Chtěla bych mimi :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
9.1.12 18:20
new píše:
Ahoj holky, je mi 25, loni 2× potrat :,( O mimi se snažíme 4měs. (od doby, kdy jsem se hojila po potratech). Bereme oba jen doplňky stravy - vitamíny. Začíná mě to už hodně „ubíjet“, je mi to líto a navíc se SKORO nemůžu soustředit na nic jiného. Prostě na to nemůžu přestat myslet, tolik už bychom mimi chtěli. A navíc období, kdy mám kolem sebe čím dál více těhulek. Nyní ve stadiu - poslední mens. 20.12. Asi po 3dnech citlivost v podbřišku, ta trvá do dneška, což nemívám vůbec! Tak jsem si myslela, že by to mohlo něco znamenat o mimčo se snažíme 4měs., minulý rok (2× potrat) Nevydžela jsem to a už si 2× dělala test (1 dnes), ale NG MS čekám 17.1. Myslíte, že je ještě šance, aby se tam něco klubalo, ale na test je třeba brzy nebo hold zase příští měs.? Všem vám holčiny držím moc a moc palce!!!:kytka:

tak to sis teda užila, i my se snažíme 4měsíce a jsme na tom stejně, já měla poslední MS 21.12. Na test je ještě brzo, já budu testovat asi až kolem 16. Tak se můžeš přidat ať jsme na to spolu. Držím ti palečky ať seš těhule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
9.1.12 18:25
VeruunkaT píše:
new píše:
Ahoj holky, je mi 25, loni 2× potrat :,( O mimi se snažíme 4měs. (od doby, kdy jsem se hojila po potratech). Bereme oba jen doplňky stravy - vitamíny. Začíná mě to už hodně „ubíjet“, je mi to líto a navíc se SKORO nemůžu soustředit na nic jiného. Prostě na to nemůžu přestat myslet, tolik už bychom mimi chtěli. A navíc období, kdy mám kolem sebe čím dál více těhulek. Nyní ve stadiu - poslední mens. 20.12. Asi po 3dnech citlivost v podbřišku, ta trvá do dneška, což nemívám vůbec! Tak jsem si myslela, že by to mohlo něco znamenat o mimčo se snažíme 4měs., minulý rok (2× potrat) Nevydžela jsem to a už si 2× dělala test (1 dnes), ale NG MS čekám 17.1. Myslíte, že je ještě šance, aby se tam něco klubalo, ale na test je třeba brzy nebo hold zase příští měs.? Všem vám holčiny držím moc a moc palce!!!:kytka:
tak to sis teda užila, i my se snažíme 4měsíce a jsme na tom stejně, já měla poslední MS 21.12. Na test je ještě brzo, já budu testovat asi až kolem 16. Tak se můžeš přidat ať jsme na to spolu. Držím ti palečky ať seš těhule :D

Tak to budu jedině ráda, když na to „nebudu“ sama :hug: S tím tenstováním teda ještě počkám, kéž by se povedlo… Tobě přeji aby to klaplo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.1.12 18:31
new píše:
VeruunkaT píše:
new píše:
tak to sis teda užila, i my se snažíme 4měsíce a jsme na tom stejně, já měla poslední MS 21.12. Na test je ještě brzo, já budu testovat asi až kolem 16. Tak se můžeš přidat ať jsme na to spolu. Držím ti palečky ať seš těhule :D
Tak to budu jedině ráda, když na to „nebudu“ sama :hug: S tím tenstováním teda ještě počkám, kéž by se povedlo… Tobě přeji aby to klaplo ;)

super tak se dohodnem na tom 16.1.?? výsledky dáme sem ju?? a sem tam dej vědět jak se cítíš, ráda si poslechnu i cizí pocity. já až na to občasný píchnutí v podbřišku a citlivější prsa nic jinýho nepozoruju. A měříš si BT??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.1.12 18:33

Ahoj snažilky.Já se dnes rozhodla,že si zajdu k léčitelovi.Dal mi kapičky a řekl mi že nevidí problém abych otěhotněla,že mi musí srovnat jen hladinu hormonů.Tak uvidíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.1.12 18:33

pokud se bude chtít někdo v testování přidat, bude to jedině dobře, čím víc nás bude tím líp! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.1.12 18:34
macky píše:
Ahoj snažilky.Já se dnes rozhodla,že si zajdu k léčitelovi.Dal mi kapičky a řekl mi že nevidí problém abych otěhotněla,že mi musí srovnat jen hladinu hormonů.Tak uvidíme:-)

tak to je super, alespoň víš, na čem si!! Držím ti palečky!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
9.1.12 20:32
VeruunkaT píše:
new píše:
VeruunkaT píše:
new píše:
Tak to budu jedině ráda, když na to „nebudu“ sama :hug: S tím tenstováním teda ještě počkám, kéž by se povedlo… Tobě přeji aby to klaplo ;)
super tak se dohodnem na tom 16.1.?? výsledky dáme sem ju?? a sem tam dej vědět jak se cítíš, ráda si poslechnu i cizí pocity. já až na to občasný píchnutí v podbřišku a citlivější prsa nic jinýho nepozoruju. A měříš si BT??

BT neměřim a příznaky jen podbřišek, jinak nic. Ok, tak 16.1.! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.1.12 20:48
new píše:
VeruunkaT píše:
new píše:
VeruunkaT píše:
new píše:
super tak se dohodnem na tom 16.1.?? výsledky dáme sem ju?? a sem tam dej vědět jak se cítíš, ráda si poslechnu i cizí pocity. já až na to občasný píchnutí v podbřišku a citlivější prsa nic jinýho nepozoruju. A měříš si BT??
BT neměřim a příznaky jen podbřišek, jinak nic. Ok, tak 16.1.! :D

Už aby to bylo, moc se těším snad nám to výjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
9.1.12 21:05

Ahojky,vidím, že rozebíráte těšení se na miminko. Taky bych chtěla a toužím po miminku i když mám 4 děti, tak po miminku toužím a manžel taky i když to nedává najevo.Doufám, že nám to výjde. Právě me skončily MS, tak snad máme šanci, jen odhadnou ten pravý den a čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
9.1.12 21:51
Zdiška píše:
Ahojky,vidím, že rozebíráte těšení se na miminko. Taky bych chtěla a toužím po miminku i když mám 4 děti, tak po miminku toužím a manžel taky i když to nedává najevo.Doufám, že nám to výjde. Právě me skončily MS, tak snad máme šanci, jen odhadnou ten pravý den a čas.

Vítej mezi námi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
9.1.12 21:56

Ahoj holky. Třeba vám trošku pomůžu. S manželem jsme otěhotněli hned napoprvé. Brala jsem vitamíny pro snažilky (myslím že Babyplan), pak tu Macu tablety a taky před ovulací jsem nasadila mateří kašičku, která má prodlužovat luteální fázi. A vyšlo to hned. Přeju hodně úspěchů a hodně nových miminek v bříškách :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.12 22:00

Holky, chtěl bych vám všem ze srdce popřát, aby se brzy zadařilo a aby už brzy u vás nad domem zakroužil čáp či vrána. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
9.1.12 22:35
VeruunkaT píše:
Ahoj holky, potřebuji se s někým podělit o svoje pocity. Dnes jsem 5 DPO a píchá mě v podbřišku, jako bych tam měla nějakou jehlu a sem tam mě chvilku někdo bodal, ale pak zase chvilku nic. taky mě tak nějak táhnou prsa, jako bych si je namohla. S manželem se o tom byvit ještě nechci, on by to chudák hrozně prožíval…Vůbec mi to neutíká, na test je ještě času dost, ale kdo to má vydržet. moc bych si miminko přála…

To je normální já jsem 2 DPO a jak se sleduji tak mě v tom břiše furt něco píchá. Člověk by to měl vypusit. Ale když ono to moc nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
10.1.12 15:48
Beru*Beru píše:
Ahoj holky. Třeba vám trošku pomůžu. S manželem jsme otěhotněli hned napoprvé. Brala jsem vitamíny pro snažilky (myslím že Babyplan), pak tu Macu tablety a taky před ovulací jsem nasadila mateří kašičku, která má prodlužovat luteální fázi. A vyšlo to hned. Přeju hodně úspěchů a hodně nových miminek v bříškách :-))

Páni to je ale medikamentů :D a v jakém časovém rozmezí jsi je užívala, všechny najednou? Vitamínky, Macu i kašičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
10.1.12 18:24

Ahoj holky, jsem ve stadiu – poslední mens. 20.12. Asi po 3dnech citlivost v podbřišku, ta trvá do dneška. MS čekám 17.1. Myslíte, že je na test zítra ráno ještě brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí