Chtěla bych mimi :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
11.1.12 19:02
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.12 19:03

zkusím taky ten čaj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 19:05
Lucienda1 píše:
Jájinka0 píše:
Luciendo1 díky za nabídku, jsem si jistá, že ji brzo využiju :mrgreen: O vysazení HA věděl samo že manžel :lol: a jedna kamarádka. Mamka má podobné řeči, že to bude „šup šup“, ale ono to není jen tak.
Shereen cykly mám zřejmě ještě „rozbouřené“ po té HA, kterou jsem brala od 16 (je mi 27). Takže se mi pohybujou od 26 do 36 dní.
Holky, co je nejlepší pro ustálení cyklu? Kontryhelový čaj?
myslím že ano, já ustálení nepotřebovala, ale měla jsem to strašně málo - po HA je časté že nedorůstá sliznice a mímo se nemá pořádně kde zavrtat, ted ho piju první cyklus a konečně má ovu příznaky jak má mít :dance: tak ti je i stejně jako nám :srdce:

Já beru Drmek tinkturu a tento měsíc nasadím i kontryhelovou tinkturu, může se to užívat obojí, akorát s 15 minutovým odstupem a vždy na lačno.Cyklus se mi taky parádně srovnal, ikdyž já HA vysadila už před 2-3 lety, ale dávali jsme si pozor kvůli studiu a pak jsem taky chtěla aspon nejakou dobu pracovat kvuli vypoctu materské…ted uz na karieru kašlu, ikdyž my ti zlobivci budou mooooooc chybet kdyby se povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 19:05
Shereen píše:
Neva, pokud máš čirý hlen, tak spermie přežijí až 3 dny, tak tam na vajíčko počkají:-) a když tak testni zítra znovu a kdyby už proběhla, tak ho určitě spermíci doženou:-) Chceš si dát dnes pust kvůli lepší zralosti?

včera nebyl takový..bylo ho o dost méně, no bojím se aby dřív neodumřelo, jak dlouho vajíčko ..žije?..chtěla bych počkat kvůli zralosti, 24 hodin (co se pečou) to bude až v jedenáct večer a to už asi vytuhnu 8o a taky myslím že už by to dneska bylo takové no nucené? :oops: čekáme na jistíme ovu už dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 19:09
Lucienda1 píše:
Shereen píše:
Neva, pokud máš čirý hlen, tak spermie přežijí až 3 dny, tak tam na vajíčko počkají:-) a když tak testni zítra znovu a kdyby už proběhla, tak ho určitě spermíci doženou:-) Chceš si dát dnes pust kvůli lepší zralosti?
včera nebyl takový..bylo ho o dost méně, no bojím se aby dřív neodumřelo, jak dlouho vajíčko ..žije?..chtěla bych počkat kvůli zralosti, 24 hodin (co se pečou) to bude až v jedenáct večer a to už asi vytuhnu 8o a taky myslím že už by to dneska bylo takové no nucené? :oops: čekáme na jistíme ovu už dlouho

Vajíčko po ovulaci zaniká velmi rychle, může být oplodněno pouze v intervalu kratším než 24 hodin.[3] Spermie si však v ženském těle mohou uchovat oplodňovací schopnost i po dobu 3-5 dnů. ach ta wikipedia je tak chytrá :P a ráno si to pojistit nemůžeš :hug: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.12 19:15

Lucindo1 jsem se smála tomu, jak jsi mi tam dopsala že jsme stejně staré :)
Shereen já jsem taky chtěla po škole mít praxi aspoň dva roky, což už mám taky za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 19:18
Shereen píše:
Lucienda1 píše:
včera na ovu testu byl jenom stínek, takže myslím že dnes ovu nebude, :hug: nechám až na zítra, ale jsem jak na trní, kor když spodek je tak připraven :mrgreen: co když už zítra nebude? ale co když bude ovu až za dva dny, chjo…
většinou největší množství hlenu je produkováno den před vrcholem…tohle je přímo citace z toho chytrého článku:-) takže jestli jsi dnes měla čirý, tak zítra máš vrchol…parádní načasování

koukám že ještě všechno přečtené nemám :lol: je to super, tady ti vždycky někdo poradí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
11.1.12 19:18

Shereen ahoj ..prosim tě tu tinkturu z drmku a kontryhele si sehnala kde a jak se užívá?Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 19:19
Shereen píše:
Lucienda1 píše:
Shereen píše:
včera nebyl takový..bylo ho o dost méně, no bojím se aby dřív neodumřelo, jak dlouho vajíčko ..žije?..chtěla bych počkat kvůli zralosti, 24 hodin (co se pečou) to bude až v jedenáct večer a to už asi vytuhnu 8o a taky myslím že už by to dneska bylo takové no nucené? :oops: čekáme na jistíme ovu už dlouho
Vajíčko po ovulaci zaniká velmi rychle, může být oplodněno pouze v intervalu kratším než 24 hodin.[3] Spermie si však v ženském těle mohou uchovat oplodňovací schopnost i po dobu 3-5 dnů. ach ta wikipedia je tak chytrá :P a ráno si to pojistit nemůžeš :hug: ?

ráno jsem ráda že se stihnu učesat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 19:21
Naděje píše:
Shereen ahoj ..prosim tě tu tinkturu z drmku a kontryhele si sehnala kde a jak se užívá?Díky..

vše jsem pořídila na stránkách www.otehotnet.cz, jsem zde stálá zákaznice:-) Užívá se 3× denně na lačno, já to ale beru 2× denně a opravdu mám cyklus i ovulaci dle příznaků ukázkovou, předtím ani nemluvím…Vše to jsou jen přírodní produkty, takže žádná chemie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.1.12 19:22
Jájinka0 píše:
Shereen já jsem taky chtěla po škole mít praxi aspoň dva roky, což už mám taky za sebou.

já právě čekala taky na dva roky praxe, jelikož jsem myslela že to půjde hned
Jájinko - chápu, nebyla jsem si jistá, jestli jsem to napsala srozumitelně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.12 19:25

právě, že si člověk řekne, že dva roky praxe budou stačit a pak aby to už už bylo a ono :,( .. doufám, holky, že se nám brzo zadaří :) Shereen, Ty máš jak dlouhé cykly? Nebo protože je nemáš pravidelné, nasadíš si ty tinktury? Ony by měly jít normálně koupit v lékárně, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 19:26
Lucienda1 píše:
Jájinka0 píše:
Shereen já jsem taky chtěla po škole mít praxi aspoň dva roky, což už mám taky za sebou.
já právě čekala taky na dva roky praxe, jelikož jsem myslela že to půjde hned
Jájinko - chápu, nebyla jsem si jistá, jestli jsem to napsala srozumitelně :)

Mě k tomuto rozhodnutí dohnaly jiné zdravotní okolnosti…prostě jsem nějak přehodnotila svůj život a řekla si, že nic mi nestojí za vlastní zdraví a největší můj sen je stejně rodina a vše ostatní se dá dohnat potom, nebo taky ne…a od té doby žiju v nejistotě, ale snažím se nic zlé nemyslet, naštěstí mě snažení zaměstnává mysl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.12 19:28

Ono je to všechno někdy hodně zamotané, co? Ty už máš nějaké dítko Shereen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.1.12 19:29
Jájinka0 píše:
právě, že si člověk řekne, že dva roky praxe budou stačit a pak aby to už už bylo a ono :,( .. doufám, holky, že se nám brzo zadaří :) Shereen, Ty máš jak dlouhé cykly? Nebo protože je nemáš pravidelné, nasadíš si ty tinktury? Ony by měly jít normálně koupit v lékárně, ne?

V lékárně jsem se neptala, já si ráda vše pročtu a objednám v klidu. Z lékárny mám pocit, že se ti tam snaží prodat jen to nejdražší nebo to, co jim nejde na odbyt a věnují se ti tak max 2 minuty. Jinak cykly kolem 30 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí