Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za málo,když můžu a vím tak poradím.Měj se hezky a dej vědět ![]()
Tak jsem to nevydržela a zkusila dnes testnout, MS mám dostat kolem 17.- 20.1 a na testu zatím nic… Možná když se hodně zadívám tak tam neviditelnýho douška vidím, ale spíš ho chci vidět,
ježiš ten anonym je můj, nevím proč se to tam ukázalo anonymně… ![]()
VeruunkaT píše:
ježiš ten anonym je můj, nevím proč se to tam ukázalo anonymně…
Ještě vydrž, je brzy. Zkus testnout zase třeba pozítří a uvidíš, jestli bude dušík sílit. Mělas 10 test?
VeruunkaT píše:
ježiš ten anonym je můj, nevím proč se to tam ukázalo anonymně…
veru já nic nevidím
ale opravdu testuješ brzo, zkus jště chvilku počkat a třeba tam dušík bude ![]()
ahoj holky, prosím o radu. Poprvé měřím ovu testíkama a dnes ho mám druhý den pozitivní..co to znamená?ovu už byla, je nebo bude? ![]()
ahojda, ovu testy ukazují, že ovulace nastane. Je běžné, že je máš pozitivní i 2 dny po sobě. Tak ať se zadaří ![]()
Shereen píše:
ahojda, ovu testy ukazují, že ovulace nastane. Je běžné, že je máš pozitivní i 2 dny po sobě. Tak ať se zadaří
takže ještě furt asi nebyla co? a to jsem se včera tolk bála abych to neprošvihl
a kdy ty čekáš ovu? jsi ted myslím 8 nebo 9 DC?
Shereen píše:
dobrá paměť, 7DC, takže až tak za 10dní…
jé tahle část mi utíká nejpomalji ![]()
přesně, nejraději bych měla ovulaci aspoň 2× do měsíce, pak by to utíkalo rychleji. Od zítřka začínám měřit BT (předtím jsem to nedělala), tak uvidím,jestli mi tahle metoda přinese nějaké růže:-)
Ahojky! Možu se zeptat:máš nějaké děti?Jestli ano,tak kolik a jak staré? Já mám čtyři děti.Tři holky a poslední je kluk.1.dcera má příští měsíc 19let,2.14 a půl,3. měla v prosinci 11.let a klučina má 5 a půl.A ještě jedno bych si moc přála!
Nejsu blázen? ![]()
Zdiška píše:
Ahojky! Možu se zeptat:máš nějaké děti?Jestli ano,tak kolik a jak staré? Já mám čtyři děti.Tři holky a poslední je kluk.1.dcera má příští měsíc 19let,2.14 a půl,3. měla v prosinci 11.let a klučina má 5 a půl.A ještě jedno bych si moc přála!Nejsu blázen?
Zdiško, nevím tedy jestli se ptáš mě, ale já žádné nemám
snažíme se o první. Pokud čtyři děti zvládáte finančně, časově, nervově - asi máš šest rukou
a víš že byste zvládli ještě jedno a toužíš po něm tak v tom nevidím problém a držím palečky ![]()
Děkuji za podporu,moc si toho vážím! Co se fincí týče,mě miminka moc nestáli.Zdědili!
A navíc jsem se snažila kojit, to se mě podařilo, obzvlášť malého jsem kojila skoro do třech roků
Lucienda - dělala jsem si ovu test jen 2×, ale píší na něm, že jak se ti ukáže pozitivní přijde do 36 hod ovu a pak už se nemá testovat. Protože ten hormon, co to testuje zůstane asi v těle a ono to neukazuje, čím tlustčí čára tím víc toho hormonu (ani těhu testy tak nefungjí).
Takže honem snažit. Ovu by měla být cca do 36 hod od prvních //.
Jinak jak jsi popisovala ty křeče, to já mívám taky. A Ovu je jak to povolí. Takže podle mě ovuluješ právě teď ![]()
Ještě se to pozná podle hlenu - u mě teda žádnej bílek. Když je čirej tak je to ono (jinak mám furt něco, ale je to spíš jak krém nebo tvaroh nebo tak). No a tak když vidím ten průhlednej, říkám si a hele. Pak mě píchá břicho a pak najednou všechno pryč. Hlen pryč, bolest pryč a to teda myslím, že je ta ovu.