,o některých věcech se nedá mluvit s kamarádkama nebo s maminkou ,jelikož v mém okolí nikdo problém neměl jako já tak jsem toneměla s kým řešit ,tady jsem si našla strašně milé dušičky a hlavně porozumění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.1.12 19:13

lucík ?? :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
10.1.12 19:17

to Lucienda: Určitě neprošvihla, věř, že máš hostinné prostředí a že spermíci přežili a na vajíčko si buď počkali nebo k němu doputovali posléze. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.1.12 19:19
Shereen píše:
to Lucienda: Určitě neprošvihla, věř, že máš hostinné prostředí a že spermíci přežili a na vajíčko si buď počkali nebo k němu doputovali posléze. :)
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
10.1.12 19:19
31Léňa píše:
lucík ?? :mavam: :mavam: :mavam:

cpu se všude :mavam: na každé diskuzi se dozvím něco nového :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit