Chtěla bych mimi :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5924
7.1.12 18:39

zdiška :palec: taky mi v práci říkají že jsem uplně nějaká jiná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
7.1.12 18:45
31Léňa píše:
Shereen píše:
31Léňa píše:
můžeš začít i zítra měřit :palec:
a jak jsi poznala, že jsi těhotná, mělas nějaké těhotenské příznaky a po jak dlouhé době od oplodnění?
příznaky jsem neměla vlastně jo prsa byly tak trochu nalitější a vyšel mi pozitivní test velice brzo

a opravdu jsi toho vyzkoušela hodně za ty 4 roky a úspěch přisuzuješ MAce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
7.1.12 18:54

sheren . ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
7.1.12 19:00
31Léňa píše:
sheren . ano

možná už jsem se ptala, ale předtím tvůj muž nebral žádné doplňky? My už od Ježíška bereme oba, pro jistotu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
7.1.12 19:07

Na té mé MACE psali, že je to i pro holky. Ale tak možná lepší kombinace muž MACA a ty něco jiného :nevim: U nás je to bezpředmětné. Můj muž by to nebral. Ale slyšela jsem na ní jen chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
7.1.12 19:10

Zdiška

Jo, asi jsem se zbláznola ale tak trochu mě naočkovaly děti. Ty si taky přejí mimi.Starší dcera už po tom netouží. Mám tři dcery a nejmladší je kluk. Takže nejstarší má 19, druhá 14a půl,třetí 11 a synek 5a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
7.1.12 19:16
Myrha píše:
Na té mé MACE psali, že je to i pro holky. Ale tak možná lepší kombinace muž MACA a ty něco jiného :nevim: U nás je to bezpředmětné. Můj muž by to nebral. Ale slyšela jsem na ní jen chválu.

to máš pravdu Maca je spíš pro muže, špatně jsem to napsala. Zatím bereme jiné doplňky - ja fertilcare a partner mužskou verzi.Když nezabere 3 měsíční kůra, zkusím mu „naordinovat“ Macu a sobě asi ten Femigrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
7.1.12 19:28

Shereen já jsem brala femigard 2 měsíce a přesídlila jsem na gynex, ten teda beru zatím 3 dny, taky jsem se rozhodovala mezi femigardem a gynexem, rozhodla jsem se pro femigard a první měsíc MS o den později a druhý měsíc o 4 dny dříve, tak nevím, zda mě pomohl, ikdyž jsem nevydržela brát ho 3 měsíce, hned jsem si koupila ten gynex, tak uvidíš jak by popř. pomohl tobě, ale třeba ho už ani nebudeš potřebovat :D

• Citovat
  • Upravit
5924
7.1.12 19:28

mě femigard nepomohl , ale tobě třeba pomůže :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
7.1.12 19:31

domčo,co tubinka je ji líp ? nebo pořád zvrací ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
7.1.12 19:41
31Léňa píše:
domčo,co tubinka je ji líp ? nebo pořád zvrací ? :think:

naposledy psala, že už jí je lépe, že dokonce na silvestra vydržela do 4 do rána, ale teď má zase problém s pachy z lednice :lol: tak snad jí to brzo přejde
Jinak tobě gratuluji, teď zrovna dočítám, že se ti zadařilo :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4275
7.1.12 20:29

když tu čtu vaše trápení, připadám si strašně provinile. my jsme s novým přítelem o mimču mluvili, dohodli jsem se, že za 2 roky bude ideální čas to začít zkoušet, ale oba jsem se občas tak potutelně usmáli a připomněli si, jak se oba těšíme, aby už ty dva roky uěhly…a další měsíc nic…test taky nic…tak co mi je? podle dr.cysta. pro jistotu ještě krev, zavolejte si v pondělí - v pondělí už to bylo těhu. takže se nám podařilo pře*ukat prášky a ještě s ovulací 2,5 týdne opožděnou… tak budeme rodiči, no co už :D

kamarádka takhle přišla k prvnímu a o druhé se neúspěšně pokoušeli skoro dva roky. tak naznali, že toho nechají, začla se chránit a po měsíci byla v tom. opět i přes prášky…

co tím chci říct - holky, hlavně se k tomu moc neupínejte, stvoření dítěte je prostě zázrak a hlavně - když se zrovna teď zrovna vám nedaří, není to vaše chyba!! moc vám všem držím palečky, a´t se nenačekáte moc dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
7.1.12 20:42
Zdiška píše:
Jo, asi jsem se zbláznola ale tak trochu mě naočkovaly děti. Ty si taky přejí mimi.Starší dcera už po tom netouží. Mám tři dcery a nejmladší je kluk. Takže nejstarší má 19, druhá 14a půl,třetí 11 a synek 5a půl

Náhodou nemůžeme být všechny stejné. A tak přeci to není tak, že si o to míň mimi zasloužíš když už máš 4. Přeju Ti a ať to vyjde podle tvých představ. Zas hezký velká rodina. To je přece na každém v čem má to štěstí. Divná určitě nejseš. Odvážná bych řekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
7.1.12 20:45

když tu čtu vaše trápení, připadám si strašně provinile. my jsme s novým přítelem o mimču mluvili, dohodli jsem se, že za 2 roky bude ideální čas to začít zkoušet, ale oba jsem se občas tak potutelně usmáli a připomněli si, jak se oba těšíme, aby už ty dva roky uěhly…a další měsíc nic…test taky nic…tak co mi je? podle dr.cysta. pro jistotu ještě krev, zavolejte si v pondělí - v pondělí už to bylo těhu. takže se nám podařilo pře*ukat prášky a ještě s ovulací 2,5 týdne opožděnou… tak budeme rodiči, no co už :D

kamarádka takhle přišla k prvnímu a o druhé se neúspěšně pokoušeli skoro dva roky. tak naznali, že toho nechají, začla se chránit a po měsíci byla v tom. opět i přes prášky…

co tím chci říct - holky, hlavně se k tomu moc neupínejte, stvoření dítěte je prostě zázrak a hlavně - když se zrovna teď zrovna vám nedaří, není to vaše chyba!! moc vám všem držím palečky, a´t se nenačekáte moc dlouho :)

Díky je evidentní, že když se něco má stát tak se to stane :). Tobě hlavně ať je mimi zdravé! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
7.1.12 21:10

domčo ,děkuji tobě taky přeji to též :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie